Uncategorized

Moeders aan de top 13/8

Heeeeeeeeeeellloooowww ik heb vandaag druk maar leeukkkeee leuuukkeee dag gehad!! Voor het eerst, eindelijk, laten overhalen om mee te gaan met mn moeder en andre naar Rotterdam waar andre zn appartement heeft (wat dus ja echt cool is) en ik was niet helemaal lekker want was erg laat gaan slapen gister (mn lieve tantetje desire met nichtje romee en later livia en margit kwamen langs! Heeeeel errug gezellug) maarja toch maar mee die auto in, andres huis gezien, daarna de stad in lopen echt hartstikke leuke stad dus eigenlijk met pijn in mn hard geef ik et toe, en toen begonnen ze ook nog es allemaal kleren voor me te kopen!!! Echt suuuuper leuke (en veel!) kleren nu dus, wannnt weet je waarom? Jolanda (de moeder van het gezin in Zweden) belde eergister, en ze wist het hele verhaal nog niet, dus alles uitgelegd, en ze reageerde zo tof, echt beter kon niet. Ze weet duidelijk echt wat ze in huis haalt, mij dus maar ik bedoel met alle mogelijke gevolgen vandien, en toch ben ik nog steeds meer dan welkom zegt ze ‘En als je hier ziek wordt, ja, nou, mijn kinderen worden dat ook wel eens en als ik op werk zeg ik moet naar huis mijn au pair heeft gebeld dat er iemand ziek is, dan kan dat net zo goed jij zijn dat hoef ik dan niet te zeggen, en als het zo erg wordt dat je naar het ziekenhuis moet dan rij ik je heen en weer en dan ga je waarschijnlijk snel naar huis en dan zitten Arman en ik weer met de kinderen en dat is kut, maar daar is ook wel weer een oplossing op te verzinnen.’ Na een half uur hier over gesproken te hebben, is er daarna nog 2 uur lang gebeld (2 telefoonaccu’s) over hoe het in Zweden is en wat mijn taken ongeveer zouden zijn in het gezin. Na dat telefoontje was ik zoooo gerustgesteld want eerlijk was het voor mij een heeeel groot vraagteken geworden dat hele Zweden gedoe. Nou weet ik gewoon beter waar ik aan toe ben (een beetje) en zij weet waar zij aan toe is en dat allemaal helemaal geweldig dus hihi. Eigenlijk is nou dus wel besloten dat als ik me enigzins goed genoeg voel ik gewoon ga en daarom dus de vele warme nieuwe kleren vandaag. vandaar de titel : moeders aan de top, zowel in Zweden als hier mn eigen moedertje Nou, rond 8 uur moesten we weer thuis zijn voor de thuiszorg, pieter weer, met alle vrolijke buien erbij dus dat vindt pieter altijd wel leuk, dit keer was het echter zo extreem dat zelfs hij even op zn bolletje moest krabben maarja hij heeft braaf alles gedaan wat er gedaan moest worden met mn infuus en morgen issie dr voor het laatst dus heb ik belooft om mn (nieuwe vandaag gekregen ) jurkje aan te doen, zodat ie dat toch ook nog mee mag en kan maken. Ik in een jurkje. dus.. Morgen gaan we even langs meerzicht mn werk sochtends, en oja nu vanavond nog ga ik vast beginnen met mn kamer op te ruimen en ruimte maken zodat we morgen lisa’s klerenkast in mijn kamer drbij kunnen proppen, hoera! eindelijk opbergruimte voor mijn kleren! ze liggen nu namelijk (behalve ook in mijn kast) in 7 hoopjes door mijn kamer, kheb er dus gewoon geen ruimte voor misschien moet mn bureau druit anders past het waarschijnlijk niet, maar boeien ik maak mn huiswerk en alles toch altijd op mn geweldige bed (mijn enige echte eeuwige true love) ben benieuwd hoe het wordt. Trouwens toen ik met jolanda aan de telefoon zat, was er een vriendinnetje van romeo, 1 van haar zoontjes, en die deed iets waar jolanda geirriteerd van werd, en dan hoor je dr beetje pissig praten in die heeele leuke taal die ik steeds leuker begin te vinden en eerst niet zoveel vond maar nu zo leuk! en omdan te weten dat als ik niet ziek word en daar gewoon kan blijven ik dat ook kan binnenkort!! heb er nu echt 10 keer zoveel zin in maar het is over 2 weken….2 weken.. letterlijk 2 WEKEN AL!! en ik wil nog zoveel doen hier met zoveel mensen en gewoon van alles! Over weinig tijd gesproken; over 4 miezerige daagjes mag mn infuus druit hell yeahhhh en oh trouwens mn exames ga k niet meer maken Het zou op dezelfde dag zijn als amc *infuus druit en 2 testen in totaal 6 uur durend) en bovendien kan ik nu ongeveer 4 uur helder wakker zijn achter elkaar, ik zie et no way gebeuren dat ik op 1 dag 2 exames maak die allebei 3 uur duren, die ik ook echt nodig zal hebben. Arme Tjeerd na zoveel geregel en gedoe voor mij! Maargoed het is maar zo.. als ik terug kom uit zweden (hoe lang ik het daar dan ook uithou) ga ik dan gewoon 4 vakken avondschool doen ipv 2 vakken, en 3 dagen per week werken. Zoiets. Xie wel Nou ik ga of slapen of opruimen maar iig weg doeiii hele dikke knuffelzkusz, me

3 Comments

 • Reply
  heyrik
  13/08/2005 at 10:11 pm

  welterusten

 • Reply
  Desiree
  26/08/2005 at 7:16 pm

  Heey Sarah !!
  Je LOG gevonden , yes !!! Ennes vond het toch wel errug leuk dat we ook worden vermeld in bovenstaand verhaaltje :) Vandaar nu mijn eerste reactie , maar geloof me , er zullen er nog vele volgen …. :D Dag liefie xx

 • Reply
  Stephan
  30/08/2005 at 7:25 pm

  Lieve lieve Saartje,
  Hier spreekt je vader!
  Wil je onmiddelijk ophouden met spugen, bloeden, hoesten, ziek worden enzo!!
  Maar serieus, ik vind het heel fijn dat jullie goed zijn aangekomen, dat je door fijne mensen wordt omringt. Heerlijk dat je zo’n luxe onderkomen helemaal voor jezelf hebt! Wanneer organiseer je je eerste feestje?

  Dit is wel erg kort, beloof snel weer te schrijven dus tot gauw,
  kus, papa

 • Leave a Reply