Uncategorized

Showshizzle

Um, ja. Hoe zeker ik het ook wist; mijn visum is nog nergens te bekennen en dus is mijn vlucht weer een week later geboekt nu. Sorry voor hetzelfde verhaaltje elke week, maar dat is de schuld van de Australische ambassade. Hopelijk kan ik vanaf volgende week eindelijk stukjes voor jullie schrijven over hoe geweldig het wel niet is in het warme Australixc3xab.

Ik heb vandaag voor het eerst helemaal alleen in een auto gezeten! Ja en dan zelf-rijdend ja. Het was een meter of 20, voor de Ikea omdat het regende en moeders en ik spullen hadden gekocht en het niet handig was als alles nat werd, dus ik reed de auto voor. Voor de rest heb ik veel meer meters gereden met moeders naast me, in haar auto. Het ging heel goed en was ook helemaal niet zenuwachtig =) Ook met moeders ging het best heel goed want die vindt het al eng als dr een man met 30 jaar rij-ervaring ipv zijzelf, maar ze heeft me nauwelijks verteld wat en hoe ik moest doen ;D

Gister liep ik mee in een show van Larisa Katz. Een Russische ontwerpster maar ze woont hier geloof ik al zo een 20 jaar. Was erg leuk, naast het muziekgebouw aan het IJ. Om 12 uur moesten we daar zijn en we waren weer klaar om een uur of 8. Consumptie bonnen gekregen dus allemaal nog een drankje of 2 en toen wou bijna iedereen alweer weg (lange treinreizen op het programma) dus ben ik maar meegegaan terug naar het station om daar de bus te pakken en een stuk te lopen naar waar ik mijn fiets ooit een paar dagen geleden had geparkeerd en nu eindelijk dapper ging ophalen in de kou. Het was echt superleuk; er waren 3 modellen die ik al kende van eerdere opdrachten en alle andere meisjes waren net zo leuk – 10 in totaal. Ook van de visagistes kende ik er eentje en die had mij weer heel mooi opgemaakt ^^ Verder vond ik de kleding supergaaf en de fotografen die al een paar uur voor de show backstage kwamen waren ook erg gezellig. Dr zijn flink wat gestoorde foto’s gemaakt haha – ook met mijn toestel natuurlijk, want iedereen weet ondertussen dat ik die altijd meeneem dus die ligt ergens in het midden, voor iedereen die inspiratie heeft!
Cimg3380
Cimg3382
Cimg3390
Ik ben een Alien! Nee wacht; wij zijn allemaal Aliens!!
Cimg3414
Cimg3417

Ik heb ook een foto van Maarten Wouters gekregen van vorige week (still more to come)   =)
Sarah00083_def

Met vriendlief gaat het trouwens goed. Hij houdt zichzelf bezig door middel van het vakantie-huisjes-park van de ouders van een goede vriend (die mij heeft leren waterskiexc3xabn vorig jaar!) daar mooi te houden en van alles aan te bouwen dus iedereen blij. We bellen natuurlijk elke dag even (en soms wat langer dan even) en ik droom ook vrijwel elke nacht over hem, maar dan niet in de romantic way zoals je misschien zou denken. Vannacht droomde ik bijvoorbeeld dat we in een park of bos achtige plek zaten, in australixc3xab, op gras en nog wat mensen op datzelfde veld. We zaten heel relaxed, ik met mn rug tegen zn borst aanleunend en hij was met 2 van die haakjes die de tandarts altijd heeft om het heel goed schoon te maken tussen je tanden? Daarmee zat hij, in allebei zn handen eentje, mijn kiezen schoon te maken en alles in dat heerlijke chillsfeertje alsof elke hippie dat doet op een grasveld. Ik dacht nog ohh gelukkig heb ik hem als vriendje, hoe zou ik dit anders moeten doen hahaha hemeltje.
Auf Wiedersehen!
   

8 Comments

 • Reply
  Marcel
  12/11/2008 at 12:30 am

  Kan ik ook niet, hoor. Heel blij worden als iemand xe1nders een taart bakt, dat dan weer wel.

 • Reply
  saar
  12/11/2008 at 11:24 am

  Ja maar jij bent ook niet normaal he Marcel ;D
  Opzich vind ik taarten bakken wel leuk enzo.. maar het is toch niet hetzelfde als 10.000km vliegen naar ergens waar je het nog niet kent hihi

 • Reply
  itty
  12/11/2008 at 1:25 pm

  Zal ik maar weer eens je horoscoop bekijken ? haha
  Ik vraag me nl ook al heel lang af waar al die ondernemerslust bij jou vandaan komt!
  Vannacht zelfs nog van je gedroomd en wat we ook deden je ging helemaal uit je dak met gek doen, dansen enzo.
  Als je je erg verveelt kan je altijd nog een dagje hier komen, lekker shoppen in Batavia-stad of zo.
  doei

 • Reply
  martie
  14/11/2008 at 5:59 am

  Hey, vandaag verjaardagstaart van oom rob, net op, met raquelle erbij hier in vancouver. Papierentroep is moeilijk, maar je moet er doorheen, als je een visum nodig hebt. How about just going for holidays ( all the time, back and forth? ) You will get there girl! Love, je vancouvertante.

 • Reply
  Veronica
  21/11/2008 at 11:11 am

  Wat een mooie fotos van een mooi mens.
  Schitterend.
  Liefs, Veronica

 • Reply
  saar
  22/11/2008 at 3:29 am

  Dankjewel lieve Veronica :)

 • Reply
  itty
  22/11/2008 at 9:53 am

  als zwart/witje vind ik jou op je mooist!
  stuur een foto naar de australische ambassade, moet je zien hoe snel je je visum krijgt!!!!

 • Reply
  Fred
  28/11/2008 at 8:44 pm

  Hoi Saar,

  hoe is t met je? Wachten lijkt me echt heel vervelend!!
  Hou je haaks en de groeten

  XX Fred

 • Leave a Reply