Plogs & Vlogs

Plog 15: aan de Amsterdamse grachten

Plog 15De vijftiende plog, over dinsdag 28 juli, 2015. Elke zes dagen vind je hier een nieuwe plog!

Plog 15Goedemorgen! Alle dames in dit bed hebben goed geslapen! De man volgens mij ook maar die is natuurlijk al op werk.

Plog 15Keuken bezigheden.

Plog 15Ik wil van energie leveraar veranderen. Met dit soort dingen ben ik heel goed in veel research doen, maar niet zo goed om dan ook echt over te stappen. Ik denk dat ik naar deze wil, Qurrent. Goede prijzen en helemaal Nederlands groen. Iemand ervaring mee?

Plog 15Tuinlucht opsnuiven. Het heeft de storm mooi overleeft, al staan er wat groen iets scheef bij.

Plog 15Zelfs de zonnebloemen staan er nog! Zij het met wat minder armen en haar. Tough cookies!

Plog 15De kangoeroe leeft echter niet meer. Maar dat komt niet door de storm.

Plog 15Wel door dit grazend beest.

Plog 15Vandaag is zo een dag dat aankleden en opmaken eeuwig duurt. Niet omdat ik iets buitengewoonst bijzonders ga doen, maar gewoon omdat het zo’n dag is. Deze outfit wordt ‘m niet, dat zie je ook wel aan mijn hoofd.

Plog 15Deze outfit wordt ‘m wel.

Plog 15Dè beste trein versnapering: koffie verkeerd en een bifi worstje.

Plog 15Ik ben vandaag namelijk hier! Het is binnen zo mooi en grote-stad-achtig geworden, en er staat ook al tijden een piano waar altijd wel iemand spontaan heel goed op aan het spelen is.

Plog 15Ik ben vandaag ook hier. Niet alleen bij het station.

Plog 15Daar zijn vriendinnetje Coby en ik heen gelopen voor lekker spul.

Plog 15Daarna lopen we nog wat meer rond in typisch mooi Amsterdam.

Plog 15Kijk eens hoe goed ze kan springen?! Dit lukte al in drie pogingen.

Plog 15Dit is misschien wel kunst. Of het resultaat van kettinggedrag van bezopen mensen op weg naar huis. Eèn van de twee.

Plog 15Terug in H to the aarlem.

Plog 15Waar Booba natuurlijk weer aan het koken is.

Plog 15En waar het beest net weer naar binnen wandelt met Annalie. Die hebben naar het luidt samen een hele leuke wandeling gemaakt, waar ik dubbel blij om ben! Ann is namelijk èèn van de twee engeltjes die op het beest gaat passen als wij in Griekenland zijn. De gedachte van haar achterlaten vind ik de hele tijd al een beetje lastig, weet je wel, al is ze straks in de beste handen.

Plog 15Ann vliegt door naar haar volgende afspraak en de boyfriend en ik eten dit.

Plog 15Ik zuig wat extra lucht naar binnen nadat mijn longen Dikke Doei zeiden halverwege Amsterdam en in onbeweegbaar strak elastiek veranderden. Het beest wil graag wat post-eten spelen met haar hamburger, ook al mag ik hem niet gooien want het is tegelijkertijd nog steeds haar pup. Heel verwarrend hoor.

Plog 15De boyfriend gaat mensen spierpijn bezorgen en ik luister naar de altijd perfecte KT Tunstall terwijl ik wat kleur. Ik voel me daar altijd een beetje een kneus bij, maar sinds een tijdje werkt dat dan eindelijk ook echt relaxend enzo.

Plog 15Er gaat vanavond een vers pakje vernevel onderdelen aan! Lekker is dat altijd.

Plog 15Booba stofzuigt het bed nog even (?) voordat we allebei, ehm drie, weer keihard gaan slapen. Welterusten!

No Comments

Leave a Reply