Plogs & Vlogs

Plog 23: back to reality

Plog 23De drieëntwintigste plog! Over maandag 14 september, 2015. Elke zes dagen een nieuwe plog!

Plog 23Goedemorgen! Ken je deze nog?

Plog 23Ontbijt perikelen.

Plog 23Ik trek mezelf de douche in en uit.

Plog 23Er wordt wat tijd met beestje, laptop en lichamelijke vakantie-kater doorgebracht op de bank.

Plog 23De wasachterstand van na de vakantie is nog in volle gang. Excuses voor de zichtbare beest haren. Slapen op vieze was is èèn van haar grote hobbies ben ik bang.

Plog 23Opeens ben ik terug van de Action. Het ploggen was nul seconden on my mind.

Plog 23De buurkat staart het beest binnen een minuut al kruipend naar de andere kant van de tuin. Baas boven baas.

Plog 23Ze gaat op jacht en vangt een tomaat. Niks geen softie!

Plog 23Duidelijk terug in het land van de schijt.

Plog 23Je zou denken dat dat een goede waarschuwing was…

Plog 23Maar als de zoveelste waterval naar beneden pleurt hebben we alleen een boom. Werkt natuurlijk niet. Het beestje heeft er geen probleem mee!

Plog 23Tot op het ondergoed!

Plog 23Shane maakt eten, lekker. Morgen klopt de Hello Fresh box weer op de deur. Dat is ook fijn.

Plog 23Ik ben me ervan bewust dat dit niet de spannendste plog ter plogs is. Om eerlijk te zijn is mijn hoofd wazig en ben ik al een paar dagen veel met mijn gedachten bij Cystic Fibrosis. Een beetje voor mezelf, maar nog veel meer voor anderen. Het is een klote ziekte.

Plog 23Daarom vraag ik nu hier gewoon heel ordinair om donaties naar research tegen deze ziekte. Shane rent komend weekend de Dam tot Dam hiervoor, en we hopen daarmee veel op te halen wat rechtstreeks naar het onderzoek gaat. Echt, er is nog zo een lange weg te gaan. Als je de mogelijkheid hebt en wilt, kan je door hier te klikken wat doneren. Tof :) Welterusten!

3 Comments

 • Reply
  John
  15/09/2015 at 9:12 pm

  Hoi Saar, ik blijf het toch bijzonder vinden hoe jij je je steeds zo open en bloot (letterlijk en figuurlijk) durft op te stellen. Nu met die plogs, maar ook met het boek waar je mee bezig bent. Leuk om de hoogtepunten mee te kunnen genieten, maar ook fijn dat je soms laat weten dat het minder goed gaat. CF is nl. ook echt een k#tziekte, dus niet meer dan logisch dat je daar zo nu en dan mee bezig bent. Sterkte!!

 • Reply
  Sarah
  16/09/2015 at 12:17 pm

  Dat is lief John! Dankjewel :) Het gekke is dat hoe bloter ik me geef, hoe makkelijker het wordt. Een goede ontdekking die denk ik voor veel meer mensen geldt. X

 • Reply
  Sandy
  16/09/2015 at 2:27 pm

  Ik vind jouw plogs altijd leuk! En ja CF sucks, ik herken het er soms meer mee bezig zijn dan anders, en in zo’n bui de amerikaanse cf groep bijlezen (normaal meldingen uit) op facebook is ook niet bevorderlijk voor je dromen, kan ik je vertellen ;-) X!

 • Leave a Reply