Uncategorized

over niets enzo

Zo abnormaal moe de laatste week! Tis echt nergens op slaande, normaal slapeloosheid en dus gemiddeld tussen 2 en 5 uur slaap per nacht, en nu slaap ik snachts 10 uur, na school 2 uur, en gesloopt aan het einde van de dag! Erg raar en geef mij dat geslapeloosgedoe maar terug, dan kan je veel meer doen :) Ik ben dus officieel de weekends vrij maar af en toe vragen ze me wel of ik even bij kan springen van 12 tot 4 ofzo als het te druk is met te weinig mensen. Dus zo ook vandaag, tot half 5, oohw mensen blijf weg bij winkelcentrum cafxc3xa9tjes op koopzondagen :p Is niet leuk! Helemaal uitgeput en natuurlijk weer geen tijd voor eten maar achteraf wel een tosti met veel te veel kaas en ananas gehad ten midden van vaste kwebbel klanten. En chocomelk uiteraard.

Gisteravond eindelijk echt bij Yannis anastasiou opgepast, de Griekse voetballer! Was beetje zenuwachtig haha maar tis allemaal goed gegaan en kindjes luisterden ook wel oke. Ik was wel eventjes vergeten dat het grieks was ofzo, dus pas toen ik daar om half 9 aankwam en de kindjes nog vrolijk schreeuwend door het huis aan het huppelen waren dacht ik – oja.. die gaan nooit om 8 uur slapen. Kon ze idd pas om kwart voor 11 welterusten zeggen dus een hoop werk, maar wel gezellig allemaal. Godzijdank heb ik de gave om kinderen tevreden te stellen met mijn auto/bloem/jurkje/trein tekeningen, want als ik iets heb geleerd door al dat oppassen, is het dat als je kan tekenen, je 50% van je heldenschap al binnen hebt. De kindjes spreken trouwens Engels en Grieks, gaan naar een internationale school en je merkt ook dat ze daar thuis erg serieus mee bezig zijn. Met mij spraken ze natuurlijk Engels, maar veel grieks met zn 2en en de tv stond een tijdje aan toen ik er net was, dus herkende ik steeds meer woorden van Kreta, was leuk! En toen ze eindelijk in bed lagen zette ik de tv weer aan en was de eerste zender waar ik terecht kwam een Zweedse film. Haha hallo :)

Nog wat fotos van rene de haan die heel lief de cd zelf door de brievenbus heeft gegooid haha :p

2490

2464

2582

2505zw

Enzovoorts :) XxX

1 Comment

 • Reply
  annepan
  30/10/2007 at 7:48 pm

  hej zaar
  hij is wel gek in z’n hoofd om je te laten gaan.
  binnenkort kan ik je zelfs persoonlijk op komen vrolijken enne jij mij .. goh lachuh

  kram

 • Leave a Reply