Uncategorized

Op een rijtje

Hoi lieve lees dames en heren!
Waar ben ik de laatste tijd mee bezig geweest? Met – mn kamer eindelijk stofzuigen, boodschappen doen, koken zelfs voor in mn eentje, veel bellen met mn lieverd, niet mn afwas doen, afgewezen zijn door Gall&Gall (weet bijna zeker dat het door aantal mogelijk uren en leeftijd kwam), dat helemaal niet erg vinden maar meer soort opgelucht, afspraak maken met Aleta om morgen heel amsterdam door te slenteren in de goede hoop eindelijk een baantje tegen te komen waar ik wel met liefde voor solliciteer, kennis gemaakt met een nieuw oppasgezinnetje, wat gedronken met oude schoolvriendjes, geprobeerd bezig te zijn met school, kat cavia konijn en vissen in leven houden van gezin hier onder me die een week naar Egypte zijn, daar niet jaloers op zijn, helemaal niet, tegelijkertijd de plant op de trap vermoorden die ik ook levend moest houden, daarom de stofzuiger weer naar boven dragen om de dode en in het tapijt vertrapte blaadjes op te zuigen, vandaag vroeg opstaan om naar rotterdam te gaan voor een fotoshoot bij beautymodels met peter kalb voor mn portfolio, leuke maar laahahahaahaange dag waarin ik maar niet warm werd, maar zeker in elk geval een paar mooie fotos zijn uitgekomen, nog steeds een hele dikke laag make-up op mn snoet hebben, wat je wel niet zo goed ziet op mijn fotos nu eenmaal thuis, maar wel op de ‘mooie’ fotos!

Cimg1302

9 Comments

 • Reply
  Irxe8ne
  19/02/2008 at 4:54 pm

  Wat leuk, zo’n wasaffaire… ;-)
  Maar wat ik me afvraag: mag je je was niet doen in het huis waar je een kamer huurt? Aangezien je er meer doet dan alleen een kamer huren (voor het kostbaarste bezit zorgen!) lijkt me gebruik maken van de wasmasjien eigenlijk niet eens zo heel gek.
  Aan de andere kant, dan maak je dit soort dingen natuurlijk ook niet mee! ;-)

 • Reply
  itty
  19/02/2008 at 8:53 pm

  ik lees je nog steeds trouw en wat is dit weer een leuk avontuur!
  Heerlijk!

 • Reply
  saar!
  21/02/2008 at 1:09 am

  Irene – ja ik dacht eerst voordat ik hierheen verhuisde ook dat dat wel zou kunnen, maar ik dacht ook dat ik voor mn privacy moest vrezen. Nou is dat laatste absoluut niet het geval (als we allebei in het enorme huis zijn dan bellen ze me ipv 2 trappen op te lopen en me als typische au pair te behandelen, wat ik heel fijn vind!!) en eigenlijk zijn de enige kamers waar ik kom van hun, de keuken en soms eens de slaap kamer van Laura. Vind het dus wel okee, toch een beetje zaken apart zo

  Itty – ik wist gewoon dat jij hiervan ging genieten haha

 • Reply
  Judith
  21/02/2008 at 12:01 pm

  Dat geeft je toch weer een goed gevoel! :D

 • Reply
  Jannie
  21/02/2008 at 11:31 pm

  Hahahaha wat een geweldig verhaal! Het eerste briefje was al leuk maar die andere 2 maakten het verhaal helemaal af! :) Ik denk wel dat hij de beste heeft uitgekozen haha! Die met dat telefoon nummer was toch wel iets te wanhopig he… Zal hij nu vaker dan nodig de was gaan doen? :P

 • Reply
  Saar
  25/02/2008 at 1:14 am

  Oja ook nog controle in et AMC. Blijkbaar niet het belangrijkste on my mind ofzo?! haha. Naja ik leef nog, vandaar. Gesprek met Dieetiste, 6 buisjes bloed prikken (in 1 keer :D) en enorm uitgebreide longfunctie. Over anderhalve week met mijn longarts alles doornemen enzo. nou daaaag!

 • Reply
  Saar
  25/02/2008 at 1:16 am

  Heey Jannie!
  Nee hij zou verder reizen dus de volgende dag Amsterdam uit :) Inderdaad dat telefoon-nummer-briefje was een beetje zielig, maar heel erg leuk om zo twijfelachtig in een hoekje terug te vinden (a) =D

 • Reply
  Fred
  25/02/2008 at 7:33 pm

  Hoi Saar,

  Druk druk druk zeg!
  Hoop dat je ook nog af en toe ff niks doet!
  Groeten en tot horen,

  Fred

 • Reply
  ann
  26/02/2008 at 3:44 pm

  drukkig mar zkr leuk allemaal :)
  k hoop vrijdag weer vanaf mn eigen laptop te kunnen loggen en zo … :S
  ondertussen fungeert mn computer op t werk ( na werktijd ) ook goed ;)

  koesj

 • Leave a Reply