Plogs & Vlogs

Plog 43: vol pessimistisch sarcasme

Plog 43 Sarah Smit CollageDe drieënveertigste plog, over maandag 11 januari 2016! Elke zes dagen een nieuwe plog!

IMG_4501Goedemorgen! We hebben al gelopen dus het beest is aan het eten.

IMG_4503Zelf ga ik dat ook maar eens doen, zonder uitstel nog wel! En met jam. Wat een uitzonderlijke gebeurtenissen allemaal!

IMG_4506Ik kijk naar wat reis vlogs. Ik weet nooit of dat slim of dom is om te doen. Anna Noushin laat duidelijk zien hoe ontzettend gelukkig reizen haar maakt en ik voel helemaal mee. De positieve spanning en nieuwsgierigheid en het gevoel van leven enzo. Ik krijg er maar hoofdpijn van.

IMG_4509Snel douchen. Voor de gein gooi ik ook wat make up op m’n hoofd. Zodat het er later buiten weer kan afregenen als ik met het beest loop ofzo. Oh pardon, ik ben een beetje pessimistisch vandaag! Bij alles wat ik zie schiet er een negatief-sarcastische opmerking naar binnen en mijn hoofd maakt een beetje overuren. Van die dagen…

IMG_4508Dit valt dan gelukkig wel weer mee, na vier dagen meerdere liters schoonmaakspul door mijn buik gehaald te hebben.

IMG_4507En hier word ik ook blij van. We hebben de inrichting van dit kamertje omgegooid en nu lijkt het drie keer zo groot. Niet zo best als we weer kijkers voor het huis hebben, maar dan zet ik er wel weer een paar extra koffers in ofzo.

IMG_4511Ik kan nu ook veel beter een snelle outfit of the day foto maken! Dus ehm, dit is ‘m.

IMG_4512Ik ga hier maar eens aan het werk.

IMG_4513Daarna lijkt dit me een goed idee. Ik besef nu trouwens dat ik altijd alleen een foto maak van de chaos, troep en smerigheid, en niet als het weer gefixt is! Dat moet ik toch eens gaan veranderen. Wat denken jullie wel niet van mij ondertussen?

IMG_4515Ik mag vandaag op de bank met Netflix tijdens daglicht van mezelf. Heb tijdens deze ziekige week enorm behoefte gehad aan een domme, lekkere typische meisjes serie en ik heb ‘m een paar dagen geleden gevonden.

IMG_4518Ik fix m’n nagels met een van mijn liefste lakjes. Volgens mij heet ‘ie In Stitches. Het is dan ook echt een dag om hard te lachen.

IMG_4519What the heck, ik kijk hier ook een aflevering van. Vriend wilde ‘m niet meer verder kijken en dat is goed nieuws voor mij want dan kan ik binge watchen, mocht ik dat willen. Bijvoorbeeld. Soms.

IMG_4521Het beest chilled ‘m hard.

IMG_4522Lunchtijd: boterham en bruispil water.

IMG_4523Dan stort ik me hier weer even op. Deels voor mij en deels voor vriend, want hoe sneller de tafel weer leeg kan hoe beter, hehe. Als je eenmaal op gang bent is dit heel zen hoor!

20160111_152655Het beest moet plassen dus we lopen naar het park.

20160111_153324Ze loopt een hele tijd rond met een stok die ze maar nauwelijks mee kan nemen, zo schattig!

20160111_153336Het beest is wel het enigste zonnetje wat er te vinden is trouwens.

IMG_4525Oh, vriend kwam thuis en we hebben samen boodschappen gedaan maar nu zijn we alweer terug!

IMG_4526Snacks voor het beest. Lucky girl.

IMG_4528En voer voor onszelf. Hoe vaak heb je deze pasta hier nu al voorbij zien komen? Ik word er nog steeds alleen maar meer fan van.

IMG_4529Bankhangen en wat Pinterest-en.

IMG_4534Ik vernevel nog eens wat.

IMG_4536En mensen; smoking is bad for you, ok? Welterusten!

1 Comment

  • Reply
    Ester
    17/01/2016 at 10:57 pm

    Wat een werk, die puzzel! Ik weet niet of ik het geduld ervoor zou hebben. En tegelijkertijd lijkt het me heel rustgevend.

    Nu ik jullie hondje zo met die tak zie worstelen, vanochtend in het bos lag er een kleine omgewaaien boom die een hond probeerde mee te slepen. Aardig ambitieus, ik vond het zo grappig!

  • Leave a Reply