Uncategorized

overvloedig

Kan je er binnen een paar dagen anderhalf keer zoveel haar bij krijgen? Sinds een paar ochtenden als ik opsta, heb ik zo een enorme dos voor mn hoofd hangen! En ook de scheiding klopt van geen kant meer, het hangt letterlijk recht voor mn neus en pas na een half uur dramatisch haar wegplukken en vegen blijft het weer zitten waar het ongeveer hoort.
Cimg2881
Cimg2886

Vandaag van 9 (in mn eentje openen, altijd klein beetje spannend) tot 3 gewerkt. Het was gelukkig niet druk dus geen heen en weer geren. Ik was gisteravond expres vroeg in mn bed gaan liggen maar heb uiteindelijk maar 3,5 uur geslapen want ik had zxc3xb3 een belachelijke kriebelhoest. Eerder de hele dag ook al maar het is zo hatelijk als dat snachts lekker doorgaat. En sochtends zodra je wakker bent meteen vrolijk weer meteen. Na de eerste anderhalf uur in Mokka was het gelukkig eindelijk een stuk minder geworden zodat ik hopelijk niet teveel klanten heb afgeschrokken met mijn in het rond vliegende sputum klodders. Nee hoor zo erg was het natuurlijk eigenlijk niet (gadver). Verweggeliefde zei al dat de klanten een kip-sputum salade waarschijnlijk niet erg zouden waarderen, maar daar zei hij wel wat moois want normaal is het kip met avocado dus misschien zal het sommige niet eens opvallen. Maar ik draaf door.

Morgen weer niet veel te doen. Hou het maar bij 1 dingetje per dag om het weer-beter-worden-risico te vergoten, zeker nu ik over een weekje heen en weer ga vliegen. Dus morgen kind ophalen boodschappen koken the usual again. Vrijdag ook. Ik ga maar eens wat spullen uitzoeken om op marktplaats te zetten. Ten eerste omdat ik volgens mij best wat rommel – verbetering; prachtig nuttige zaken – heb die ik niet of nauwelijks gebruik en ten tweede omdat ik niet alles mee kan nemen over een maand. Pffs ergens ga je toch ook het scenario voor je zien dat ik een maand na vertrek (met hangende pootjes?) gewoon al terug kom ofzo :p Maar ik hoop en ga er van uit dat dat niet het geval is.

7 Comments

 • Reply
  John
  25/08/2008 at 12:30 am

  Erg mooie foto’s weer. Knap gemaakte foto’s van een knappe meid. Vind ‘Birth of a smile’ wel erg grappig eigenlijk :-). Ik hoop erg met je mee dat je je morgen weer een stuk beter zult voelen. Veel sterkte en slaap lekker voor nu.

  Liefs,
  John.

 • Reply
  ann
  25/08/2008 at 9:55 am

  wist niet dat je ziek bent knijn :(

  ga zo naar school maar bel je later vandaag nog wel ok?
  leuk die fotos :)
  als je zin hebt, mail ze even allemaal ;)

  dikke kram en krya pxe5 dig gumman ..
  puss

 • Reply
  ann
  28/08/2008 at 11:14 am

  hoi lief konijn

  beter daar teveel haar dan ergens anders haha ;)
  wanneer spreken we af? heb weer een en ander att beratta ..
  kommer att saknar dig!

  kramsels :)

 • Reply
  itty
  28/08/2008 at 6:32 pm

  haha…geef mij maar wat van jou, hoef ik geen hairextensions!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  30/08/2008 at 5:40 pm

  Wat een mooie foto’s zeg. Vind je het niet eng om in lingerie op de foto te gaan?

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  31/08/2008 at 11:01 am

  Een bad-hair-day dus :) ik had dat deze week ook maar ben weer lekker naar de kapper geweest. Mijn Bobje is weer geknipt. Maak je ook wel eens foto’s voor de playboy dan?

 • Reply
  Marjolein
  31/08/2008 at 6:55 pm

  Andere shampoo misschien?? :-)

 • Leave a Reply