Plogs & Vlogs

Plog 52: griep emoties

Plog griepDe tweeënvijftigste plog, over zaterdag 5 maart 2016! Elke zes dagen een nieuwe plog!

Tuin in winterGoedemorgen! Damn wat ziet het er koud uit buiten.

P1000581Gelukkig is vriend al terug van het lopen met het beest. Hij gaat meteen door naar de kapper.

P1000586Ga ik hier nog even door met wakker worden enzo.

P1000587Vriend is terug en heeft een cadeautje bij zich. Sinds dinsdag heb ik duidelijk griep. Eergister bracht ik op aanvraag met een lief vriendinnetje een dagdeel door op de Eerste Hulp en mocht ik weer naar huis met dit spul. Alleen dat was nog een hele missie om bij de (sacherijnige) apotheek(medewerkers) te krijgen, dus vandaar in twee delen. Voor 38 euro. En dat terwijl mijn eigen arts er niet eens in geloofd.

P1000589Ik vrees dat deze plogdag niet heel spannend gaat worden. Maar kijk, het beest ligt tenminste weer in haar zon.

P1000592Vers geknipt bezig met de ramen!

P1000593Hier had ik het volgens mij vorige week ook al over, maar de sufheid van deze week hielp er niet zo bij. Eindelijk dit interviewtje afgemaakt en ingeleverd. Ik heb werkelijk geen flauw idee hoeveel rare niet kloppende zinnen erin staan maar daar moet de editor maar even mee dealen.

P1000596Hij gaat maar door! Wel heerlijk, eindelijk het stukje moestuin grond kattenpoep en oude-plantjes vrij. Ik denk dat ik dit tot Shane’s plog doop.

P1000606Ohnee, ik ben er toch nog bij! Met het beest, natuurlijk. Ze zat eerst naast me maar hield het geen twee seconden uit in de schaduw en sprong op mijn zonnige schoot. Modderpoten en al. Kom maar.

Rode bieten moestuinKijk nou hoeveel bieten en wortelen er nog in de grond zaten, haha! Ik dacht dat ze niet meer goed zouden zijn maar er lijkt niets mis mee.

Glas doorbrandenHup, volgende experiment.

Glas uit bierflesEen drinkglas!

P1000623Goed, ik ga weer naar binnen ja? Wat knabbelen aan een broodje.

Was ophangenEn ha, ik lever heus ook wel wat bij aan vandaag.

P1000626Dat vriend in de tussentijd ook alweer boodschappen heeft gedaan… tja.

Drop dead diva serieDit is nu eigenlijk het enige goede plan. Drop dead diva kijken.

Ziek op de bankIk heb me wel eens beter gevoeld.

P1000641

Veel beter, zo blijkt wanneer ik zo een grote emotionele breakdown krijg dat het een wonder is dat ik hier nog uit mijn ogen kan kijken. Niet omdat ik de griep niet meer aankan (alhoewel…) maar omdat mijn hoofd me vandaag alleen even de negativiteit van mijn leven aan me voorlegt. Dat wil ik hier eerst natuurlijk niet laten zien, want dat hoort niet. Het is niet cool en bovendien wil ik er geen medelijden of complimentjes mee krijgen. Maar dan realiseer ik me dat ik met mijn plogs juist mijn echte leven probeer te laten zien. En als ik dat er mooier uit wilde laten zien dan dat het is, dan had ik ondertussen ook wel vaker make up opgedaan. Of het eruit hebben laten zien alsof het beest hier vrijwillig op mijn schoot ligt.

P1000645

Gelukkig was de vriend erbij – tuurlijk, hij was overal vandaag. Meer dan lief in al zijn geduld en daarna maakt hij nog visburgers ook. Ik krijg er wel een hele halve van op.

P1000647De rest van de avond kijken we naar Elementary want dat wordt alleen maar vetter!

Taaislijmziekte antibioticaVernevelen, de rest van het avondritueel, en naar bed. Als ik een ding heb geleerd over enorme jankbuien dan is het wel dat ik die nacht eindelijk weer eens heel goed ga slapen. Hoera en welterusten!

7 Comments

 • Reply
  Marijke
  06/03/2016 at 1:28 pm

  Heel mooi eerlijk! Tuurlijk is griep k*t! Hoop dat je snel een beetje opknapt!! En Shane is superman! Xxx

 • Reply
  Marijke
  06/03/2016 at 1:29 pm

  Oh wacht jij ook een superwoman

 • Reply
  Sandy
  06/03/2016 at 1:31 pm

  Heel veel beterschap Saar! Vond het sowieso een leuke plog, gewoon hoe het is en dat is mooi en herkenbaar. X

 • Reply
  Irène
  06/03/2016 at 1:53 pm

  Precies, die opsmuk is nergens voor nodig. Bovendien prikken we er toch wel doorheen. ;)
  Fijn dat Shane en het beest in je zone zaten vandaag. Soms helpt dat het beste. Soms? Vaak!
  Hopelijk snel weer het vrouwtje. Beterschap! X

 • Reply
  Wendy-Amelie
  06/03/2016 at 2:38 pm

  Snap heel goed dat je er op zo’n moment doorheen zit. Alleen maar goed om te delen. Dit is ook het leven. Hoop dat vandaag een fijne dag is!

 • Reply
  Sabine
  06/03/2016 at 3:21 pm

  Bah griep! Veel beterschap! x

 • Reply
  Sarah
  06/03/2016 at 7:47 pm

  Echt heel lief van jullie allemaal! Ik voel me vandaag veel vrolijker en heb nog geen traantje gelaten ;D
  Dikke kus voor jullie <3

 • Leave a Reply