Plogs & Vlogs

Plog 76: blijkbaar doe ik dit een keer per jaar

De zesenzeventigste plog! Over donderdag 25 april 2019.

Goedemorgen! Ik word abrupt wakker (gebeurt nooit) om half 7 (gebeurt ook nooit), strompel nog half verward naar de wc, kom terug naar de slaapkamer en snák naar verse lucht dus gooi het raam open voordat ik terug in bed ga liggen om even normaler wakker te worden.

Wat een uniek begin van de dag!

Het is ook de eerste dag in bijna drie maanden dat ik zonder picclijn wakker wordt. Hoera!! Een mooie toevoeging aan mijn puntjes collectie.

Levensgenieter in da house.

Ochtend dingen. Ik ben net gewisseld van inhalatie antibiotica. Van deze word ik hopelijk minder benauwd dan van de andere dus ik heb hier bijna zin in. Bijna.

Daarna laten het beest en ik ons opwarmen door de zo welkome zon die er de laatste dagen is geweest. Danoontjes zijn mijn start up snacks van het moment.

Ik zit deze ochtend vast in een scherm-bekijk-modus. Ga van app naar app en weer terug en word gek van mezelf. Mijn telefoon gaat naar een hoek van de kamer en wordt vervangen door een boek waar ik te weinig in lees om hopelijk weer even zen te worden ofzo. Ook de vernevel acties worden eindelijk afgerond. Poeh poeh Saar.

Gelukt, mijn brein doet het weer. Hiervoor had ik een aantal hele goede dagen voor mijn doen, dus ik hoopte dat vandaag weer te herhalen en wat leuks te laten zien. Maar het lijf is minder enthousiast dus we moeten het bij de gewone dagelijkse molen houden ben ik bang.

Daaronder valt ook een stukje lopen met het beest. Sinds een paar weken gaat dat weer beter. De grote zuurstof concentrator gaat uit en het kleintje voor op mijn rug gaat aan.

Kijk d’r lachen. Mijn hart smelt er nog steeds van na alle jaren dat ze ondertussen al bij ons woont.

Pitstop aan het Spaarne.

Potje worstelen. En dan heb ik alle spiergroepen weer getraind vandaag, hehe.

Nieuwe brandstof erin.

Kijk wie er thuis is!

Terug naar de chill outfit. Heel veel spannends ga ik toch niet meer doen.

Oh behalve dit natuurlijk.

Zuurstof slang uit de knoop halen. Volgens dat ding loop je driehonderd rondjes per dag.

Naahhhwwwww… Had ik al iets gezegd over smelten?

We hebben allebei geen zin in het klaarmaken van de HelloFresh maaltijden die op ons wachten in de koelkast, dus we bestellen Surinaams. Ah yes! Zelfs op een non stop misselijke dag gaat dit er wel in. Vriendlief koos roti met lam en ik ga voor een (twee?) baka bana en een broodje kip kerrie. We weten tegenwoordig dat Snelly hier in Haarlem de beste plek is om dit vandaan te halen. Zo lekker altijd.

De serie van het moment is The Great Escapers. Een show over Britten die naar zuid Europa verhuizen “to start a new life in the sun” zoals de voice over elke aflevering vertelt. Er staan maar twee sterretjes bij op Netflix maar vriend en ik kwijlen hier natuurlijk bij weg, dit is wat we deden! Misschien dat dat ooit weer kan komen?

“Why is there a used nappy in our garden?” Lol, prachtig echt. De randomness van hier wonen.

We gaan vroeg naar bed en als ik het rolgordijn naar beneden wil doen zie ik dat de lucht is geverfd.

Echt alles zit onder het roze, zo mooi! Tot snel weer! x

No Comments

Leave a Reply