Uncategorized

Minder verstand

We hebben gister het eerste setje sleutels gekregen van de studio waar we heen gaan verhuizen en hoorden ook dat we zondag al in mogen trekken ipv woensdag. Ik werk zondag maar Shane zal vast gaan beginnen met wat zware dingen daar heen te zeulen.

Daarvoor was het moment eindelijk aangebroken dat een van mijn verstandskiezen er echt uit getrokken zou worden en het viel me echt heel erg mee! Ik was zo zenuwachtig en had allerlei enge verhalen gehoord maar de tandarts vroeg of ik mijn kies mee naar huis wilde en ik begon te lachen voor zo ver dat kon. Zei hij ‘neehoor echt, is een mooie kies, kijk maar’ en liet hem aan me zien. Ik had niet eens door dat ie er al uit was!! Dus dat was een opluchting. Hij ligt nu in een zakje op de tafel. Ook weer een gaatje aan dezelfde kant van mn mond gevuld, raak de tel een beetje kwijt daar van…

Shane is sinds 5 dagen weer in Nederland en het voelt alsof het dit keer ‘echt’ is. We gaan echt proberen om dit keer samen hier een leventje op te bouwen. Hij is bezig met een baantje vinden en ik ben bezig met een ander baantje vinden en me voor te bereiden voor de studie die ik wil gaan doen. Ik heb al een paar ideeën en ik ben benieuwd wat het resultaat gaat worden.

No Comments

Leave a Reply