Plogs & Vlogs

Plog 13: het wakkere tijdperk

Plog 13De dertiende plog! Over woensdag 15 juli, 2015. Elke zes dagen vind je hier een nieuwe plog!

Plog 13Goedemorgen! Dit is nacht nummer weet ik veel die ik op deze manier doorbreng. Als tiener heb ik hier zoooooveel last van gehad dus ik ben nog steeds blij met dat ik meestal nu gewoon slaap. Maar zo is het wel weer leuk geweest. En ik heb me toch een spierpijn in mijn rechterarm?!

Plog 13Het beest heeft wel goed geslapen en is daar ook nog niet klaar mee. Op regenachtige ochtenden kijkt ze uit het raam om vervolgens weer terug onder de deken te kruipen, hihi.

Plog 13Een goed moment voor wat bladzijde verwerking. En een actimel tegen de trekkende button (wakker blijf reden nummer tweehonderddertig).

Plog 13Oh wat? Hoor je iets dat opengemaakt wordt soms?

Plog 13Hoe heb ik dit niet eerder gezien!? Omg mijn ochtend is gemaakt! Dit is iets wat ik altijd hoop tegen te komen en waar ik zelf altijd aan denk dat ik eens moet doen. Super leuk! Nu moet ik wel!

Plog 13Tijd voor de orde van de dag. Wat moet dat moet. Het regent veel minder hard dan hoe het eruit ziet, maar het beest is er niet van onder de indruk.

Plog 13Ontbijt.

Plog 13Ik kijk een filmpje over Bretagne en ga vervolgens de halve Franse kust af op Google Maps. Dit zou toch een heel realistische trip moeten zijn! Toch?

Plog 13Het blijft maar grijs.

Plog 13Maar ik ga eindelijk wat doen. Weet je nog dat we al die contracten bij Telfort afsloten laatst? Nou, toen belde UPC (nog een keer), oh nee, Ziggo nu, en toen hadden ze opeens toch nog een betere deal. Ik deed het bijna niet omdat ik me schuldig voelde naar Telfort toe, maar toen besefte ik dat het een bedrijf is en dat het er waarschijnlijk niet wakker van zou liggen. Hoe dan ook, de vers aangekomen doos moet terug.

Plog 13Ik cash meteen het kraslot in wat we maanden geleden van wat vrienden kregen. De zeldzame keren dat ik zoiets in bezit heb is er tot nu toe eigenlijk altijd wat uitgekomen, maar ik trap er niet in. Ik ga er niet aan beginnen. De altijd terugkerende verbaasde gezichten van de mensen die me uitbetalen bevestigen de wijsheid daarvan.

Plog 13Ik dacht mooi even wat slaapmiddel te kopen van die tien euries, maar zonder recept is er dus niets te krijgen! Behalve een dure homeopatische fles. Maar ook daar trap ik niet in. In mijn hele leven heb ik pas èèn keer baat gehad bij een slaappil en al die probeersels waren wel wat sterker dan een kruidendrankje. Uit frustratie naar de Hema. Waar het budget natuurlijk overschreden wordt.

Plog 13Bij thuiskomst is er geen beest te bekennen! Huh?! Ze heeft op bed gelegen! Zelfstandig met niemand thuis. Now I’ve seen it all. Ondertussen maakt ze snel èèn van haar nesten in mijn beruchte kledingberg. Ook heeft ze plannen om de zee op te gaan, zo te zien.

Plog 13Kom beestje. Een bank knuffel met al je neppe puppy’s erbij is wat wij nodig hebben.

Plog 13Dit is wel heel geel he? En precies waar ik zin in heb.

Plog 13Kijk, een bij op de dahlia’s. Langzaam gaan ze allemaal open!

Plog 13Booba wil best samen met mij het beest uitlaten, maar dan wel in het bos. Heerlijk!

Plog 13Blije bostrollen.

Plog 13We drinken zelfs wat in het verstopte bos cafe! Dat vindt het beest wat minder cool. Lopennnn!

Plog 13En springen en rennen en kauwen en…!

Plog 13Waajooooh! We kunnen niet voor ons huis parkeren want dèze auto staat daar al. En hee! De persoon die hem daar neer heeft gezet komt voor ons, zomaar onaangekondigd na zijn werk. Gezellig! Een tijdelijke macho inval auto is ervoor om geshowed te worden natuurlijk.

Plog 13We doen een snel drankje en dan gaat hij er weer vandoor. Dag macho man!

Plog 13Ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd wel heel veel in de supermarkt ben.

Plog 13Booba heeft vast het gevoel dat hij wel heel veel kookt.

Plog 13Lekker! Geen aflevering van The Good Wife, wel van Orange is the new Black. Het is nog steeds wel leuk. Maar niet overweldigend en ook niet zo verslavend. Misschien wel eens goed. Welterusten!

No Comments

Leave a Reply