Uncategorized

nieuwe kleren + camera + saar =

Zoo net gedouchet… gedoucht.. gedouched… naja je weet wat ik bedoel.. en even 1 foto’tje zodat je weet hoe k er nu uitzie.. dacht ik.. dat je even ziet dat ik nog steeds niet paars ben ofzo, of een tientonner, of juist anorexia heb, offe misschien heel erg gekrompen ben ofzo.. nee.. das dus niet zo Ja zo kannie ook moet je wel in de spiegel kijken saar en niet naar de camera he.. naja.. volgende keer dan maar Wat? in de camera kijken? Kijk! (titta!)(is zweeds) half opgemaakt aan 1 helft Haartjes gekamt en in de o zo bekende staart.. En weet je? weet je? Kheb mn eerste loon hier gehad jeeeeeje!! dus uhm TITTA ik heb nieuwe spullen Guess whahattt hihihihihi ‘je wordt nog es hip’ En ook nog een kusje voor iedereen die ik mis en dat ook met mij doet (mij missen dus. ja.)

5 Comments

 • Reply
  Judith
  26/09/2005 at 9:47 pm

  Kusje terug! :)

 • Reply
  Hans Vrieling
  26/09/2005 at 9:56 pm

  Hey,

  Leuke site.
  Ik zal eens vaker om het hoekje komen kijken…

  Check ook eens: http://www.more-fun.nl

  Groeten
  Hanszie ;)

 • Reply
  Bowe
  27/09/2005 at 1:01 pm

  Leuk die foto’s, wie is dat ongelofelijk hippe meisje eigenlijk ? Is ze vrijgezel ? Valt ze op mensen die vanmiddag een gesprek hebben bij Playstation en daardoor super zenuwachtig zijn ? Of wacht eens…. Het is een semi-hippe Saartje.. een Quasi Hippe Saartje.. .. Niet zo hip als roomboter, maar al wel volle margarine! De Cola Light versie van Saartje..

  Als ik langskom in zweden neem ik ook mijn semi-hippe kleding mee met mijn geruite petje en dan zijn we samen hip.. denk ik.. hoop ik.. dacht ik.. nu moet ik rondspringen in mijn kamer op muziek want ik ben zenuwachtig.. kusdoei

 • Reply
  Hans de Rooij
  30/09/2005 at 12:35 am

  Hoi Sarah,

  Leuke foto’s, minstens zo leuk als dat wat ik van jou gemaakt heb vxc3xb3xc3xb3rdat je naar Zweden ging!
  Leuk te horen dat het je goed gaat, en nu ook zo hip… :D

  Groetjes,

  Hans de Rooij

 • Reply
  Desiree
  02/10/2005 at 11:40 am

  Heeey die hippe Saar …

  wat een gave foto,s van je …zeg !!! helemaal te gek , je eerste loon binnen en dan lekker je uitleven met nieuwe kleren en zulke foto,s van jezelf maken ….

  Dikke kus terug …
  Desiree

 • Leave a Reply