Plogs & Vlogs

Plog 2: veel hond en een falende memory card

Plog 2 SarahWel bijna twee dagen te laat en maar half compleet vanwege een falende memory card van de camera waar ik de helft van de dag mee heb vastgelegd. Ik ben alles behalve een brave b/p-logger deze week. Dankzij een combinatie van eigen telefoon foto’s en die van broertje en zusje zijn er in elk geval een hoop honden te zien vandaag.

Hond op bed
Goedemorgen! Dit is tegenwoordig mijn uitzicht bij het wakker worden. Of soms ook niet, als ze voorkeur aan onder de deken heeft gegeven.We durven het bijna aan niemand te vertellen, maar de eerste avond hielden we het geen minuut vol om Boomer van het bed te houden. Dus nu slaapt ze ‘s nachts bij ons.

Hond in toilet‘Baas! Baas! Hey baas! Schiet eens op en kom van die WC af!’

Hondjes Haarlemmermeerse bosAlsof ze het wist! Vandaag lopen we in het Haarlemmermeerse Bos met zusje Lisa (alweer!?) en broertje Demian en zijn hondjes. Soort van omdat papa een paar dagen eerder jarig zou zijn geweest en toevallig is het ook nog eens moederdag maar moeders is de hort op.

Hondjes over rotsenWe lopen over spannende rotsen in het water.

Honden op bruggetjeEn over een idyllisch steiger-bruggetje-ding.

Bruggetje pose hond saarAlwaar broertjelief wat foto’s neemt.

Lisa met cameraZusjelief kijkt ook door een lens. Met left over henna-handen van recente India trip.

Paardrijden Haarlemmermeerse bosWajoo, een paardrijd wedstrijd, zomaar in het park! Flashbacks van een vorig leven dwarrelen voorbij. Die hoofden vol attitude die vaak aan deze sport verbonden lijken te zijn mis ik niet. De paarden wel.

Boomer met pootjes in waterOMG, denk ik hier. Het hondenbeest gaat (een heel klein stukje) het water in! Leuk!

Hondjes met stokTwee kleine hondjes die niet zo gepassioneerd kibbelen om een zelfde stokje. Wat moet je daar nou van vinden?

Boomer kauwt op stokAhwww kijk nou! Boomer kauwt ook op stokjes! Niet helemaal zeker waarom, maar ik vind dit super aandoenlijk.

Boomer op schoot op terrasBroertje Demian gaat naar huis en zusje Lisa en ik drinken nog wat op een terras met veel water eromheen. Boomer springt op schoot en we roepen allebei verheugd ‘circushond!!’ bij het zien van het soepele sprongetje van de harige dame. Eigenlijk moest ik natuurlijk roepen dat ze terug naar de grond moest, maar hallo, ik ben ook maar een mens.

Varkens Haarlemmermeerse bosEr zijn hier ook varkens! Mijn hemel wat stinken die.

Zusjes in de autoVoordat ik naar huis rij wordt Lisa afgezet bij het station.

Shane met Boomer op deckEenmaal thuis komt de boyfriend thuis van werk terwijl ik met de buurvrouw sta te babbelen. Na wat geblaf weet Boomer ook weer wie hij is.

Buurman op schuurdakBuurman! Op het dak!? Om wat takken van de boom te halen, zegt hij.

Dat is al het beeldmateriaal wat er van vandaag is!
Wat zou er oorspronkelijk nog bij staan? De outfit van de dag (ik was toch niet blij met mijn hoofd), een paar paracetamols tegen de hoofdpijn van hel die al dagen woedt (mijn instinct vertelt me dat ik een herkansing krijg voor dit soort foto’s), een vaas vol verdorde bloemen die ik op ging ruimen (lukte niet want net nu was de biobak uitgeleend), een kartonnen doos vol opgevouwen andere kartonnen dozen die ik nog niet naar de papierbak ging brengen maar wilde laten zien als symboliek voor de toestand van ons huis (nu ik dat zo opschrijf is dat helemaal niet erg boeiend), de schoenen die ik draag met een gat erin bij mijn grote teen (daar wilde ik bij vragen of ik misschien toe ben aan nieuwe schoenen – daarop mag nog steeds ‘Ja’ worden gezegd), en een still van een aflevering van ‘The good wife’ op de TV.

Ik ga maar eens een nieuwe memory card tevoorschijn toveren. Tot (de dag na) zaterdag! En tussendoor trouwens ook maar dan niet met een Plog!

7 Comments

 • Reply
  Sandy
  12/05/2015 at 8:47 pm

  Hartje Boomer!

 • Reply
  itty
  12/05/2015 at 9:09 pm

  Wat een super lieve fotos sarah!

 • Reply
  Edwin
  12/05/2015 at 9:55 pm

  Die varkentjes worden daar ook nog lekker klaar gemaakt. :)

 • Reply
  José
  12/05/2015 at 10:12 pm

  love you zweette

 • Reply
  José
  12/05/2015 at 10:13 pm

  oh my god…sweety i suppose

 • Reply
  Denise
  13/05/2015 at 7:49 am

  I Know the feeling! Wat een lieverd!

 • Reply
  Annie
  13/05/2015 at 11:18 pm

  wat leuk dit! maar eens beslissen of ik dat ook ga doen. ploggen. wat een woord ook weer

  <3

 • Leave a Reply