Uncategorized

NEDERLxc3x84NDERNA Hxc3x84R KOMMER JAG!

IK KOM NAAR NEDERLAND!!! =D !!! Komende dinsdag 27 februari om 14:20 land ik op Schiphol, met een rechtstreekse vlucht nog wel! Yoehoeoee echt zo blij , dacht dat het niet meer zou lukken :) !!! En dan blijf ik tot zondag ochtend waarop mijn vlucht op een heel erg onchristelijke tijd gaat, namelijk 06:55 uur al ooergghs haha maar ben zo blij dat ik kom :D Dussem iedereen die me wil zien, mail/bel/sms/zoekcontact met me ;) En anders doe ik het met jullie maar dat zou dus wel es last minute kunnen zijn! dikke blije kus van saartje!

2 Comments

 • Reply
  Marcel
  22/02/2007 at 5:52 pm

  Hej Sarah!

  Hiep hoi, ik ben volgende week eindelijk weer eens in Zweden! Ik ga van de 25e tot de 4e naar Uppsala om met mijn oud-collega’s aan een nieuw artikel te werken. En om een beetje de toerist te spelen, oude vrienden te zien, en veel oude herinneringen op te halen en nieuwe te maken, natuurlijk. ;-)

  Zorg je wel even dat het weer daar bij jullie wat beter wordt? Sneeuw is best hoor – dan voel ik me weer thuis – maar ik wil er wel graag een lekker zonnetje bij!

  Had je nog gezien dat we je hebben aangetikt op Who Ordered That? Geen verplichting om er iets mee te doen, hoor. :-)

  Goed, ik ga maar snel wat Kent en Cornelis Vreeswijk luisteren om mijn Zweeds een beetje op te halen voor volgende week. Hejdxe5!

  Marcel

 • Reply
  Marcel
  25/02/2007 at 12:11 pm

  Hej Saar!

  Ik naar Zweden, jij naar Nederland! :-) Wie weet komen we elkaar volgende week zondag nog wel op Arlanda tegen, want ik vlieg terug op de dag dat jij weer aankomt. Hoewel, mijn vlucht gaat geloof ik pas om een uur of vijf, dus dan moet je wel heel erg veel vertraging hebben… ;-)

  Wat de vijf geheimen betreft: de bedoeling was inderdaad dat je die op je eigen weblog zou zetten, maar bij ons mag natuurlijk ook. Het hoeft niet in dichtvorm… :-P (Het hoeft trouwens sowieso niet, maar al helemaal niet in dichtvorm.)

  Heel veel plezier in Nederland! Ik vertrek zelf over twee uur… Sverige, hxc3xa4r kommer jag!

  Marcel

 • Leave a Reply