Uncategorized

Maple Ridge en Vancouver

Hallo iedereen, het is al redelijk laat hier, en iedereen is naar bed aan het gaan, maar ik schrijf even waar we zijn. Gister ochtend zijn martie vit en ik naar Maple ridge gegaan,langetocht naar waar Vanessa, Dean, Raquelle en nu ook Lucy wonen, (plus wat paarden,kippen,kalkoenen,en konijnen) daar zijn we de nacht gebleven, en vanochtend heeft Martie ons naar Vancouver gereden, naar Roderiques en Christina’s huis, waar natuurlijk ook Kay en Rowen zijn. Spullen gedropt en door naar downtown, waar Raquelle,vriendlief en ik de hele dag zowat alleen maar gelopen hebben. Chinatown is pretty spooky!! En nou dus weer terug in Rods huis, en gaan we allemaal slapen op opgeblazen bedden enbanken :) vertel volgende keer weer meer, dikke kus, en lies, groetjes terug van hier! Je bent adorable!

3 Comments

 • Reply
  Marjolein
  05/07/2006 at 11:09 am

  Heyhey! Wat leuk om nu je verhalen uit Canada te lezen :) Vrienden van ons hebben een jaar op Victoria Island gewoond, zij zeggen ook al dat het daar zo mooi is :) Misschien moet ik tohc ook maar een keer op vakantie naar Canada haha.

  Heeeel veel plezier nog!

  Liefs

 • Reply
  Marjolein
  05/07/2006 at 2:56 pm

  Onee! haha, het was Vancouver Island, kan ook nog :-) Nogmaals heel veel plezier nog daar! xxx

 • Reply
  mamma
  05/07/2006 at 11:16 pm

  Mijn allerliefste Woezewaar!!
  Wat allerheerlijkst en bovendien allereerlijkst en rechtvaardigst dat jullie het zo zalig hebben – zo hard voor gevochten en doorgezet – en nu zo zalig genieten…. Ik leef en lees met jullie mee, loop in gedachten mee over het eiland, door het centrum en mee naar Victoria… geef alle lieve groeten en knuffels aan iedereen, en vooral ook aan je liefste – wat super dat hij het ook zo fijn vindt daar.
  Liefs van je mammaatje, hou van jou!

 • Leave a Reply