Uncategorized

Paleochora filmpje

Aangezien ik vanochtend na een blokuur wiskunde al mn zakdoekjes alweer had doorweekt en mn hoofd bonkend aandacht van me aan het trekken was, weer terug naar huis was gegaan, heb ik xc3xa9xc3xadndxc3xa9lxc3xadjk een filmpje over Kreta gemaakt! Hij is te groot om in 1 keer op youtube te zetten dus heb ik hem door midden gehakt. Bij de 2e helft blijft hij bij mij steeds na 21 seconden hangen, of doet ie alsof het filmpje klaar is, geen idee waarom dat zo is, maar als je dan op het balkje na die 21 seconden klikt dat krijg je gewoon de rest van het filmpje ook te zien – als het ook zo bij jou gebeurt – bij annalie ging het allemaal gewoon goed.

Heb veel gekopieerd van het wiskunde boek, maar heb de sommen wat sneller gemaakt dan verwacht (verwacht is 5 sommen per uur.. wiskunde is niet mn sterkste vak) maar heb er in de les zelf al 17 door heen gewerkt dus zal vrijdag alweer moeten kopixc3xabren. Voor de anderen vakken heb ik nou bijna al mn boeken dus dat is zeer fijn, dat geeft toch altijd weer een nieuw gevoel van zelfstandigheid, niet..

En nou heb ik kriebelhoest! En kan ik zoiezo niet slapen al ga ik het na dit logje weer eens proberen met mn boek over New York naast me. Dat herrinnerd me aan gisteravond, toen was ik aan het oppassen bij een gezin wat ik erg leuk vind met 2 meisjes, en de moeder vertelde me dat zij en haar man 4 dagen naar New York gingen. Damn! Leuk :) Toen ik daar aan het oppassen was is de telefoon 5 keer gegaan ofzo en verstond natuurlijk geen een naam, maar ook de buurvrouw belde, om te vertellen dat ze een geleend verkleedjurkje door de brievenbus had teruggebracht, en toen ze hoorde dat ik de oppas was zei ze vlak voor het ophangen of ze dan aan de moeder van dat gezin mijn gegeven enz mocht vragen omdat een oppas toch wel erg handig is soms. Haha tuurlijk :) Grappig hoe je mensen ontmoet enzo. Dat doet me meteen weer denken aan anderhalve week geleden ongeveer toen ik op het terras een gezin zag zitten volop Nederlands te praten, behalve met een meisje van ongeveer mijn leeftijd, die bleek dus au pair te zijn, en waarvandaan? Van Zweden, vlakbij Stockholm. Nummers uitgewisseld tijdens de zaterdag heisa in het cafxc3xa9 maar hebben elkaar nog niet gesproken daarna. Ga dr bellen als ik weer op en top gezond ben hihi. Ook over nog iemand leuks gesproken – Shane komt hierheen!! Als het volgens planning gaat over anderhalve week, een weekendje. Mi godda, dat zou zo ubervet en raar zijn!

Doet jullie hotmail het?? De mijne niet. Alwxc3xa9xc3xa9r niet. Darn.
Nou hier zijn de filmpjes!

Deel 1

Deel 2

As you can see, Ive finally made a movie about Crete! It was too big to put it on the internet at once, so I had to devide it in two. The second part acts weird sometimes, when it stops after 21 seconds, just click at the time after that and you’ll see the whole movie anyway. Hope you like it, enjoy!

4 Comments

 • Reply
  annalie
  20/09/2007 at 10:35 am

  zaar .. k snap dat je zweedse namen heel cool vind enzo, maar ik heet echt annAlie .. hihi
  toch vereerd dat ik vernoemd word :)
  word jij nu maar eerst eens beter ja!

  ga ik me hier nog even flink verder vervelen en nadenken en vooral iemand missen die ik niet moet / mag / kan missen. LEUK wooot.

  kusje

 • Reply
  Zaar
  20/09/2007 at 11:23 am

  Oh god sorry he =) Ik pas het wel even aan haha

 • Reply
  Bowe
  20/09/2007 at 11:36 am

  Saartje wat ben je toch goed in ook leuke filmpjes maken.. goede soundtrack.. 2e nummer is wel heel fout maar door dansende naakte kinderen die schattig zijn is dat helemaal gerechtvaardigt.. en charlie.. oh mijn god… als Diesel en Charlie nou eens puppys kregen.. moet je voorstellen.. Ik moet gewoon naar Kreta om met charlie te chillen.. serieus.. laten we gaan dan. 2e gedeelte van t filmpje moet ik nog kijken..

  Kus :D

 • Reply
  rianne
  21/09/2007 at 10:21 am

  leuke filmpjes, heb ze net ff bekeken;) hoop dat je je snel weer beter bent, k heb der ook last van ben net terug uit Turkije en thuis gelijk weer verkoude enzo echt minder maja zit in de lucht zegge ze:P

  beterschap xx Rianne

 • Leave a Reply