Uncategorized

Sokken en eenden 14-04

Hoe moeilijk is het tegenwoordig om gewoon de meest simpelste sokken te vinden waar je niet meer dan 3 euro per paar voor hoeft te betalen? Ik ben nu in Nederland En ging net geld omwisselen bij het postkantoor. Er was markt en het was voor t eerst in een tijd dat ik hier weer was natuurlijk, dus moest wel even blijven rondhangen, en wat ikook moest: nieuwe sokken! 4 winkels, uiteindelijk in de H&M 5 paar voor 7 euro gevonden. Absoluut de beste koop Bij het terug fietsen (ja, ik mag hier weer genieten van de fiets natuurlijk) Stak er een eend over. Eenden zijn zo ongeloflijk volhoudend in wat ze doen, is dat je wel eens opgevallen? Als een eens wil oversteken, dan moet en zal hij daadwerkelijk oversteken, en neej niet voorzichtig, maar gewoon: hier loop ik, aan de kant. 4 fietsers bijna op en over elkaar heen, en de eens met opgeheven kop trots naar de andere kant van de straat. Was iedereen maar zoals eenden. Waren mensen maar net zo vastberaden in wat ze doen en willen ,als eenden. Wist iedereen maar zo goed waar ze heen wouden. Pardon wilden. ik begin het best heel goed te leren haha. Nou, ik ben nu dus in nederland en moet mn tijd neit verspillen door hier te gaan zitten schrijven, al probeer k wel om zo af en toe wat neer te zetten. Maar dinsdag al weer terug in zweden hoor. Daag, dikke kus! (mis mn vriendlief!!!!)

15 Comments

 • Reply
  Bowtjuh
  06/04/2006 at 10:51 pm

  3x raden welk boek ik in 1 adem heb uitgelezen toen jij Zweedse lessen aan het volgen was ;)

 • Reply
  Bowtjuh
  07/04/2006 at 1:07 am

  Heel erg leuk hoor zo’n mysterieuze reactie, maar ik wil nog meer zeggen :D Grappig dat je precies het stuk eruitpakt wat mij is bijgebleven (het eerste stuk). Ik heb nog meer boeken van Renate Dorrestijn hier liggen, moet die ook maar eens gaan lezen..

  5 dagen nog :P

 • Reply
  Judith
  07/04/2006 at 9:25 am

  Cave Theory => Plato (…alsof we geblinddoekt in het duister rondtastten.)
  Leuk boek, kzalt zeker gaan lezen! Was net op zoek naar n nieuw boek namelijk :)
  Kiss

 • Reply
  itty
  07/04/2006 at 10:20 am

  ik ben een renate dorrestein-fan, heb bijna al haar boeken, maar deze ken ik nog niet!

 • Reply
  Oh!
  07/04/2006 at 5:17 pm

  Heb nooit wat van Dorrestein gelezen.
  Ik lees ook te weinig Nederlands… lees meer in het Engels.

 • Reply
  Tamara
  07/04/2006 at 9:47 pm

  hmhm, ik ga m ook snel lezen, het lijkt me een heel mooi boek:)

  groetjes Tamara

 • Reply
  saarzelfus
  08/04/2006 at 10:12 am

  @bow-jaah weet k, dat was ook de reden dat ik nou eindelijk dit boek es ging lezen toen k mn vorige uithad! :)

  @judith-En laat mijn basisschool nou net totaal op basis van Plato geweest zijn! :p Echt, ik zat op de platoschool, school van filosofie, met alles wijsheden van plato drbij!

  @Itty- Zelfs je zoon heeft m gelezen!! ;)

  @Oh!- Schaam je! Naar! de! winkel! NU! …:)

  @Tamara-en nog goedgekeurt (d?) als literateur ook (teminste op mn vorige middelbare :p)

 • Reply
  itty
  14/04/2006 at 6:32 pm

  Welkom in sokkenland! Ook ik heb na lang zoeken de sokken van de H&M gevonden.Heb er direkt maar 15 paar aangeschaft!

 • Reply
  Charlotte
  14/04/2006 at 7:37 pm

  Lieve Saar,
  Die sokken heb ik ook altijd. Het sokkenmonster is erg actief in mijn huis, dus sokken kosten me kapitalen.
  Heel veel plezier in Nederland,
  Kus Lot

 • Reply
  Oh!
  15/04/2006 at 3:00 pm

  Die eendjes hebben een eigen willetje, ja.
  Maar als alle mensen als eenden waren, zouden we verdraaid veel verkeersongelukken krijgen. ;)

 • Reply
  Marcel
  18/04/2006 at 10:14 pm

  Terwijl jij in Nederland was was ik even in Keulen – leve de paasdagen! :-) Is het leuk geweest?

 • Reply
  Michiel de Vries
  18/04/2006 at 10:51 pm

  ik hoop dat je een goeie vlucht hebt gehad! ik kwam helaas een beetje in tijdnood anders was ik je zeker komen uitzwaaien! vond het overigens erg lachen :D bij dat pannenkoekenhuisje 2e paasdag.. jij ook geloof ik.. :P adiosss!

 • Reply
  winglessdreamer
  22/04/2006 at 11:33 am

  Sokken zijn tegenwoordig idd ontzettend deur aan het worden :s

  Mijn beste koop blijft 3 paar voor 5 euro. Dat is wel redelijk :)

 • Reply
  Judith
  24/04/2006 at 7:04 pm

  Mag ik de overtreffende trap gebruiken? 8 paar voor 6 dollar(A)
  Je bent nu weer terug in Zweden toch?

 • Reply
  Saarbok
  24/04/2006 at 9:08 pm

  hahaha jaaa maar amerika dan? dollar? das flauww… iemand nogin de zeeman geweest? (bestaat die nog?) kwed dattie daar de echt geodkoopste zijn :)

 • Leave a Reply