Plogs & Vlogs

Plog 75: waarop alles perfect is

PLOG 75
De vijfenzeventigste plog, over zondag 27 mei!

Goedemorgen vanuit pre-douche net-wakker gedaante! Weten jullie nog dat ik ooit regelmatig plogte? Ik ben nu een aantal dagen geleden gestopt met de intraveneuze antibiotica kuur en heb daarbij weer veel meer energie gekregen. Wat een opluchting! Na mijn vorige blog wil ik dat hier ook wel even melden, maar in een gewoon schrijfstukje heb ik geen zin. Vandaar dat ik op deze manier laat zien hoe het nu gaat!

Het Beest zit al op ons favoriete ochtendplekje en nam de babyplantjes vast mee naar buiten.

Vriend maakte pannekoekenbeslag en ik gooi het in een hete pan. Niet mijn mooiste stapel ooit maar wel lekker!

Eergister kochten we iets wat ik al héél lang wilde. Het Beest legt uit wat er gedaan moet worden…

… zodat Vriend het vervolgens in elkaar kan zetten.

Ik ga ondertussen douchen. Het puzzelstuk van beneden heeft hiermee te maken, overigens.

Grapje, ik ging nog helemaal niet douchen want zoals een braaf meisje betaamt ontdeed ik mijn benen eerst weer van al hun haar en in die tijd kwam Vriend alweer omhoog met schroeven en boren en het kastje. Want dit is ‘m! En je snapt niet hoe blij ik er mee ben. Maar echt, this is everything!! Onze badkamer en WC zijn de enige plekken van het huis wat echt nog niet veel soeps is en dit maakt ZO een verschil.

Al die opwinding nog vóór het ochtendrondje puffen en doen.

Als ik dan eindelijk de douche uitloop is Vriend een bouwmarkt en nog wat plekken afgeweest en zit hij in de tuin iets moois-handigs te maken. Die gast houdt niet op jongens. Wist je dat ‘ie ook in te huren is voor dit soort dingen? Pls do. Dit is maar een huurhuis so there’s only so much he can do en ik ben bang dat ‘ie in een zwart gat valt als het zover is.  ;D

Hij heeft ook nog bloemen meegenomen! …. Omdat hij langs ging bij zijn werkmattie wiens liefste vrouw een bos in zijn handen duwde voor mij. Nahw!

Chill tijd.

Voordat we de stad inlopen. Daar heb ik namelijk weer energie voor en elk celletje in mijn lijf viert daar feest om :)))

We strijken neer op een terrasje aan de andere kant dan waar we normaal zouden zitten en het is een heerlijk plekje.

Wij geven het een 9/10 maar het Beest geeft al piepend door dat zij het maar een magere 3 vindt. En dat terwijl het nog wel naar haar vernoemd was. Maar goed, ok dan. Off we go again.

Haarlem is zo een perfect stadje voor ons om te wonen.

Blijdschap in de straatjes van het centrum.

We gaan gewoon voor een tweede terrasje! Alwaar ik mijn eerste alcoholisch drankje in anderhalve maand benuttig. Die ik maar voor driekwart opdrink, wat een heel verstandige beslissing was, ahum. Het beest geeft deze plek een 6/10 dus het gaat de goede kant op maar nog ruimte voor verbetering.

“If I’d have a marker on me I’d make it Farts”, en wanneer we langs een duivelse kat lopen heeft die “a lot of cattitude”. Vriend is on fire.

Na het eerste bijkom moment beneden. Lekker bezig Saar.

Onze vette hap dag gaat door. We doen nog steeds aan de gezonde Hello Fresh maaltijden maar geen van beide kan ‘t boeien vandaag. Vriend loopt naar de snackbar.

Met behulp van wat extra lucht eet ik de helft op. Nu het weer beter gaat ben ik aan het einde van de dag nog wel kapot en benauwd en hoofdpijnerig, but I couldn’t care less. Overdag voel ik me zoveel beter dan vorige maand en dat is zo een opluchting!

Netflix gaat aan. De laatste aflevering tot nu toe van Elementary. Een beetje verdrietig want iets met Alzheimer achtige dingen, maar internet zegt dat er nog een seizoen aankomt dus alles wordt vast weer beter. Toch?

Vernevelen, pillen naar binnen, tandenpoetsen en Eleanor de pomp aan het werk zetten. Tis mooi geweest :) Tot snel! Xx

5 Comments

  • Reply
    Mariëlle
    28/05/2018 at 7:03 pm

    Lekker kastje Saar , snap dat je er blij van wordt ! En wat super fijn dat je deze dungen kunt doen 😍 optimaal genieten ! Fijn hoor 😊 tuintje ziet er gezellig uit . Dikke x

    • Reply
      Sarah Smit
      29/05/2018 at 11:49 am

      Dankje liefste Mar! Tuintje en kastje zijn we blij mee :)) Snel die borrel hier komen halen om het in levende lijve te zien! Xxx

  • Reply
    Karlijn
    29/05/2018 at 12:28 pm

    Zeg waarom plog je nooit als ik er ben? ;) En top van dat kastje, net als van dat ding boven de tv trouwens! En jaaa, Elementary <3

    • Reply
      Sarah Smit
      29/05/2018 at 5:22 pm

      Ik wil jou graag zo anoniem mogelijk houden, ja Kar? Met ding boven tv zijn we ook blij ja! Nog even mooi vullen enzo. Kusss Xx

  • Reply
    Djuna
    02/06/2018 at 8:51 pm

    Heerlijk dit.
    Blij te zien en te lezen dat het weer beter gaat! Superfijn!
    Dikke x!

    PS: o en yep, we looooove plogjes! *hint hint ;)

  • Leave a Reply