Uncategorized

Normal stuff

Het oppassen van afgelopen week:
-donderdag na mijn examen door naar oppas-kook-dag hier, om half 7 wegracen naar oppasadres 1 in Amstelveen voor 3 (perfecte mooie lieve) kindjes, 12 uur snachts weer weg
-vrijdag eind-u-luk mogen uitslapen en viel nog goed in slaap ook dus super. Vanaf 1 uur stand by voor oppaskind hier, later boodschappen, vioolles brengen+halen, als een gek beginnen aan koken en halverwege overgenomen zodat ik weer om half 7 weg kon racen naar oppas adres 2 in Amstelveen (vertrouwd lief gezin) om half 2 weer weg, maar nog langs moeders dus om 4 uur snachts thuis
-vandaag mocht ik uitslapen maar de luxe van het gelukte uitslapen gister was weer genoeg vond mijn lijf dus was 7 uur weer wakker. De hele dag mn eigen ding en geen afspraken maar over anderhalf uur weer weg om nog eens bij oppasadres 2 op te passen, 4 kindjes dit keer

Nou het zijn allemaal ontzettend leuke lieve mooie kindjes in de gezinnen waar ik nu regelmatig zit met leeftijden van 5 maanden tot 5 jaar (behalve hier thuis beneden natuurlijk) dus het is allemaal best wel ok  =)

Moest vandaag even naar de stad en liep toen langs de winkel Zara. Ik ben altijd totaal verliefd op minstens 70% van hun collectie, welk seizoen ook, dus kon het niet laten eindelijk weer eens naar binnen te lopen. Een geweldig niet duur shirt gepast en gekocht en had helemaal zin om die aan te doen toen ik totaal overhit thuiskwam en nog boodschappen (eten dit keer) moest doen, dus haal hem uit het tasje, zit dat alarm dinges dr nog aan! Dat krijg je er met geen mogelijkheid zelf af dus gggrrrr moet ik weer terug ooit komende week. Gelukkig heb ik wel het bonnetje bewaard wat ik normaal nooit doe, dus kan bewijzen dat ik het niet eerst gestolen heb en daarna voor het gemak hun alsnog even het alarmdinges laat verwijderen ;p

Verder probeer ik mezelf zover te krijgen dat ik me voor bereid voor het examen wiskunde komende woensdag – neem mn boeken maar weer mee vanavond – en heb ik eindelijk eens contact met mijn zogenaamde begeleider van mijn profiel werkstuk. Ik had naar school gebeld omdat de inlever datum niet duidelijk was en een hele hoop meer ook niet, en die gaven mij het email adres van mn leraar. Ik dacht eerst onneeeee dat lijkt me typisch iemand die nooit zn mail checkt, maar een uur later had ik al antwoord. Hoera! Het onderwerp was goedgekeurd maar ik moet wat meer economie erin betrekken – aangezien het gekoppeld is aan economie. Heeft ie helemaal gelijk in en denk dat ik mn deelvragen niet goed geformuleerd heb want ik wou naar aanleiding van de conclusies van de vragenlijsten, dan uitbreiden op dat onderwerp enzo.. maar wat voor deelvragen kan je dan maken als je het et liefst bij 3 wil houden.. Ik zit dus weer es een beetje vast maar iig weet iemand officieel dat ik het nog bij diegene moet inleveren dus thats good i guess.

Ik mis mijn Australiër zo waanzinnig. Hij is nu in Monaco met de boot bij de grand prix en ik kreeg aan het begin deze middag een telefoontje van hem waar ik alleen maar heeeeel veel lawaai door hoorde en een halve minuut later werd er weer opgehangen dus ik dacht dat het per ongeluk in zn broekzak was ofzo, maar vlak daarna kreeg ik een smsje waaruit bleek dat het de bedoeling was dat ik zou horen hoe hard het wel niet klonk en zo hihi. Hij vertelde ook al vol trots dat ie een paar dagen geleden het parcours heeft gereden want het is natuurlijk gewoon op de straat, en de dagen van te voren mag iedereen er nog even over heen (niet in het tempo van de race though godzijdank en ook niet poging tot, heeel veel politie controleert dat).

Ehm ik gaaa… wat nuttigs doen. Zoals…. mijn kamer opruimen!! Ik heb al het opruimen/afwassen/kleren wassen 100 procent verwaarloosd afgelopen we(e)k(en) dus was gister begonnen met wat orde terug brengen maar dat lukt natuurlijk niet zo in 1 keer haha (a)

9 Comments

 • Reply
  Judith
  21/05/2008 at 12:53 pm

  Wat bedoel je met ‘verhuizen’. Echt met al je spullen emigreren, of tellen half jaarlijkse verblijven (erheen moven en weer terug) ook? ;) Dan wordt het namelijk een heel ander verhaal….

 • Reply
  saar
  21/05/2008 at 2:03 pm

  halfjaarlijkse verblijven tellen ook ;p

 • Reply
  Marcel
  21/05/2008 at 3:07 pm

  Joepie! :-)

 • Reply
  saar
  21/05/2008 at 3:19 pm

  hahah play your game!!

 • Reply
  Bob
  22/05/2008 at 5:56 pm

  Curaxe7ao – New York – Manhattan (bij New York) – Bussum – Naarden – Amsterdam:)

 • Reply
  Shane
  24/05/2008 at 9:28 pm

  Hey gorgeous. Skimmed through your log looking for words i understand and found my favourate phrase ‘Ik mis mijn Australixc3xabr zo waanzinnig’. I miss you so much and its time your readers knew how much i love you. Well its hard to explain but believe me its alot. If you dont know already Sarah is amazing and well … enough said!

 • Reply
  itty
  25/05/2008 at 4:40 pm

  Voor Saar,
  Het is waar
  Shane raakt
  haar gevoeligste snaar
  o, wat gun ik het haar!

 • Reply
  saar
  25/05/2008 at 6:41 pm

  hahahahaha =D !!

 • Reply
  ann
  25/05/2008 at 9:04 pm

  sweeet zo’n reactie is tuurlijk egoboost van hier tot monaco in dit geval hihi

  hugsss

 • Leave a Reply