Uncategorized

Questionmark

Twee van de drie dagen heb ik gehad dus ik weet nu hoe ik verantwoordelijk met alcohol en dronkelappen om moet gaan en ook hoe ik verantwoordelijk kan gokken, plxc3xbas verslaafden herken. Ofzo.
Cimg4076
Daar heb ik dus twee van. Het stelde niet veel voor, 6 uur lang luisteren en kijken naar een meneer en een projectie scherm en aan het eind van de dag een toets, maar ze zeiden bij allebei de dagen de hele tijd precies wat er gevraagd zou worden dus het werd je allemaal heel makkelijk gemaakt. Dat bar skills ding heb ik aan het eind van de maand.

Ik zorg echt wel goed voor me, maar ik weet niet helemaal zeker of de antibiotica wel aanslaat. I happen to know dat ik deze eerder al vaak heb gehad en ik geloof dat ik er uiteindelijk mee gestopt ben omdat het niet meer veel bleek te doen, maar ik dacht, misschien heb ik nu andere pseudemonas en werkt hij weer beter omdat ik hem al een tijd niet heb gehad.. Heb nog een week te gaan dus we zullen wel zien. Heb trouwens de verzekering in Nederland gebeld over mijn dokter bezoekje hier, want dat moest ik doen zeiden ze in een telefoontje vlak voordat ik ging. Wat een b*****tch, die ik aan de telefoon had dit keer zeg. Alsof ik om CF gevraagd heb en/of valse rekeningen naar ze ga opsturen via dure express-mail. Donder op! Maargoed.
Op het moment heb ik een beetje saai leventje hier. Ik ga veel naar het strand omdat Shane dan wil surfen, maar ik vind het te koud om hier te surfen en zit, lig en loop een beetje op en rond het strand. Ik geniet zeker wel van het huisje waar we wonen, koken bijvoorbeeld gaat weer minstens net zo goed als de eerste maand dat we op weg waren (which is good!!). Eetlust is weer toegenomen realiseer ik me net trouwens dus het moet wel een beetje de goede kant op gaan dan. Ik realiseer me ook dat in twee jaar, mijn longfunctie met ongeveer 25% naar beneden is gegaan. Terwijl ik zo een saai braaf verstandig leventje leidt. (Dat je in andere landen woont betekend niet dat het niet alsnog saai en braaf en verstandig is; sommige mensen vergissen zich daar soms in.)

Zucht. Misschien ben ik een beetje te pessimistich voor een geslaagd logje op het moment.
;)
Tot later! xx

5 Comments

 • Reply
  Marcel
  22/03/2009 at 2:28 pm

  Sterkte!

  De volgende keer dat ik een pokertoernooi speel mag je mee als persoonlijke gokverslavingspreventieadviseuse :)

 • Reply
  Saar
  23/03/2009 at 12:22 am

  Daar houd ik je aan!!! (vooral als het in zuid afrika of zoiets is) ;D

 • Reply
  jim
  23/03/2009 at 9:13 am

  Al leidt je nog zo’n “saai, braaf en verstandig” leven, de gezondheidszorg in Australie is veel minder ontwikkeld dan in Nederland. Ik zou maar snel naar huis gaan, voordat je niet meer mag vliegen. Als die gozer echt van je houdt gaat ie met je mee.
  Succes en sterkte met je gezondheid!

 • Reply
  Saar
  23/03/2009 at 12:01 pm

  Wie is Jim? :p

 • Reply
  John
  23/03/2009 at 10:01 pm

  Volgens mij is een logje waarin je weet over te brengen hoe het met je gaat soweiso al een geslaagd logje. Mensen die jouw log lezen zijn toch vooral gexc3xafnteresseerd in hoe het met je gaat. Of het nu wel of misschien even niet zo goed gaat. Sterkte in ieder geval! Hoop dat die kleine positieve verbetering zich heeft doorgezet.

 • Leave a Reply