Plogs & Vlogs

Plog 5: we hangen de schone was buiten

Plog 5Te druk en te internetloos. Maar hier is dan eindelijk Plog vijf, over donderdag 28 mei!

Plog 5Goedemorgen! We beginnen met een wandeling voor het beest.

Plog 5Eenmaal terug lopen er wat mannen de tuin in en beginnen de liftdiebijdeverbouwinghoorde op te ruimen en mee te nemen! Dat is goed nieuws.

Plog 5Hier heeft duidelijk iemand geslapen! Desbetreffend persoon is Canadees nichtje van ongeveer zelfde leeftijd die een paar weekjes in Nederland is, en een tijdje dit als basis heeft! Super gezellig.

Plog 5Nichtje naar Amsterdam, ik naar de manueel therapeut. Wat hou ik toch van deze man, en dan vooral wat hij met mijn bovenrug (officieel ondernek, maar ik blijf het een bovenrug vinden) kan doen.

Plog 5Daarna is het tijd om te fysio-en. We zitten in een plank en buikspieren fase. Da’s mooi.

Plog 5Terug naar huis ga ik via de dierenwinkel alwaar ik dit zie. Wauwie, wat kunnen hypes toch ver reiken.

Plog 5Maar ik kwam voor deze uit-rol-lijn. De harige dame heeft lang genoeg pal naast ons gelopen.

20150528_173200Aaahhhh. De bank. En mijn laptop. Met youtube erop. Wat een zaligheid. Ik kijk de vlogs terug van Vivianna. Eigenlijk gaat haar channel over make up, maar dat boeit me niet. Vlogs wel: ultieme ontspanning, en deze chick is zo leuk!

Plog 5Dit uit stekend pootje verraad de favo chill plek van het beestje. Nooit meer koude voeten!

Plog 5We maken nog eens een ladder voor Booba’s bootcamps om over heen te rennen. Lang leve het internet, wederom. Dubbel gevouwen ducktape en in stukken gezaagde bamboe stokjes!

Plog 5Ik hang de was buiten op, voor alles een eerste keer! Zo is het morgen hopelijk al droog en kan ik er nog wat van in mijn koffer stoppen. We gaan namelijk een paar dagen naar België!

Plog 5De uit-rol-lijn werkt. Het beestje is blij en dus ik ook.

Plog 5Dit is trouwens de tomatenplant die ik vorige keer naar buiten had verplaatst. Recht zo die gaat!

Plog 5Ik vergeet het arme beest regelmatig op tijd te voeren. Gelukkig begint ze ondertussen vanzelf te piepen als het te laat wordt en dan is het een grote aanval als het zo ver is. Daarnaast ben ik ook vergeten om meer foto’s te nemen van deze dag, maar gelukkig gebeurde er niet zoveel meer. Canadees nichtje kwam terug thuis, er werd wat gebabbeld en er werd wat Loui gekeken (grappig!!).
En oja we gingen ook nog naar bed om in slaap te vallen.

No Comments

Leave a Reply