Uncategorized

Nog wat meer over..

de hitte!! Want wat een ontzettend interessant onderwerp is dat, ik kan er over door en door gaan zeg. Nee maar serieus. Het is hier dus een paar dagen echt heel erg heet geweest, 45 graden in de schaduw en in een huis zonder airco is dat niet leuk at all.

Het is zelfs de 2e warmste plek geweest TER WERELD! Normaal laat ik me niet impresseren (vanaf nu is dat een bestaan woord) door ‘ter wereld’  maar nu dus mooi wel. En ik leef nog ook! Dr zijn tieners dood neergevallen haha. Dat is helemaal niet grappig. Ik ben wel erg ziek geweest. Heb me echt super ellendig gevoeld, de hitte was echt te veel en ben ongeveer 3 dagen zo ongelofelijk zwak geweest, iedereen zei dat het begin verschijnselen waren van uitputting en uitdroging. Ik kon nauwelijks meer staan  en als mn ogen open waren kon ik helemaal niet focussen op iets enzo. En je wordt uitgeput wakker omdat je tijdens je slaap zo zweet en tegen de hitte vecht!!

MAAR nu is het echt heerlijk weer, weer =D Rond de 33 graden, met een koel briesje ohhhw echt back to goddelijk!! Heb vandaag ook echt een super dag gehad, ben naar Jetee de beach bar geweest waar ik het meest ben en iedereen ken en alles gratis krijg gnagna dat is trouwens dit;
Img_4141
En dan achter me is natuurlijk de heldere zee. Vredigheid of niet?! En dan meteen maar een foto van mij in die vredigheid nou we toch weer bezig zijn!
Img_4135
Maargoed ben dus de hele middag heen en weer tussen Jetee en het strand en de zee zelf geweest. En daarvoor een hele heerlijke tas gekocht in Paleochora centrum! Echt het is nu al mn beste vriend! Onee dat is hond Charlie al.. Ohhw ik heb een Australische zomerliefde (gehad) !! Ja iedereen hier blijft 10miljoen maanden en hij natuurlijk maar weer 3 dagen:( Maar we hebben de 3 dagen dat hij hier was zowat alleen maar samen doorgebracht want we ontmoette elkaar op de avond van de dag dat ie was aangekomen. En het was. erg erg leuk.
Img_4108
Dat issum dus, en hij heeft mn site ook, dus HI SHANE! moewahaha.

Verder hebben we hier een bosbrand gehad, heel vlakbij ons huis. De temperatuur ging savonds een paar graden omhoog ipv een paar graden omhoog en anderhalve dag hebben we constant helikopters met bluswater over het huis gehad :s Beetje beangstigend maar we hebben het overleefd! We are heroes!! En het huis staat ook nog! En eerlijk gezegd hebben we het vuur natuurlijk helemaal niet gezien, maar dichtbij was het wel ;) ZO dichbij waren de heli’s de hele tijd! ;;;;
Img_4117
En ook, in de zomer als het volle maan is hier, komt ie rood op als ie uit het water verschijnt, dan dan hoe hoger hij gaat, hoe meer zilver hij wordt. Het is echt heel erg mooi en natuurlijk kind of onmogelijk om een foto van te nemen, maar dit is de beste, met Jojo op een rots ervoor;
Img_4125

Nou dat was het wel weer!! Volgende keer zal ik sneller updaten ;) was alleen echt ziek en kon niet heel erg goed bewegen, laat staan naar town fietsen met een computertas! Ga wat eten en even rondlopen en praten met de mensjes hier! Hele dikke kus van Saartje!

11 Comments

 • Reply
  Saar
  21/06/2007 at 1:08 pm

  Iemand opgevallen dat ik zelfs mn naam van mn site al heb aangepast sinds een paar minuten!? Isnt that great?

 • Reply
  Fred
  24/06/2007 at 1:55 pm

  Hoi Saar,

  nee, was me nog niet opgevallen. O, nu zie ik het: Knap dat je dat kan aanpassen.

  Verder viel me op dat je een Freddie onder je hoede hebt! Grappig hoor, zo vaak hoor je dat voor mijn gevoel niet.

  Heel veel plezier daar! Werk ze en veel groeten!!

  XX Fred

 • Reply
  Saar
  25/06/2007 at 10:26 am

  Ja leuk he Fredje?? =)
  En die site naam , goed dat ik het had aangepast, alleen had een wakkere Marjolein opgemerkt dat dat misschien OP Kreta moest zijn!! Gaan we dan maar doen!

 • Reply
  lisa
  27/06/2007 at 3:34 pm

  wat is jou telefoonnummer?! Je zou t naar me mailen zodra je je nieuwe nummr zou hebben, boeit me niks dat ik je dan alsnog niet zou kunnen berijken, JE LOST HET MAAR ZELF OP!

  kusje van je zusje =)

 • Reply
  itty
  04/07/2007 at 8:11 am

  Sarah, je moet alles een eerste x meemaken, dus ook een impressatie hihi!

 • Reply
  lisa
  04/07/2007 at 8:41 pm

  “De temperatuur ging savonds een paar graden omhoog ipv een paar graden omhoog en anderhalve dag hebben we constant helikopters met bluswater over het huis gehad :s”

  Jeetje saar, ging ie werkelijk omhoog inplaats van omhoog =| heftig..
  ik heb net mn diploma opgehaalt en ben dus nu ergens heel ver weg in een blij blij blij ord. Nou tjoedels!!

 • Reply
  Barry
  05/07/2007 at 11:06 am

  Maybe all of the lovely non-Dutch speaking readers of Sarah’s blog should pester her to write a little in English each time. perhaps we could get a petition to sign!

 • Reply
  Saar
  05/07/2007 at 11:46 am

  And you think this will actually work?? Hmm..

  En lies… stop the bullshit allready (a)

 • Reply
  Marcel
  05/07/2007 at 4:11 pm

  Of course not! All non-Dutch speakers should learn some Dutch! :-) Eller kanske lite Svenska?

  Leuk om te zien dat het goed gaat daar op Kreta! Ik kom zelf net terug van een week Sint Petersburg en een week Madrid, dus ik heb het reisvirus ook weer aardig te pakken… Nu “gewoon” twee weekjes in Parijs, en dan vertrek ik weer – naar Zuid-Frankrijk, deze keer.

  Ha det sxc3xa5 bra!

  Marcel

 • Reply
  Saar
  07/07/2007 at 5:52 pm

  Wow Wauw Marcel!! Wat doe je daar allemaal? Wiskunde les geven? ;) Super voor je! denk ik.. =)

 • Reply
  Marcel
  07/07/2007 at 8:18 pm

  Nee hoor, hoewel de wereld rondreizen om mensen wiskude te leren misschien niet eens zo’n slecht idee is… :-)

  In Sint Petersburg was ik omdat ik die stad altijd al eens heb willen zien, en een paar vrienden nu het plan hadden opgevat om daarheen te gaan. Madrid was wel voor mijn werk: daar was een grote conferentie – al ben ik na afloop natuurlijk nog wel een paar dagen extra gebleven voor de zon, de schitterende musea, de terrassen en de sangria. ;-) En in Zuid-Frankrijk ga ik sterren kijken. Leve de zomer!

 • Leave a Reply