Uncategorized

Speciaal voor Tjeerd :D

hooi Tjeerd, bedankt voor t maken daarvan, dat zusje had ik idd gevraagd om maandag langs te gaan, heeft ze blijkbaar nie gedaan (zou et in de familie zitten??) En bij de folkhxc3xb6skola vroegen ze of ik een verklaring ofzo meehad, zei k dat ik het dinsdag kon langsbrengen, maar daar is verder geen woord meer over gerept, en ik ben al aangenomen, heb gister de brief gekregen dat ik binnen een week moet bevestigen (ook dat is altijd weer een uitdaging, die tijdgrenzen ;) ) Met andere woorden, ik geloof, tot mijn spijt want je hebt m alweer gemaakt, dat ik inets meer nodig heb! Dussehm… miscshien moet ik lisa toch langsturen voor de zekerheid? Ik niet weet. Maar ik geloof et niet. Maar in elk geval heel erg bedankt voor het opstellen van de verklaring :p    Heeeeeeeeeeel veel groetjes saartje

10 Comments

 • Reply
  Saar
  09/06/2006 at 8:57 pm

  En kheb even een vraag: weet iemand hoe de hell ik logjes in mn archief kan zetten?!?!?!

 • Reply
  Bob
  09/06/2006 at 11:26 pm

  Klinkt leuk die school!

  Over dat in het archief plaatsen: ze worden er automatisch in geplaatst volgens mij. Dat is ook al te zien links in je balk, daar kun je de eerdere logs van deze mand aanklikken. Bij blogspot is het zo dat je in je edit scherm aan kunt geven hoeveel stukjes je op je homepage wil laten zien, of uit welke tijdsperiode de stukjes op je homepage zichtbaar moeten zijn. Bij mijn log is dat een maand, en bij jou zo te zien ook. Door deze tijd aan te passen, verander je volgens mij ook het aantal logjes dat alleen in je archief te zien is.

  Beetje langdradig verhaal, aar hoop dat het je helpt:)

  Goed weekend!

 • Reply
  Kapotte Book
  10/06/2006 at 1:10 pm

  Allereerst; Tering dit nieuwe weblog slaat nergens op! Ben ik een hele lange reactie aan het typen, typ ik 1 minuutje niks, word de pagina automatisch vernieuwt en is mn hele verhaal weg! Echt ik weet niet welke randdebielen dit gemaakt hebben, maar ik word er echt chago van :@

  Magoe.. rustig blijven Bow, denk aan je bloeddruk.. Ik vind het echt supervet/dope/ill/chill/gangsta/bong (houd je ff op de hoogte van de NL straattaal jeweetoch?!) dat je gewoon een GODDAMN 3 JARIGE OPLEIDING in Zweden gaat volgen.. Natuurlijk had ik liever een opleiding van 3 Maanden gezien, en vervolgens 22 jaar of langer dik betaalde stage in NL, maar die opleiding is er volgens mij nog niet ;) Ik ben echt superblij voor je, en nu ik dit zo typ hangt er toch een beetje een “grote broer trots” gevoel over me heen.. Half zieke en zielige Saartje die naar het grote Zweden gaat, en nauwelijks een jaar later uitgegroeid is tot een bijna grote, bijna gezonde, bijna samenwonende, bijna au pair af zijnde, bijna studerende chick is geworden!

  Dikke Kus en ik spreek je snel! (sneller als je denkt.. misschien.. of misschien ook niet..) MWOAHAHAHAHAHAHAH *hoest*MWOAHA*kuch*

  Kapotte Book

 • Reply
  liefliesje83
  12/06/2006 at 12:04 am

  SaAAAAAR GEFELICITEERD!!! ik wou je een sms sturen waar in stond
  “Gefeliciteerd! Ik heb eindelijk een volwassen zus! Ik hou heel veel van je en ik ben blij dat je gelukkig bent. Kusje van je zusje :).”

  OFTEWEL! GENIET VAN DE KOMENDE JAREN!! EN BLIJF GEZOND EN BLIJF ALLE MOOIE DINGEN ZIEN :)
  Heeeel veel liefs aan mn achtienjarige zus :)

 • Reply
  Judith
  12/06/2006 at 7:09 am

  Jeeej 18!!! Gefeliciteerd!!! Dat de komende jaren maar heeeel leuk en mooi worden enzo daar in Zweden ;).
  Liefs, Judith

 • Reply
  Tamara
  12/06/2006 at 9:22 am

  Heeey GEFELICITEERD!!! Heeel erg tof dat je daar naar school gaat enzo!! Lijkt me ontzettend eng, maar toch ook weer spannend! Ik hoop dat t goed met je blijft gaan en dat je gewoon heel veel lol daar blijft hebben:) (en jah, weer een vakantieadresje erbij?:P)

  xxx Tamara

 • Reply
  itty
  12/06/2006 at 12:32 pm

  Hoi Saar, ook van mij van harte!!! Watik zo lees gaat het echt supergoed met jou. Houen zo. Hier is Kaj jarig, dus ook wij vieren feest. We toasten vanmiddag op jou! liefs van itty

 • Reply
  Bob
  13/06/2006 at 11:25 am

  Een dag te laat, maar toch: Gefeliciteerd! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad, maar dat zal vast wel:)

 • Reply
  lisa
  16/06/2006 at 12:04 pm

  Saar! ik heb de hele pauze naar hem gezocht! En naar Tjeerd gevraagd! Hij was op zeilkamp ja?!
  Ik ben heus wel een lief zusje..
  VANAOVOND SPEELT NEDERLAND TEGEN IVOORKUST!
  HUP HOLLAND HUP!!!!

 • Reply
  lisa
  18/06/2006 at 12:51 pm

  NEDERLAND ZIT IN DE TWEEDE RONDE!!!!!
  2-1 VOOR NEDERLAND! *ze spelen wel superklunzig zeg..*
  kus

 • Leave a Reply