Uncategorized

PAPA JARIG! 10/05

bosje bloemen voor jou pap! Mijn lieve lieve papa is 8 mei jarig geweest, en daar heb ik niks van hier op mijn site neergezet! Vandaar dat ik hier nu even alle aandacht voor mijn geweldige papa wil vragen  

Ik mag dan wel geen dichter wezenToch moet je dit gedichtje lezenDe beste papa dat ben jijDe liefste en mooiste er ook nog eens bijMaar dat is niet alles wat ik zeggen wouIk wou zeggen: je bent te gek en ik hou van jou!

Nou en k ben dus echt geen dichter want heb het niet eens zelf geschreven, maar na lang zoeken op internet vond ik deze toch wel goed bij jou, ons passen pap Dus, jongens en dames, zullen we m even collectief feliciteren?!?! Laat een berichtje achter voor deze fantastischtesuperspupertjes papa (stephan) Dikke kus saar

15 Comments

 • Reply
  Kronkels
  09/05/2006 at 2:27 pm

  Wat een leuke weblog heb je. Dank je wel voor je bezoek op de mijne!! Dank je wel voor je leuke reactie. Ik heb hier even snel gelezen maar wat ik gelezen heb is dat je al heel wat voor je kiezen hebt gehad! Bewondering is het enige juiste woord nu!

  Fijne dag verder vandaag!!

 • Reply
  liefliesje
  09/05/2006 at 8:32 pm

  OW whahha, ik wist niet waar je tweede reactie over ging :P Starcraft?! de sims boeit hem niet zo?!
  L-O-S-E-R!!!!
  neej hoor hij is hardstikke lief :) ik ben zo blij dat jullie blij zijn, met elkaar :D

  Was je weer in Skansen met hem? Ik vind t daar zooo leuk en mooi en lief en alles :D!
  Owja dat wou ik vragen! Wil je please please please!!! die foto’s van ons in de Mc Donald’s naar me toe mailen?
  PLEASE!???!?!?????
  dank je wel :D
  kus!

 • Reply
  Judith
  10/05/2006 at 11:19 am

  Dan ben ik de eerste :P. Gefeliciteerd Stephan!!! (Of moet ik zeggen vader van Sarah? ;))
  xx Judith

 • Reply
  emma
  10/05/2006 at 11:27 am

  gefeliciteerd papa van saar. ik heb je nog nooit gezien, maar dat maakt me helemaal niet uit:P
  xxxjes emma

 • Reply
  meisje die belangrijkste verja
  10/05/2006 at 8:50 pm

  Papa! nog een keer gefeliciteerd! en nog een keer sorry dat we een beetje je verjaardag hebben verpest door eigenlijk niks te doen.
  Dus kus! en hopelijk blijf je nog lang en gezond leven! En ga je mijn kindjes nog mee maken!!!
  kus!

 • Reply
  Marcel
  10/05/2006 at 9:39 pm

  Hiep hoi!

  Saar, zing je even mee?

  Ja mxc3xa5 han leva,
  ja mxc3xa5 han leva.
  ja mxc3xa5 han leva uti hundrade xc3xa5r!
  Ja visst ska han leva,
  ja visst ska han leva,
  ja visst ska han leva uti hundrade xc3xa5r

  Grattis!

 • Reply
  Bob
  11/05/2006 at 12:00 am

  Nog net op tijd, maar toen ik t vanmiddag wilde doen lag web-log er uit, dus bij deze : Gefeliciteerd :) Oh nee, niet echt op tijd, het was al 2 dagen geleeden zie ik, maar toch :D Leuke foto’s Sarah!

 • Reply
  Tamara
  11/05/2006 at 9:11 am

  Gefeliciteerd hoor papa van Sarah!! (Hoe oud nu eigenlijk?)

  groetjes Tamara

 • Reply
  Happy Bofo
  11/05/2006 at 11:38 am

  Heeey Stefan,

  Gefeliciteerd!! Ik had je al via MSN gefeliciteerd maar volgens mij was je druk in gesprek met je vergeetachtige dochter.. Als ze weer in Nederland is zal ik dr even een bitchslap geven, omdat ze je verjaardag vergeten is… Zo krijg jij geen kindermishandeling op de stoep :D

  Groeten,
  Bowe

 • Reply
  Eveline
  11/05/2006 at 2:17 pm

  Gefeliciflapstaart pappa van Sarah!!! Ben ook lekker laat, maar ik hoop dat u een leuke verjaardag heb gehad!

  Groetjes,
  Eef

 • Reply
  Stephan
  11/05/2006 at 6:38 pm

  Hoi allerliefste dochter,

  Wat geweldig dat jij je hele netwerk hebt ingeschakeld om mij ervan te overtuigen dat je toch wel heel veel waarde aan mijn verjaardag hecht. Ik vind het geweldig en zal altijd heel veel van je blijven houden! Tot gauw!

  Paps

 • Reply
  Stephan
  11/05/2006 at 6:39 pm

  Ook groetjes aan iedereen die ik ken en niet ken voor alle hartelijke felicitaties. Bedankt!

 • Reply
  Marie
  13/05/2006 at 10:44 am

  Hej I just want to say congratulations to sarahxc2xb4s dad. I hope you had a great birthday. :) Take care

  From Sarahxc2xb4s cf friend in Sweden. /Marie

 • Reply
  Oh!
  14/05/2006 at 3:16 pm

  Gefeliciteerrrrrrrrd! ;)

 • Reply
  Oh!
  14/05/2006 at 3:20 pm

  Foto’s doen het altijd goed, toch?

 • Leave a Reply