Uncategorized

niieeuw met uitslag!?

Heb net een nieuwe poll aangemaakt, maar daarvoor natuurlijk aandachtig de uitslag van de vorige gestudeerd.. Frankrijk 1 stem, 2,9% (van de 35 stemmen)!? Italixc3xab zelfde verhaal?! What about Parijs, Milaan, de glamour city’s!?! Libanon kan ik inkomen.. geen stem at all. Australixc3xab wint met 20%, maar diezelfde hoeveelheid wil nergens heen omdat ze gelukkig zijn in het kikkerland. 17,1% wil naar Zweden, maar dat is misschien een oneerlijk geval omdat er waarschijnlijk meer mensen dan gemiddeld deze site lezen die iets met Zweden hebben, aangezien dat het land is waar ik zit en het hier over gaat. 5,9% wil naar een mysterieus land wat niet snel genoeg in me opkwam om tussen het lijstje te zetten, en maar 14,3% wil naar Amerika. Verder zijn het allemaal lage percentages die niet bijster interessant zijn voor elke lezer. Of mij.

Deze keer een heel andere poll, schrik er niet van en geef eerlijk antwoord, en ga daarna mijn verhaal over mijn geweldige oud en nieuw lezen wat hier onder met foto’s staat! Liefs :D

1 Comment

 • Reply
  Annalie
  01/01/2007 at 10:54 pm

  wowww heje saar =D
  allemaal leuke verhalen!! fijn!
  nog een heel gelukkig en stralend nieuw jaar! ik heb je kerstvrhaal al gelezen dus daar vraag k niet meer naar. hoe was het un upplands vasby? tof?
  k ben net terug uit Copenhagen! ben ik voor oud en nieuw naartoe gevlogen, Per was daar met vrienden, best new year ever =D wilde perse oud en nieuw vieren met mn vriend =D haha ik heb er zo geeeen spijt van! hij was helemaal blij dat ik er was en ik ook dus das mooi ;)
  nou k klets je snel weer bij als ik weer in SWE ben, precies over een week ben ik er weer =D goh en wie komt me van t vliegveld halen .. mmm heerlijkheid ten top! ; Per! =)
  hihi
  dikke knuffel!!
  Annalie

 • Leave a Reply