Inspiratie

Review + win actie van Kaya sieraden

Kaya Sieraden Win actieZo heel af en toe vind je hier een win actie en vandaag is zo een dag! Ik review een heel leuk, elegant kettinkje en geef dezelfde ook weg aan èèn van jullie. Dus deze blogpost is voor de dames, of de heren die hun dame willen verrassen, of de heren die zelf van kettinkjes houden, of… weet je wat, lees allemaal maar gewoon mee!

Waarom deze actie dan? Omdat Kaya Sieraden me vroeg of ik een samenwerking zag zitten. Ze hebben net een nieuwe website gelanceerd en willen dat op deze manier vieren (snap ik, ik wilde ook tien feestjes geven toen mijn blog een nieuw uiterlijk kreeg). We bedachten wat leuks en met dank aan Kaya Sieraden krijg jij straks dit kettinkje door de brievenbus. In een mooi buideltje en met zilverpoetsdoekje erbij.

Zilver met rhodium

ZILVER EN SUBTIEL

Wat vertelt het zilverpoetsdoekje je? Natuurlijk; dat de ketting van zilver is, met een laagje rhodium erover heen zodat ‘ie niet verkleurt na een paar keer dragen. Iets wat met goedkoop spul nogal snel gebeurt bij CF patiënten, zout als we zijn. Ik ben al een tijdje op jacht naar mooie, subtiele sieraden zoals je misschien nog weet van eerdere Plogs, want ik ben een beetje klaar met alles wat je maar drie keer mooi kan dragen.

Het kettinkje is helemaal rond zo een 45 cm lang en maar heel fijntjes en licht. Fijn om twee redenen in mijn ogen, want:
A) dat is mooi!
B) dat betekent dat ik ‘m nauwelijks om mijn nek voel hangen en dus niet meteen weer pijn krijg daar; een grote reden dat ik bijna nooit meer kettingen om heb.

Ketting Kaya Sieraden

Op de huid of met een hoger t-shirt; ik durf te zeggen dat dit kettinkje altijd goed staat. Bovendien doen de drie sterretjes me denken aan een van mijn favoriete Engelse vloggers, Fleur. Haar favoriete ding ooit zijn sterren, vandaar, maar ik dwaal af.

KAYA SIERADEN

Je hoeft bij dit kettinkje dus niet bang te zijn voor verkleuring. Alles van Kaya Sieraden is van goede kwaliteit en met de hand gemaakt. Bovendien gaat er van elke bestelling bij Kaya een bedrag naar Gambia, om daar kindjes naar school te kunnen laten gaan. Zelf schrijven ze daarover: “Wellicht een kleine druppel op een gloeiende plaat. Maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben, maar ook echt concreet bij te dragen aan kinderen aan de andere kant van de wereld.” I’m so down with that way of thinking!

Er is uiteraard nog veel meer in hun webshop te vinden dan alleen deze ketting. Veel andere zilveren sieraden, waarin je bijvoorbeeld iets persoonlijks kunt laten graveren. Maar ook mooie hangertjes van allerlei edelstenen. Daarnaast ben ik een sucker voor de wenskaarten met een mooi kettinkje of armbandje ineen.

Kaya sieraden ketting

Waarom vertel ik dat er allemaal bij? Omdat er ook nog een persoonlijke kortingscode is aangemaakt! Als jullie de code ‘sarah’ gebruiken dan krijg je tot 1 oktober 15% korting op je bestelling. Een kortingscode met mijn eigen naam hee; learn experience something new every day.

WINNEN

Wil jij deze sterretjes ook op jouw hals laten stralen?

Meedoen is makkelijk:
– Laat een reactie achter onder deze blogpost
– Voor een extra lootje met jouw naam erop like je de Hoestende Avonturier’s Facebook pagina of volg je me op BlogLovin’.

Meedoen kan tot vrijdag 16 september, en dat weekend maak ik bekend wiens naam ik uit de hoed heb getrokken. Succes! May the odds be ever in your favour ;)

12 Comments

 • Reply
  Joyce
  10/09/2016 at 9:51 am

  Ik krijg ook altijd last van mijn nek als ik kettingen draag, dus dit is ideaal!
  En ik volg je nu al een poosje met heel veel plezier. Ga zo door!

 • Reply
  Ruth Huurdeman
  10/09/2016 at 9:54 am

  Wat een prachtig kettinkje! Als ik mag winnen bewaar ik het voor onze kleine lieve Emma.

 • Reply
  Denise van Leeuwen
  10/09/2016 at 10:07 am

  Hij staat je erg mooi!

  ’16 september.. het weekend erna.. Dan zou die 22 september in de brievenbus kunnen liggen..?’
  Een cadeautje in de brievenbus vinden op mijn verjaardag.. hé hé dat lijkt me leuk.
  Haha slijm slijm. Ik doe ook graag mee om het kettinkje te winnen en anders komt er binnenkort sowieso een bestelling van mij binnen!

 • Reply
  Sandy
  10/09/2016 at 10:10 am

  Wat leuk Saar!! Ik doe mee :D xx

 • Reply
  Judith
  10/09/2016 at 10:34 am

  Weer een winactie, wat leuk! En een kortingscode met jouw naam is ook wel erg cool 😁.
  En dit prachtige kettinkje wil ik natuurljk ook wel winnen! Ik hou van lichte kettinkjes! Je moet denken: he, heb ik nu wel een ketting om?
  Bij deze ;).

  Xx

 • Reply
  Kirsten keller
  10/09/2016 at 11:40 am

  Super schattig! Je bent noot te oud voor vriendschap kettinkjes toch? :)

 • Reply
  Marjan
  10/09/2016 at 12:23 pm

  Wat een fantastisch mooi kettinkje met schattige sterretjes!! Ik doe dus graag mee met de winactie!

 • Reply
  Shane van Zutphen
  10/09/2016 at 2:56 pm

  Ik doe mee inderdaad!! Ik heb een mooie vriendin, die ik zou het leuk vinden om dit te geven ;)

 • Reply
  Marloes
  10/09/2016 at 6:33 pm

  Leuk! Een mooie ketting als aandenken aan 3 belangrijke mensen…

 • Reply
  itty frankema
  11/09/2016 at 1:32 pm

  IK heb 3 prachtige zoons dus ja doe graag mee !

 • Reply
  Tamara
  11/09/2016 at 9:54 pm

  Hoe leuk! Zou heel blij zijn omdat ik mijn lievelingsketting kwijtgeraakt ben die ik van mijn 3 dochters voor moederdag heb gekregen iets meer dan 2 jaar terug. Huil😢! ‘K had een zilveren kettingkje met kleine bloembedel met 3 blaadjes met wat bling (3 meiden👱👱👱). Mijn oudste dochter van 9 had hem uitgekozen voor mij, houd niet van zware kettings dus deze was perfect. Dus heul graag ter vervanging !

 • Reply
  Tinke
  16/09/2016 at 2:54 pm

  Hij is prachtig Saar, ik draag alleen zo weinig kettinkjes.
  Mag ik dan extra meedoen voor Itty?
  Mijn stem gaat naar haar ;-p

  xx Titi

 • Leave a Reply