Uncategorized

spelen 30/04

Ik heb ontdekt, en daarbij volgens mij hijzelf nu pas ook, dat vriendlief erg van klassieke muziek houdt. Luisterden we eerst alleen naar de top40, klassiekers en rock, zo luisteren we nu met het ontbijt naar violen. Nooit gedacht, maar hij is er helemaal ondersteboven van. En nou ik dat zoveel hoor, mis ik mijn viool spelen zo verschrikkelijk erg.. Ik heb hier helemaal niks wat op een viool lijkt en kan niet oefenen. En het ergste is, dat ik weet dat ik, als ik nu een viool in handen zou krijgen, ik er waarschijnlijk toch geen pleures meer op kan. Te lang geleden, hoe goed het toen ook ging. Wat ze zeggen is waar, datgene wat je als kind nooit geloofd: xc2xb4Stop er nou niet mee, je krijgt er spijt van!xc2xb4 Ze hebben gelijk. Ik durf er nauwelijks over na te denken hoe ik viool zou kunnen spelen als ik er door mee was blijven gaan. Nougoed… als ik hier werkelijk blijf moet ik dan hier maar een leraar vinden, en een winkel die redelijke violen verhuurt. Nog niet hier geschreven he? Ik blijf. In zweden wonen. Voor zolang het duurt bij vriendlief, wanneer 1 juli mn baan als au pair ophoudt. Spannend, geen idee, en zin in Maar aan die muziekles/verbinding moet dan even aan gewerkt worden.P.S. was het gister niet koninginnendag?? Veel plzr allemaal Jammer dat ze dat hier niet hebben hihi

12 Comments

 • Reply
  Saarverwarrend
  26/04/2006 at 11:15 am

  Oh trouwens, neej, dat vliegen is echt nie weggelegd voor mij :D de heenreis was totale ramp, het hele vliegtuig volgeboekt, maar 2 stoelen niet bezet, en rijen van 3, waarin ik in het midden van 2 grooote mannen zat, werd helemaal gruzeligbleghwaah en naja ik zou mij nie kunnen uitstaan als ik 1 van die mannen was geweest, laat k t zo zeggen :D en de terug reis was wel een stuk beter, maar blijkbaar zag ik er toch zo angstigjes uit dat de zweedse vrouw naast me allerlei tips begon te geven.. ja.. dankuwel mevrouwwaaaaaaah! haha maar ze was erg aardig ik zat bij het raam dus dat allebei scheelde een hoop :)

 • Reply
  rianne
  26/04/2006 at 12:57 pm

  leuke fotows.. fijn dat je et zo leuk heb gehad hier in nederland!
  et weekje was waarschijnlijk wel snel voorbij 8)
  en nou mag je weer gezellig voor de kindjes zorgen ;)
  k ben nog nooit met et vliegtuig geweest maar ik kan me voorstelle hoe jij je daar voelde alleen in et vliegtuig :P naja spreek je later wel weer een keer op msn
  Kusj

 • Reply
  Marcel
  26/04/2006 at 2:07 pm

  Hee, ben je nu definitief Saarverwarrend geworden – zelfs op je eigen site? ;-)

  Mooi om te lezen en zien dat het leuk was! Ik ben zelf ook weer eens een bezoekje aan Nederland aan het plannen, dus je hebt me een hoop inspiratie gegeven! :-)

 • Reply
  Saar
  26/04/2006 at 8:19 pm

  @Rianne: ja die week was echt veeeels te kort, jou heb k bijv ook nie gezien ;) tot msns kusz

  @Marcel: haha ja k had net weer op ‘Gegevens onthouden’ gedrukt :p was ik dus even vergeten te veranderen!! Maar ziet hier: Saar is back ;)

 • Reply
  Judith
  27/04/2006 at 12:00 am

  Frustrerend heh, als je zusje groter wordt dan jouzelf. Dat gebeurde mij ook tyoen ik vorig jaar uit Amerika terug kwam. en dan is ze meer dan 6.5 jaar jonger…… En dan lijkt er opeens nog maar 3 jaar verschil tussen jullie te zitten :S.
  Maar leuk dat je het zo leuk hebt gehad :D
  Liefs, Judith

 • Reply
  martie
  27/04/2006 at 5:07 am

  Yep, missed you and there you are…Sooo good to see you and your very Big Brother and Lisa, goodness, Stephan looks good too, you are blessed with such good genes from all sides !! Love you much, write you soon more..Happiness makes people look terrific, you are the proof.Hugs,love from Canada.

 • Reply
  Oh!
  27/04/2006 at 5:34 pm

  Hoera, terug en actief. ;)

 • Reply
  liefliesje
  27/04/2006 at 11:09 pm

  Arme papa?! Arme ik! Kijk die foto van mij! ik dacht dat je die al lang gewist zou hebben! Ik heb gister, nee eergister voor het eerste een jurkje aan gedaan naar school! Meet een spijkerbroek maar t is al een grote stap!
  Woe!!! Bijna Italie! Maar t weer is niet zoals we gehoopt hadden.. http://www.meteoam.it/modules.php?name=previsioneTempo&giorni=2&arancio=1

  oet je maar is op die site kijken…
  Maar ja, ik moet al lang in bed liggen van mama dus ik hou van jou en papa ziet er inderdaad heel fotogeniek uit *ofzo iets..*
  KUS!!!!!!

 • Reply
  Saarbok
  28/04/2006 at 11:19 am

  @Judith: jah was vooral verbaasd eigenlijk?! haha echt vaag :D

  @martie: jaaahhaaa mn tante op de berg schrijft! Ik ga je snel een email sturen :) En hoop je snel te zien… als we per ongeluk bedenken om naar Canada te gaan deze zomer ofzo 8)

  @Oh!: activiteit komt langzaam op gang.. isset nie.. maar kga zo een stukje schrijven hoor (a)

  @Liefliesje: Am I suppose to understand something there?! kusjz :D

 • Reply
  Oh!
  30/04/2006 at 4:31 pm

  Je blijft er wonen! Stoer!

  Het was gister koninginnedag, ja.
  En eigenlijk vandaag ook wel, een beetje.
  Het was vooral nat, regen, wind, hagel. Kortom, Hollands.

 • Reply
  Bob
  30/04/2006 at 6:40 pm

  Koninginnedag was cool hier in Amsterdam, het weer was bij mij iig ook perfect. Maar ja, op een woonboot in Prinsengracht zitten is nooit verkeerd op Koninginnedag :) Tip voor jou voor volgend jaar: ga naar Nederlandse ambassade, heb van mensen in verschillende landen dat daar altijd leuke feestjes zijn op Koninginnedag ;) :P

 • Reply
  Marcel
  01/05/2006 at 10:05 pm

  Leuk dat je blijft! (En het hotel in Parijs dan? ;-) )

  Die vioolles zou ik zeker doen als ik jou was. Trouwens, als je eenmaal weer bezig bent komt alles snel weer boven, hoor. Ik heb acht jaar gitaarles gehad, maar speel nu veel te weinig… Maar als ik dan weer eens wat vaker speel gaat het na niet al te lang toch best wel weer goed. Doen, dus!

 • Leave a Reply