Uncategorized

missen met reden

Wat is het vroeg donker weer! Als ik terug fiets van werk (wat kwart voor 8 is), moet dat al door de vette schemering. Ik kan Zweden enorm missen nu het weer kouder is. Als ik op straat loop in mijn eentje en mijn ogen dicht doe kan ik me zo inbeelden dat ik weer in Stockholm ben, vooral als ik langs een huis met brandende openhaard loop; die geur.. Gek dat je plekken waarvan je weet – dit is het niet 100% voor mij – toch zo gigantisch gaat missen, hoe het leven daar was (wat je toen nauwelijks beviel misschien); wat voor gekke gewoontes en talen daar allemaal waren; zelfs dat het al donker is om half 4 ‘smiddags en het zo super koud was en je alleen als pinguin-bewegende kon lopen zonder uit te glijden op de straten, en ook zelfs, de eenzaamheid die je er kan ervaren. Het is een heel mooie en spannende en leuke maar heel gekke en ook verdrietige tijd geweest.

Goed, genoeg melancholie daarover nu. Het gaat hier allemaal wel goed. Nog steeds druk, maar ietsje minder dan tijdens de vorige paar logjes. Tijd genoeg dus om meer te schrijven hier, maar, andere redenen om niet te bloggen zijn: Te vrolijk zijn; Te geirriteerd of gefrustreerd zijn; In een te rommelige kamer zitten en denken ‘ik ga schrijven als ik alles heb opgeruimd’, maar vervolgens de hele avond niet opruimen en dus ook niet schrijven; zeker weten dat er heel saaie verhaaltjes uit mn vingers gaan komen en daarom jullie een blogje besparen; simpelweg niet aan mn weblog denken (ja, het kan nog gebeuren).
Ik heb een leuke week gehad *kijkt in agenda waarom ook al weer*. Dezelfde dag als het slagen voor mn theorie, kreeg ik van de buschauffeur op de terugweg ook nog eens een gratis ritje omdat ik niet genoeg strippen bij me had (‘maar niet vergeten volgende keer extra te stempelen he?’ nee meneer de chauffeur, dankuwel) en ging ik die middag naar Lelystad omdat Bowe een optreden had! Die had ie wel eens eerder gehad maar ik was er nog nooit bij geweest. Het was super super gaaf om hem bezig te zien (plus rapper erbij) en de muziek die hij maakt is GOED. Hij moet van mij dus ook echt naar San Francisco, want daar zit een uber-gave muziekstudie van een jaar die helemaal bij hem past, maar daarvoor heeft hij toch ook echt een woonruimte nodig.

SO ANYONE WHO MIGHT KNOW A PLACE TO LIVE IN SAN FRANCISCO FOR MY GOOD FRIEND BOWE WHO WILL DO A STUDY THERE TO IMPOROVE HIS ‘MUSIC SKILLS’, , PLEASE LET ME KNOW .. :)

Dinsdag ochtend ben ik bij een bureau langsgeweest waarmee ik vanaf nu voor iig een half jaar verder ga, ipv beautymodels is het nu Ragazza model management. De reacties van de ‘kenners’ zijn hier erg verschillend over geweest (goed of slecht bureau), maar een half jaartje proberen kan geen kwaad. Wat heb ik hieraan nu ik toch over een maand wegben? Ze werken alleen maar internationaal – hebben dus ook hun contacten in Australixc3xab en Azixc3xab en dat zou toch helemaal mooi zijn. We zullen wel zien hoe het loopt!
Woensdag in Mokka gewerkt, shift gewisseld met het andere meisje van die dag dus iets meer uurtjes en weer schoonmaken en afsluiten. Wel prima, alleen net toen het andere meisje weg was, kwam er een broodjes-bestelling-attack die zeker 2 uur duurde. Waarbij natuurlijk zoiezo ook altijd drankjes zitten, maar ik heb het overleefd, en de klanten ook.
Donderdag is, vandaag, ja. Vanochtend geposeerd voor een tekenaar in Zaandam. Weer heel wat anders maar ook wel eens leuk! Daarna natuurlijk weer de oppas-boodschap-kook routine uitgevoerd en nu weer genietend uitrustend op mijn (nog steeds rommelige en ook best vieze (dat gebeurt altijd zomaar tussen al die drukte in)) kamer.
Morgenochtend controle in AMC. Ben benieuwd :s

7 Comments

 • Reply
  Judith
  19/09/2008 at 2:31 pm

  Succes!! Ik weet zeker dat je het haalt ;). Gewoon ook heel veel oefentoetsen doen, want de vragen op het tentamen lijken daar heel erg op!

  Xx Judith

 • Reply
  Angelique
  20/09/2008 at 1:46 am

  Tuurlijk ga je het halen!! Laat je neef zien dat jij het wel een xe9xe9n keer kunt!
  Volgens mij heb jij op dit moment nachtmerries over autootjes en voorrangssituaties… Hahaha! Zet hem op, ik zal voor je duimen straks!
  XXX Angelique

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  20/09/2008 at 1:32 pm

  Als je het wilt halen moet je er wel even wat voor doen :) ik ben benieuwd of het gelukt is!

 • Reply
  Bob
  26/09/2008 at 12:22 am

  Succes morgen en de groeten aan Weersink:)

 • Reply
  itty
  26/09/2008 at 9:02 am

  wat lief van je dat je Bowe B*L*O*M zo wil helpen! Ik vind ook dat hij het verdiend en echt een Uniqueminds is!
  Hoe bevalt het in “De Wijde Hemel” by the way?
  liefs

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  27/09/2008 at 3:09 pm

  Ik vind het niet erg dat het weer herfst/winter wordt. Heerlijk die gezelligheid. De kachel aan, kaarsjes aan, thee en chocomelk en straks weer de Kerstboom.

 • Reply
  saar
  27/09/2008 at 4:45 pm

  Oh ik haat die ‘gezelligheid’ :p

 • Leave a Reply