Uncategorized

simpelweg zo

Een update van hoe het hier allemaal gaat! Ik heb eigenlijk helemaal geen inspiratie want dit is de 3e keer vandaag dat ik aan een logje begin, maar aangezien jullie allemaal zo vreeeeselijk nieuwschierig zijn hoe we het hier uithouden is het wel zo eerlijk als ik dat laat weten ;p Nou , het is gewoon heel leuk! We zijn het wel niet gewend om het zo rustig te hebben allebei dus af en toe zitten we even een dood uurtje te bedenken wat nu weer maar tot nu toe hebben we ons toch goed vermaakt. Natuurlijk wat door de prachtige stad Amsterdam gelopen want de zon scheen best nice de eerste paar dagen. Bij moeders en Lisa op bezoek geweest. Met Emma uit eten geweest. Langs Mokka geweest om Sabine nog even te zien en laatste salaris binnen te halen. Hm tijdens het denken wat ik verder ga schrijven hier zit ik naar mn handen te kijken en al mn nagels aan mn linkerhand zijn langer dan aan mn rechter. Terwijl ik ze altijd tegelijkertijd knip. Whhyyyyy.

Verder heb ik nu 2 lessen gehad bij mn nieuwe rijschool. Bevalt heul veul beter dan bij vorige stomme rijschool Aak en al neem ik nou uiteindelijk net zo veel lessen nog – hier is het tenminste veel (te veel) geld en een goed gevoel – in tegenstelling tot de vorige dinges. Ik ga van een Seat (rijschool aak) naar een nieuwe Fiat (vorige 2 lessen) naar een BMW (komende 8 lesuren volgende week en examen) dus wat dat betreft gaat het de goede kant op. Examen is nu gepland voor 3 november. Ik heb dr flink genoeg van jongens, kan niemand van jullie voor me afrijden? Het plan is om te vliegen op 6 November, meteen naar Australixc3xab. Hopelijk haal ik nu gvd alles in 1 keer (nouja, duh 2 keer) en zitten wie dan ook echt in het vliegtuig, blij en vrolijk en opgelucht. Ik moet wel nog een keer de manouvres doen want die vrijstelling van je TTT raak je kwijt als je gezakt bent voor je eerste examen. Das wel beetje jammer :p maar hopelijk na deze lessen bij deze fijnere school gaat het helemaal goed komen.

En nu ga ik mn pc weer aan de kant zetten want we hebben net allebei (= dichtbijeliefde en ik) personal pc tijd gehad en daar zijn we nu wel weer klaar mee geloof ik. Ik beloof dat mn volgende logje weer wat creatiever zal zijn ;) koesj

11 Comments

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  18/10/2008 at 7:12 pm

  Lijkt mij lastig om thuis je was niet te kunnen wassen. Maar straks is je huisje lekker schoon als HIJ komt :)

 • Reply
  Martine
  18/10/2008 at 8:30 pm

  Wat een gaaf log! Ik kwam hier toen ik op Skansen zocht, oooh, ik ben zoveel heimwee naar Zweden!!!!! Heb jij dat niet? Je hebt een avontuurlijk leven, echt goed vind ik dat: live your dreams! Ik wens je alle geluk en suc6, liefs van Martine

 • Reply
  Sheila
  20/10/2008 at 1:42 pm

  Leuk om te lezen wat je in het kort gedaan hebt. En altijd leuk om andere reislustige types tegen te komen. Oz is geweldig. Volgend jaar neem ik mijn man mee om het te laten zien. Maar het is wel lekker praktisch als je een Australisch vriendje hebt, zeg!

 • Reply
  Irxe8ne
  20/10/2008 at 3:11 pm

  En, en, en???
  Is ‘ie er eindelijk???
  VEEL PLEZIER!!!

 • Reply
  saar
  20/10/2008 at 6:03 pm

  @Sheila, bedankt voor je leuke reactie! Maar heel praktisch is het niet hoor om een australisch vriendje te hebben haha. Dat ik naar australie ga komt door hem, anders was ik denk ik ergens anders heen gegaan! (niet dat dit heel verkeerd is ofzo ;D )

 • Reply
  Judith
  25/10/2008 at 9:20 am

  Misschien omdat je rechtshanding bent? Bij mij is dat ook zo namelijk…

  Succes met de rijlessen en ik begin alvast te duimen voor 3 november ;).

  Liefs, Judith

 • Reply
  lieswijf
  25/10/2008 at 1:52 pm

  je moet foto’s posten yo! Daar wordt iedereen altijd heel gelukkig van, foto’s van jou en shane als jullie eindelijk weer is bij elkaar zijn ! Sjonge.. dat je dat niet zelf kan bedenken
  kus

 • Reply
  Bowe
  25/10/2008 at 2:45 pm

  Ik had niet verwacht dit ooit nog te zeggen maar ik denk dat Liesje een punt heeft.. woow.. dat is echt raar om te typen.. *loopt verward de kamer uit en gaat in feutushouding in de gangkast liggen*

 • Reply
  Prinsesje
  25/10/2008 at 3:09 pm

  Waarom ben je overgestapt naar een nieuwe rijsschool? Hopelijk haal je hem nu echt maar ik denk dat dat wel gaat lukken :) een BMW is niet verkeerd!

 • Reply
  Martine
  26/10/2008 at 8:45 pm

  Privjet! Wat een leuke letters van jou op mijn logje – dank je wel. Dat nagelprobleem heb ik ook, terwijl ik niet rechtshandig ben (ambidexter) dus daar kan het niet aan liggen, dan…? Suc6 met afrijden, spannend, ik hoop dat je je steeds zekerder gaat voelen in je auto en dan begin november je hand niet meer omdraait voor ‘t afrijden incl. manouvres :D . GEWELDIG dat je ‘down under’ gaat… heel veel plezier, alvast! En ja, ik mis Stockholm ook in de herfst… en weet je wat ik ook mis? Petersburg in de winter. Snik!

 • Reply
  Tamara
  28/10/2008 at 10:04 am

  Duus voor dat geld niet alleen fijnere rijschool, maar ook nog een BMW. Ik zou er niet om malen;)

  Hoop dat je je rijbewijs haalt de 3e. Ik duim voor je!

  liefs Tamara

 • Leave a Reply