Uncategorized

nieuw nieuws!

Het slechte nieuws: Vriendlief en co zijn voor een paar dagen opgehouden in Egypte tijdens het tanken na wat gebeurtenissen en komen dus niet op tijd aan in Zuidfrankrijk wat betekent dat hij niet op tijd zal zijn voor de geboekte vlucht richting hier (lees: mij (a) ) Godverdegodverdegodverdegodver

Het goede nieuws: Daardoor vertelde ik aan vriendlief dat ik een week na het geplande weekend 2 weken meivakantie ga hebben dus dat het anders ook een keer doordeweeks kan als dat makkelijker uitkomt voor iedereen daar. Waarop Shane vliegensvlugge actie ondernomen heeft met als resultaat dat ie TIEN DAGEN vrij krijgt. TIEN DAGEN MENSEN, TIEN! We zijn nog maar 1 keer zo lang bij elkaar geweest en dat was in Australixc3xab.
Wat een cadeautje. Zo voelt het echt! Niet alleen krijg ik mijn lieverddepieverd voor ‘zo lang’ te zien, ik ga waarschijnlijk zelfs een week met hem op vakantie naar een land waar de zon vaker en warmer schijnt dan hier! Wow.
Vanavond overleggen met familie hier beneden of ik idd een week weg kan maar ik geloof dat zij ook vakantie plannen hadden dus het moet kunnen. Mijn buren hier naast me op dezelfde verdieping kunnen dan hopelijk voor de beestjes zorgen.

De telefoongesprekken zijn weer op ons oude meer-dan-geweldige niveau en alles is gewoon weer perfect. Ikke is blij.

Het nog niet bekende nieuws: school. Had dinsdag na veel moeite mvr. Belangrijk Persoon te pakken gekregen na mijn economie SE maar ze had geen tijd dus hadden we een afspraak gemaakt voor morgen na mijn SE Aardrijkskunde…. Nog steeds geen flauw idee. Of, ja, misschien, maar dat neigt (of d?) natuurlijk naar de negatieve kant.

Kga nou eindelijk mijn oude werkbriefje van Mokka naar Mokka brengen, daarna AK leren op mijn vensterbank – die heb ik helemaal ontdekt sinds we af en toe zonnestraaltjes hebben! – en dan naar Amstelveen fietsen om op te passen bij Iris maar slechts tot half 8 ongeveer, dan weer terug hier heen want hebben we met iedereen van dit huis een etentje – buufjes naast me hier en gezin beneden en ik kom nog op tijd voor het toetje en gezelligheid haha – dan kan ik meteen vragen over de meivakantie. En dan weer door met AK en hopelijk bij tijds in slaap vallen. Op dagen met veel stress is het niet handig om 5 dagen met maar rond de 20 uur slaap door te brengen!

3 Comments

 • Reply
  eline
  06/04/2008 at 6:58 pm

  Heeey

  Wat doet zo’n leuke koe naast zo’n belachelijk vak als wiskunde.
  Ik zit ook in mijn examenjaar en ook heb ik nog wiskunde….k ben er echt slecht in!
  Ik snap niet dat iemand lol heeft gehad in het ‘uitzoeken’ van wiskunde, maar goed.
  Veel succes.
  Ohww en wat een mooi uitzicht heb je daar trouwens…vooral zo aan dat meertje!
  Dadelijk heerlijk als het mooi weer is (als er tenminste een grasveldje omheen ligt).
  Nou studeerse nog voor de toetsweek.
  Dat ga ik zo meteen ook maar weer eens doen.
  Groetjes

 • Reply
  Lisa
  06/04/2008 at 7:18 pm

  Oohhhh wat een vet cool leuk weekend :D Ook goed dat die rexfcnie nog heel leuk was geworden – Gopal :| Jezus.. echt onherkenbaar maarja :D Ik had ook echt een supah leuk weekend! Gister gewerkt (helemaal te gek natuurlijk), toen kwamen mariek en wout en gingen we een bordspel doen op mn bed en werden we heeel melig en toen bleven ze logeren en was de bedoeling dat we op een gegeven moment alledrie in slaap zouden zijn gevallen in mn bed… MAAR alleen marieke hield zich aan dat goede voornemen, wout werd om half 4 nog door harmen gebeld dus dat was ook knus, en toen om 4 uur crepeerde ik echt en heb ik een matras van onder mn bed gepakt en ben ik daarop in slaap gevallen, uiteraard nog hele gesprekken gevoerd met mariek die ze zich de volgende ochtend niet kon herinneren.
  Toen vanochtend heel lekker ontbeten en met zn drieen naar amsterdam gefietst, mariek naar haar huis, wout en ik naar zijn huis, toen wout en ik naar de GIGANTISCHE bieb en hebben we aan ons eindwerkstuk gewerkt. Toen zijn we gaan shoppen!! EN HEB IK EEN BROEK GEKOCHT! EEN DENIM :D
  kus!

 • Reply
  Marcel
  07/04/2008 at 8:51 pm

  Noujaaaaaa… Niks mis met wiskunde, toch?

  Anyway, je mag dan jaloers zijn op Zuid-Afrika, van een kamer aan het Vondelpark word ik dan ook wel weer een beetje jaloers, hoor!

  Groeten!

  Marcel

 • Leave a Reply