Plogs & Vlogs

Plog 8: vol met spontane tripjes.

Plog 8De achtste Plog! Over maandag 15 juni, 2015.

Plog 8Ik kan zó niet wakker worden vandaag! Daar heeft de dame geen last van.

Plog 8Kijk, ik heb nieuwe schoenen! Ik vind ze mooi en dat gebeurt bijna nooit met sandalen. Ze doen een klein beetje pijn met al dit inlopen.

Plog 8Zoek het beest.

Plog 8Had ik al eens gezegd dat ontbijten met chips best een goed idee kan zijn? Op Facebook staat mijn timeline vol met foto’s en artikelen over CF Beach Dance. Dat was leuk, afgelopen zaterdag.

Plog 8Hartverscheurend, maar het moet gedaan worden als ik het niet wil laten uitlopen tot de jungle van vorig jaar. Eraf met die extra takjes.

Plog 8Potverdorie. Arme bloemen en bah! To chemische aanval, of not to chemische aanval?

Plog 8Ik kan helemaal geen zak met make up, maar toch wil ik het kopen als ik het zie. Met deze ben ik serieus blij! Een mooi doosje en een gezond lijkend gezicht als resultaat.

Plog 8Als ik dan toch bezig ben in die hoek: dit is zo mijn luchtje! Ooit van de boyfriend gekregen en sindsdien al meerdere malen opnieuw gekocht en de blijvende one and only.

Plog 8Ik schrijf een verjaardagskaartje. De markers indiceren hoe het er van binnen uit zou kunnen zien. Later kwamen er nog stickers en stempels bij. Tja… soms slaat het enthousiasme een beetje op hol.

Plog 8En dit is wat ik vandaag aan heb trouwens. Het is niet te doen met die trieste spiegel van ons, dus dan maar zo.

Plog 8Ik fiets!! Dat is letterlijk maanden geleden. Mijn fiets kreeg toen een lekke band en mijn longen trokken mij iedere keer naar de OV kaart en autosleutel ipv de fietsenmaker. Vandaag heeft de boyfriend de auto mee en is het onhandig met de bus en bovendien echt best wel dichtbij. Ik neem Edward (Booba’s fiets) dus mee naar de apotheek. De pil (ka-ching!), Zythromax en Acetylcysteine (ka-ching!) worden me meegegeven. Hop, de Hema in!

Plog 8En hop, de Hema weer uit! De verkoudheid of whatever het was van vorige Plog gedraagt zich ondertussen een stuk beter, maar is nog lang niet vertrokken. Dat betekent ondertussen natuurlijk een hoest van jewelste, en de luchtzakken vonden het een mooie tijd om nu even flink te gaan kriebelen. Uitermate awkward in een stille winkel. Ik wacht hier wel even joh, leef je uit. Dan ga ik straks weer naar binnen.

Plog 8Terug thuis. Ik eet eindelijk wat en Boomer en ik filosoferen wat over het leven. Wat is de drang van het bekijken van andermans leven en het laten zien van je eigen toch een rare behoefte eigenlijk, he?

Plog 8Zodra de boyfriend thuiskomt gaan we samen weer weg. Het beest gaat mee. Haar eerste keer op een ferry! Ze piept wat.

Plog 8Kom maar beest. Gaan we samen janken.

Plog 8We zijn bij Booba’s bootje aangekomen! Die linker met dat blauw. Another first voor het beest.

Plog 8De man werkt…

Plog 8…de vrouwen kijken toe.

Plog 8

Ferry take two! Mag ik hier ook slapen?

Plog 8De boyfriend heeft een sprinkler gekocht. Voor het gras, want Australiërs lijken geobsedeerd te zijn met groen gras. Maar in de moestuin werkt hij ook.

Plog 8Booba, ga jij lekker koken? Dan crash ik op de bank. Tijdens het eten kijken we, uiteraard, een aflevering van The Good Wife.

Plog 8Dit ligt elke avond op me te wachten als ik klaar ben met alle einde-van-de-dag taken. Hoe rijk is dat? Truste.

3 Comments

 • Reply
  Lisa
  16/06/2015 at 11:32 pm

  Oef wat superfijn weer <3

 • Reply
  Sandy
  19/06/2015 at 10:19 am

  Heel benieuwd naar dat make-upje, ik ben niet goed met make up maar een instant gezond gezicht lijkt me fijn op bluhhhh dagen. Is het poeder, is het creme, wat is het?! ;)
  En zo leuk Boomer gezien te hebben, wat een schatje!
  X

 • Reply
  Sarah
  23/06/2015 at 9:55 am

  Hey Sandy!
  Make upje is eigenlijk gewoon een bronzer en blush naast elkaar. De bronzer poeder ik over een groot gedeelte van mijn wang en de blush er een beetje over heen. Dat is hoogst waarschijnlijk niet de professionele manier van doen, maar voor mij werkt het! Voor een gezonder gezicht werkt BB creme trouwens ook, maar dan wel met een beetje blush erover heen anders is het raar. So far mijn beauty tips haha!
  X

 • Leave a Reply