Plogs & Vlogs

Plog 14: kom maar door met die spullen!

Plog 14De veertiende plog! Over woensdag 22 juli, 2015. Elke zes dagen vind je hier een nieuwe plog.

Plog 14Ojeej! Zomaar helemaal vergeten dat gisteren plogdag was! En nu ‘s ochtends ook nog eens tot dit moment! Nouja, goedemorgen dan maar!

Plog 14Aaahhh, een PostNL busje, slechts enkele straten verwijderd van de mijne. Dat maakt me altijd erg zenuwachtig als ik iets verwacht. Wel goed om ‘m te zien rijden trouwens, want eerder deze week werd ik geïnformeerd over een staking dus het was een grote verassing wat er zou gebeuren, zoals je snapt.

Plog 14Ontbijt.

Plog 14Het beest en ik zingen een verjaardagsliedje voor Berlijnse Bowe. Het beest is tegenwoordig 19/7 enthousiast maar hiervoor geef ik haar inzet toch maar een mager voldoendetje.

Plog 14Jaaaa pakket uno is door de deur gekomen!

Plog 14Tijd voor tuin nieuws. De courgette heeft hard gevochten en mocht de IC verlaten. Nu is het de sterke plant die we verwacht hadden (drie planten geleden)!

Plog 14De frambozenstruik heeft minder geluk in het leven. Dit gebeurde vorig jaar ook al en ik denk dat het na deze zomer einde verhaal is en hij met pijn in ons hart de tuin zal moeten verlaten. De komkommerplant daarentegen gaat lekkerrrr!

Plog 14Weertje hoor.

Plog 14Mijn voorlees-kindjes-boeken gaan terug naar de bieb en ik doe wat boodschappen.

Plog 14Bij thuiskomst wachten twee enveloppen op me. De linker is pakketje twee van vandaag en de rechter het schadeformulier van de nieuwe verzekering. Ondertussen staat in mijn mailbox dat pakket drie onderweg is.

Plog 14Hallelujah, daar istie dan, en niet een beetje ook. Zwaar!

Plog 14Kijk jij maar beest. Allemaal voor jou.

Plog 14Behalve deze, die is voor mij! Al maanden heb ik geen succes gehad in het kopen van een nieuw memory kaartje, dus dan maar bij het hondenvoer. Yay! Camera uit het stof! Hij is nog ultra ook!

Plog 14Daaaaag!

Plog 14Je telefoon is èèn ding, maar je camera nog een heel ander! Not impressed. Of juist wel, als ze hard wegrent?

Plog 14Ik lees het lieve verhaal nog eens door wat de boyfriend me twee jaar geleden in de schoot wierp op een Grieks bankje onder maanlicht. We moeten het nog steeds inplakken en ik heb eindelijk een goed boekding ervoor gevonden. Oh, the feels!

Plog 14En dan is het tijd voor Haarlem. Het centrum wel te verstaan. Wel weer zonder echte camera want dat is zo een gezeul. Maar mèt een Starbucks mocha koffie brouwsel. Dat vind ik namelijk lekker!

Plog 14Ik loop wat winkels in en uit.

Plog 14En geniet verassend veel van deze maaltijd! En altijd van dit uitzicht.

Plog 14Haarlem is mijn favoriete woonplaats ondertussen. Wist je dat al? Die had ik zelf nou niet persé zien aankomen.

Plog 14Terug in de bus. Ondanks onuitstaanbare gewrichten sinds mijn nietslaapavontuur (ik slaap nu weer meer zoals het hoort!) en buikpijn en dat soort typische dagelijkse CF ongein, voel ik me vandaag heel kalm en tevreden!

Plog 14De buit. Ben ik zo blij mee! Vooral die laarsjes en dat jurkje, pure liefde!

Plog 14De boyfriend komt niet veel later thuis, hoera! Hij heeft iets op het oog lijkt het. Of juist eronder?

Plog 14Hij heeft een lange wandeling gemaakt met het beest, die daar nog intens van aan het nagenieten is.

Plog 14Laarsjes worden ingespoten (ze zitten echt ZO goddelijk)…

Plog 14…en jurkjes worden geshowd.

Plog 14Je hebt misschien door dat ik een beetje youtube en dan vooral vlog verslaafd ben. Een tijdje terug vond ik een channel van een Amerikaans stel waarvan het meisje CF heeft, en ze vloggen dagelijks. Cool, zo tussen alle make up en fashion personen in! Ik bekijk niet zo veel van ze, maar opeens kwam er een filmpje langs wat ze best goed hebben gemaakt. Motivational, awareness creating, dat soort ideeën.

Plog 14We boeken dit voor komende zondag. Dit soort dingen doe we nooit! Aanleiding was een goed gesprek wat afgelopen weekend plaatsvond. More living; less worrying & future planning, kort samengevat.

Plog 14Ik en mijn hoofd zuigen nog wat antibiotica naar binnen en dan gaan we slapen. Welterusten!

6 Comments

 • Reply
  Sandy
  23/07/2015 at 9:39 pm

  Jaaaaa <3 Haarlem!!

 • Reply
  Bowe
  23/07/2015 at 10:22 pm

  “More living; less worrying & future planning”

  That’s the fucking spirit :D <3

 • Reply
  Annie
  23/07/2015 at 10:40 pm

  Me like the pakketjes-laarsjes-jurkje-B-sorryfortheframboos-Zuiver is heel goed plan!

  GENIETON

 • Reply
  jroen
  24/07/2015 at 8:00 am

  Blegh buikpijn, hier is het de laatste tijd ook steeds raak. Sux, en de nachrust lijdt eronder.
  Nice backtattoo btw, staat je goed.

 • Reply
  Irène
  24/07/2015 at 11:27 am

  Goede score! En wat SLIM om de hondenbrokken via Bol te bestellen. :-)

 • Reply
  smileysarah
  24/07/2015 at 1:56 pm

  Niet fijn he Jeroen! Hoop dat het ook voor jou snel weer wat rustiger wordt daarmee. En thanks! Ben er super blij mee :D

  Toch Irene?! Geniale ingeving was dat, plus ze hebben een mooie uitverkoop nu!

  Sandy, Bowe, Annie: worrrrrrd!

 • Leave a Reply