Uncategorized

SNEEUW

HALLO ja sorry hoor een berichtje zo vroeg maar mag ik EVEN JULLIE MEDELIJDEN EN ATTENTIE?!!? ER IS HIER EEN HEUZE SNEEUWSTORM AAN DE GANG!!

Ik heb gelukkig gelukkig gelukkig mn camera weer gevonden dus alsjeblieft:

Img_2048

Word ik wakker door de wind, heb ik een smsje gekregen (op mn telefoon die gister het leuk vond helemaal niet te werken, nou weer vrolijk wel :@ ) van vriendlief.. ‘Wanne welcome the snow??’ Die weet natuurlijk dat ik niet ‘erg dol’ ben op winter en al helemaal niet op bewijzen daarvan zoals dus sneeuw. Naar het raam stormen en jahoor… het is ook ijzig koud in huis :s Nou.. ik zou bijna zeggen geniet nog even van het Nederlandse klimaat.. En wie veel sneeuw wil zien moet binnenkort even langs komen :) WAAAAAAAAAAAAH….!!!

3 Comments

 • Reply
  pokzelf
  01/11/2006 at 7:57 am

  btw hoe kan het dat de bomen de ene kant opwaaien en de sneeuw de andere…

 • Reply
  Marcel
  01/11/2006 at 11:07 am

  Jaja… Lang leve Zweden! Ach, het brengt ook wel de nodige gezelligheid met zich mee, toch? Hoe dan ook: sterkte, de komende maanden!

 • Reply
  lisa
  01/11/2006 at 5:03 pm

  Awww arm saartje :(
  whaha! heeeeel veel succes morgen en ik heb geeeen idee wat je aan moet doen, ik heb niet al je kleren bij de hand om iets uit te kiezen =P
  Ik wil niet heel veel sneeuw maar kom lekker wel naar je toe!
  En ik hier stormt t ook echt heel erg, vooral vannacht 8|! Ik hoorde vannochtend op het nieuws dat het zeewater bij de dijken 4,5 meter hoger stond dan normaal gesproken en mn fiets waait alle kanten op zodra ik hem los laat, en overal liggen natte bladeren van de natgeregende bomen.
  het enige seizoen waar ik ECHT van hou is de zomer, dan de lente, dan herfst en als alllerlaatste (verdiend niet eens een vierde plaats) de winter =(
  daaaag, heeel veel succes morgen!

 • Leave a Reply