Plogs & Vlogs

Plog 58: wandelen in Vinkeveen

Plog VinkeveenDe achtenvijftigste plog, over zaterdag 16 april 2016! Elke zes dagen een nieuwe plog!

P1010392Goedemorgen! De meeste ochtenden als vriend weggaat komt ‘ie nog even naar de slaapkamer om doei te zeggen, en kruipt het beest onder de dekens vandaan voor een slaperige knuffel.

P1010394Zelfs op deze zaterdag vertrekt de beste man gewoon weer naar werk! Ongelofelijk, hè beest?

P1010399Zelf sta ik pas tien eeuwen later op. Dat gebeurt toch nog makkelijk als het beest al uitgelaten is en niet piept, en de sondevoeding pas laat ‘s nachts is aangesloten en dus ook nog niet piept.

P1010400Deze tafel zal denk ik nooit echt helemaal opgeruimd worden. And that’s ok. Dat blaadje links onder trouwens is het nieuwe wijkblad, waar een paar artikelen van mij instaan, plus kijk mijn moestuin foto van vorig jaar op de voorkant shinen!

Cadeau enveloppeDit is wel iets wat ik na een tijdje uitstellen nu ga regelen. Een verrassing over de post.

P1010402En ontbijt is waarschijnlijk ook een goed idee.

Met hond in autoNa een uurtje haasten stappen het beest en ik de auto in.

Rijden naar VinkeveenHet beest piept wat af maar we rijden hier wel over een cool weggetje zeg.

P1010409Tot we in Vinkeveen aankomen. Ongeveer precies in het midden van Haarlem en Utrecht en daarom toevallig de plek waar vriendinnetje Coby en ik gaan wandelen.

Vinkeveen ijssalon Het is echt heel Nederlands en schattig hier!

Lopen over de dijkEn het beest is alweer helemaal verliefd op het gezelschap.

IJsje etenIJsjes op het terras na afloop van het lopen.

P1010420En dan weer terug naar de auto. Bij dit vervallen huis moet ik wel even aan vriend denken. Die zou dolgraag een stukje land met een opknap project erop willen hebben.

P1010422Net op tijd terug in de auto voor de regen. En weer warm worden, aahhh!

Adult chicken & potato hondenvoerThuis probeert het beest haar nieuwe eten uit. Het bakje is al tijden niet meer zo snel leeg gegeten. Win!

P1010428Sinds een maand ofzo gaat ze steeds nog full psycho door na het eten. Niet gewoon even het schattige blijdschaps-ritueeltje. Maar piepend en rennend en bal gooiend smeekt ze ons (soms urenlang) om asje asje blieft nog even met haar te spelen?!

Moestuintje vensterbankBabyplantjes! Kijk die maïs al eens even op maïs planten lijken hee.

Up Myrthe vd MeerTijd om te crashen.

P1010437Niet veel later is vriend er ook weer.

Bataat knolselderij soepWe hebben deze week weer Hello Fresh in huis en vanavond staat deze bataat en knolselderij soep op het menu. Ik krijg maar een paar happen weg maar hij is heel lekker!

NetflixOMG jongens, we hebben een nieuwe serie ontdekt op Netflix! Orphan Black heet ‘ie. Ik vind ‘m zo goed en spannend! We kijken de eerste vijf (5!) afleveringen achter elkaar weg.

P1010441Het is dat deze twee er aan het einde weer zo bijliggen, anders was ik meteen voor alle 31 afleveringen gegaan vannacht. Welterusten!

3 Comments

 • Reply
  Sabine
  17/04/2016 at 2:54 pm

  Wat leuk naar Vinkeveen! Echt honderden keren heb ik over die weg gereden, zo in het midden van de twee watertjes. Prachtig mooi altijd (en in de avond altijd een beetje eng haha).

 • Reply
  smileysarah
  17/04/2016 at 8:11 pm

  Ook al! Haha Sabine jij krijgt hier deze week even een trip door memory land :p Heel mooi inderdaad, maar ik kan me voorstellen dat je er ‘s avonds net iets voorzichtiger rijdt!

 • Reply
  Kim
  19/04/2016 at 6:12 am

  Zo fijn he als je vriend nog even een laatste kus komt brengen als je nog slaperig en warm in bed ligt <3

 • Leave a Reply