Australië Reizen

Mardi Gras’ crazyness

Hmm gisteravond begon ik dit logje maar maakte het niet af omdat ik omviel van moe zijn, dacht dat ik het gewoon ‘savede’ maar had het blijkbaar gepost! Vandaar een saai half logje wat ik later vandaag af ga maken.

Gister avond heb ik de meest chaotische, smerige, dronkenste stad ooit gezien. Mardi Gras is de gay parade hier in Australie en aangezien wij op dit moment daar zijn waar het gehouden wordt, moesten we er natuurlijk heen. We waren een beetje laat voor de parade maar hadden toch nog een groot deel gezien. Ik heb wat foto’s geprobeerd te maken maar het was donker dus ze zijn niet geweldig want met flash richtte het licht zich op de mensen die voor me stonden, ipv op de acts, en zonder flits bewoog alles teveel om een foto te krijgen. Maar hier de ‘beste’:
Mardi Grass Sydney
Mardi Grass Sydney 1
Mardi Grass Sydney 2

2 Comments

 • Reply
  Jan-Hugo
  09/03/2009 at 11:37 am

  Ha lieverd,
  Zo, nou ben ik weer wat op de hoogte wat jij
  allemaal uitspookt op deze aardkloot.
  Op de een of andere manier dacht ik dus dat jullie met een bootje vanuit Franeker of zoiets , naar Nice gingen varen ( voor zozer Nice met een bootje binnendoor bereikbaar is )
  Hoe mensen toch vreemde gedachten kunnen hebben !
  Veel liefs en dikke knuffel vanuit het noorden.
  Jan-Hugo

 • Reply
  Marie
  11/03/2009 at 7:09 pm

  Hej how are you? How is it in Austrailia?
  Hugs/Marie

 • Leave a Reply