Uncategorized

Naar NL met kt rede

Hartstikke bedankt voor jullie beterschappen :) Ik dacht even dat het waarachtig werkelijk hielp.. maar ik had kunnen weten dat mijn lijf en mijn goede ideeen af en toe geen zin hebben in samenwerken, en werd mijn langzaam beter wordende lijf weer rap een ziek wordend lijf.

En dus is de knop ingedrukt. En wel de knop van ‘Boek Vlucht’.. Morgenavond kom ik aanvliegen in Amsterdam en haalt moeders mij op. Dan maandag waarschijnlijk naar AMC ennem dan zien we wel verder al weet ik ongeveer natuurlijk waarom ik daar kom. Ik moet gvd zoveel missen hier in de maand die ik waarschijnlijk weg zal blijven.. Ben echt zo niet blij. Een dansvoorstelling waar we met de klas heen zouden gaan van een supergoede dansgroep waar meestal geen kaartjes meer voor te vinden zijn.. Lucia wat hier gevierd wordt, de kerstmarkt, de dag dat lief en ik een jaar samen zijn.. God ik jank wat af deze dagen :p Elk liedje lijkt wel emotioneel kennen jullie dat!? En vriendlief heeft een supertrakke planning voor zn werk… kan dus niet komen. Bovendien is een vlucht ook niet gratis natuurlijk.

mja… dus een deel van jullie lezers zal ik wel snel zien dan ;)

8 Comments

 • Reply
  Bowe
  12/11/2006 at 10:45 pm

  Starlight… heb ik hele hele hele hele heeeeeeeeeeeeeeeele goede herinneringen aan :D

  Niet verder vertellen maar eigenlijk was MUSE je verjaardagscadeau, maar t opsturen is er niet echt van gekomen :D Gelukkig heb je hem nu dus, hoef ik me ook niet schuldig te voelen. baaideweey ook het laatste nummer is helemaal geniaal; Knights of Cydonia.

 • Reply
  Josxe9
  12/11/2006 at 11:55 pm

  Ja het loggen heb ik ook inmiddels uitgevonden zoals je al had gezien.
  Van mij en je papsala heeeeeeeeeeeel veeeeeeel beeeeeeterschaaaaaaaap!
  (want papa wil wel naar Zweden komen hoor volgende maand!)

  Liefs, Josemops.

 • Reply
  Bob
  17/11/2006 at 6:28 pm

  Ik keek hier weer eens keer (leuke logjes weer trwns), mar laatste klinkt zwaar rot… Veel sterkte in t AMC en laat Van Nierop, Weersink of Bresser (ben je hier al over naar e volwassen afdeling?) je heel snel oplappen zodat je weer snel terug kunt! Enne, als je Van Nierop of Weersink hebt, doe ze groeten van me:)

  Beterschap, Bob

 • Reply
  Jahallowiedenkje
  18/11/2006 at 1:45 am

  Kutziekte is t toch.. I’ll be there as soon as I can.. you know it. ;)

 • Reply
  Fred
  18/11/2006 at 9:01 pm

  Hoi Saar,

  dat is zeker kt.
  Hoop dat je snel opknapt en weer terug kan!

  Hou je haaks, sterkte en XX en Fred

 • Reply
  Fred
  18/11/2006 at 9:01 pm

  Hoi Saar,

  dat is zeker kt.
  Hoop dat je snel opknapt en weer terug kan!

  Hou je haaks, sterkte en XX en Fred

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  21/11/2006 at 11:29 am

  Ik ben erg benieuwd hoe het me je gaat Sarah. Laat je het ons snel weten?

  Sterkte.
  Liefs,
  Irxc3xa8ne

 • Reply
  Annalie
  21/11/2006 at 12:05 pm

  hej saar
  het is saai, weekend zonder dat we wat kunnen gaan doen! ik hoop heel erg dat je je beter gaat voelen, ik duim voor je =)

  dikke knuffel vanuit regenachtig zweden …

 • Leave a Reply