Uncategorized

Meevaller-Maandag

Al weken zat ik vreselijk op te kijken tegen deze dag. Niet omdat het een maandag is zoals de meeste, aangezien mijn baantje inhoudt dat ik in het weekend, door de weeks, sochtends, snachts, etc. werk, dus dat maakt allemaal niet meer uit. Maar omdat ik een afspraak had moeten maken met de tandarts en het plan was om 4 gaatjes te vullen en een verstandskies eruit te laten trekken. Daarnaast moest mijn auto drie dagen geleden ge-APK-keurd zijn maar helaas had de garage alleen vandaag tijd. Gelukkig heb ik ondertussen wel vernomen dat je een maandje speling tijd krijgt dus hopelijk is er geen boete onderweg.

Een paar dagen geleden wilde ik Suzy (het autotje dus) gebruiken en er gebeurde niets. Shane zei dat het de accu moest zijn dus heb ik ruim een uur op de (drukke!) parkeerplaats gestaan en eindelijk iemand gevonden die 5 minuutjes tijd had en wel wilde helpen. Maar nog gebeurde er niets en zij moesten echt weer verder, dus ik stond op het punt om alles op te geven en whatever amount of money te betalen aan de garage en sleepdienst en whatever more, als het maar geregeld zou worden. Echter toen ik de garage belde zei hij ook dat het klonk alsof het de accu was en vond ik het toch zonde om dan 80 euro te gaan betalen aan hun om langs te komen en Suzy op te starten. Dus nadat ik mijn mama lief had aangekeken wilde zij wel langs komen met haar auto. Eenmaal hier werd duidelijk dat ze toch wel erg twijfelde of het allemaal wel kon en of ze het wel zelf wilde proberen en toen gebeurde er een heerlijk wonder; er liep een technicus langs. Bless!! Hij is een heel half uur lang bij ons blijven staan, heeft geholpen de kabels aan te sluiten en wist wat te doen om alle spanning van moeders auto af te nemen. Suzy bleek gewoon ongelofelijk leeg te zijn en het duurde dan ook heel lang voordat hij dr eindelijk weer aan de praat kreeg, stond op en neer te springen van blijdschap! Meteen drie kwartier rondgereden, getanked en daarna weer op kunnen starten zonder problemen. Vanochtend vroeg ik me af of het wel goed zou gaan maar gelukkig konden Suz en ik meteen weg rijden naar de garage. Laat smiddags ben ik gebeld dat alle onderdelen die misten er nu aan zitten en dat ze door de APK is dus dat ik er alweer kan ophalen. Dat was de eerste meevaller van de dag!

De tweede was dat toen ik eenmaal bij de tandarts was, hij besloten had om alleen de gaatjes aan de linker kant van mijn mond te vullen want die deden het pijnst. De kies die hij wilde trekken zit rechts en hij vond het te gevaarlijk en ongemakkelijk voor mij om mijn hele mond te verdoven dus gebeurt dat lekker pas 16 februari! Was zo opgelucht… weet dat het nou nog niet is gebeurd en het toch wel moet op een dag, maarehh, dat zie ik die dag dan wel weer. Bovendien is tegen die tijd mijn vriendjelief weer terug in dit land dus is zal er in ieder geval iemand zijn die me vertroetelen zal als ik zielig ben. Hij heeft nu twee kiezen gevuld waarvan in eentje het gaatje helemaal van voor naar achter ging, en de andere kies deed pijn doordat er een stuk vanaf was gebrokkeld een maand geleden en aan de andere kant zat een gaatje. Hij was heel trots op me, zoals je kan begrijpen ;D Het doet nu allemaal nog pijn, de verdoving is eindelijk bijna helemaal uitgewerkt (ik voelde hem helemaal in mijn oog toen ik net de tandarts verliet!) maar ik ga ervan uit dat als ik morgen wakker word, het helemaal goed zit. Daarvoor moest ik trouwens (voor het eerst in mijn leven) naar de mond hygieniste. Wat is dat naar zeg. Ik heb altijd behoorlijk gevoelig tandvlees en zo ongeveer mijn hele mond zat vol met bloed door al dat pulken met dat ijzere dingetje van dr. Ook omdat ik dus gaatjes had knalde ze af en toe opeens tegen een zenuw aan. Nice! Maar alles is wel weer mooi schoon nu..
Ik heb een verwijs brief mee gekregen, moet het ziekenhuis gaan bellen om een afspraak bij de kaak chirurg te maken voor mijn andere twee verstandskiezen (ik heb er gelukkig maar drie in totaal) die de tandarts er zelf niet uit kan halen. Denken ze nou echt dat ik vrijwillig die afspraak ga maken any time soon?! hihi.

Mijn baantje komt me ondertussen mijn neus uit. Gister de stomste dag so far gehad en wil het liefst iets anders vinden. Graag iets waar leuke mensen werken, ik iets kan doen wat ik heel leuk vind en heel snel heel rijk mee word; wie moet ik bellen hier voor? Suggesties hoor ik graag! Met de AIFW die net is afgelopen heb ik 1 show gelopen voor Ellis Biemans. Was best gezellig en leuk om weer wat te lopen.
vincent kos 09 kopieLiesje was komen kijken dus daarna zijn we in de stad wat bij Waggamama gaan eten (:
Ik heb de serie the Rachel Zoe project gedownload, call me stupid maar ik hou van die serie, net zoals van the Hills en the City. Sommige mensen vinden dit misschien leeg hoofdige shows maar ik raak er heel gemotiveerd van. Misschien omdat ik hoop op een dag soort gelijk werk te doen!?
Ik moet nu maar beginnen aan mijn kamer op te ruimen. We hebben wel geteld 1 kijker over gehouden na mijn huis genootjes strenge ge-screen voor nieuwe mensen die in deze kamer gaan wonen wanneer wij verhuizen, en die komt morgen om 1 uur smiddags (wat voor mij tegenwoordig gelijk staat aan 8 uur smorgens) kijken. Enneuh, mijn kamer is nog net niet spik splinter schoon en netjes. Wish me luck!
IMG_4251

1 Comment

  • Reply
    Itty
    01/02/2011 at 8:55 am

    wat leuk dat je weer schrijft saartje paardestaartje!
    liefs

  • Leave a Reply