Uncategorized

Succesvolle aandachtsdag nummer drie

De halve finale van O’neill Summerbabe was gister (al gaat dit dus nog steeds om het presenteren op TMF en nog niet om de reis naar Las Vegas) en het was minstens net zo leuk als vorige week. Het is echt zo gezellig tussen alle meisjes en iedereen die we ontmoeten is leuk. Om 8 uur al moesten we verzamelen bij de Rai in amsterdam, vanuit daar zijn we met cabrio’tjes en een busje naar de Loosdrechte plassen gereden.
busjes O'neill summerbabeDaar hebben we geleerd te wakeboarden, nadat we allemaal een passende O’neill bikini en slippers uitgezocht hadden, en een tasje met spulletjes van Davidoff erbij. In 3 boten met 4 meiden (+instructeur) in elk en af en toe een van de camera mannen of jury leden erbij. Of Nikki van TMF en Marith, de winnares van Summerbabe vorig jaar, die waren er de hele dag ook bij. Iedereen kwam volgens mij wel overeind op het board, zij het met meer of minder moeite. Was heel vet om te leren en veel lachen. Miste mijn ver wegge lieverd wel, zo in een bootje. Toen ik in Australie leerde waterskieën gaven hij en de vriend waar we toen mee waren even een demonstratie van hoe goed zij wel niet konden wakeboarden dus , hmja.

Rond 1 uur, na de lunch op weg naar Zandvoort, waar we gingen kitesurfen. We kregen ook te horen dat er op dat strand een soort presentatie filmpje van ons gemaakt zou worden, of tenminste – we moesten ons omstebeurt weer leuk spontaan voorstellen, vertellen waarom we daar waren en waarom jij deze wedstrijd zou gaan winnen en nog wat lopen en leuk kijken voor de film zodat er iets moois uit gemaakt kan worden, is de bedoeling ;p Tijdens de finale worden die filmpjes van de overgebleven finalisten uitgezonden – ben benieuwd wat voor beschamende momenten daar uit terecht komen.

Bij het kitesurfen leerden we eerst een beetje hoe je die ‘vlieger’ in controle kon houden, met een kleintje gewoon op het strand, maar er stond zo weinig wind dat we al snel de zee in gingen met de grote vliegers die je vastmaakte aan een grote riem om je middel. Woh dat is sterk, die jongens die het ons leerden (die overigens helemaal niet verkeerd waren) stonden daar heel chill die vlieger vast te houden, af en toe een beetje voeten door het zand slepen maar daar bleef het bij. Gaven ze het aan 1 van ons, lagen we meteen 2 meter verder en die jongens aan ons middel of enkels vasthoudend, er achter aan  gesleurd door zee, oh moet echt een komisch gezicht geweest zijn. Het jammere is dat je bij dit soort dingen geen foto’s zelf kan maken! Er zijn weer heel veel foto’s door iedereen gemaakt maar waar die dan terecht komen.. :p Er waren veel ‘leraren’ dus wij meisjes, ik bedoel, wij summerbabes, liepen door zee en dan kwam je wel weer een veel te leuke man tegen die je wou helpen met door de zee gesleept te worden. Maar wederom was de wind echt niet goed en moesten we veel eerder stoppen dan gepland. Ze hebben ons allemaal een extra les aangeboden wanneer we wilden dus dat is wel super vet. Als er meer wind zou zijn natuurlijk.

Er liepen daar ook mensen rond van het Haarlems dagblad, en bij hun op de site staat een filmpje (klik!) over hoe het zo een beetje was op zandvoort. Natuurlijk sta ik er weer niet op haha ik was denk ik te druk met in de zee liggen en sportief te zijn enzo, maar ongeveer in het midden van het filmpje zie je een klein meisje met een hele grote vlieger in  zee met dus inderdaad zo een jongen erachter aan hangend, dat was mijn partner-in-kite en ook een leuk detail – die zelfde jongen duwde aan het eind van de dag een briefje met zijn telefoon nummer in mn hand, maar dat moet ik maar niet gaan bellen. Bovendien komt ie uit ZuidAfrika dus makkelijker zou het er allemaal niet op worden – alweer ;)

Na alle wetsuits en O’neill shirts uitgetrokken te hebben en dus inderdaad ook dat presenteren achtig iets gedaan te hebben voor de camera, hebben we bij de strandtent cocktails gehad met lekkere hapjes. Rond half 6 werd de uitslag bekend gemaakt, door natuurlijk Nikki, weer hoop mensen en camera’s om heen (lang leve de aandacht) en jipperd, ik mag zondag 17 augustus als een van de twaalf finalisten komen opdagen!
Nikki Plessen en ik bij summerbabeDe leuke auto’tjes zouden weer terug rijden naar Amsterdam maar het bleek dat eigenlijk iedereen vooral de andere kant op moest, behalve de camera man en ik dus heb ik een lift van hem gekregen. Maar we bleven nog wel even hangen, ook een ander meisje was er nog, en samen met de ZuidAfrikaanse womanizer zijn we nog een half uur gaan surfen, golf surfen dit keer. Niet dat we veel rechtop gestaan hebben en er niet uitgekomen zijn als verzopen beesten, maar het was zo leuk nog even dat gedaan te hebben en we kwamen niet meer bij van het lachen. Weer terug had iedereen eten besteld dus bleven we daar nog langer, maar alles was gewoon heel leuk en gezellig, rond een uur of 10 weer thuis.

7 Comments

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  04/08/2008 at 8:54 am

  Een goed initiatief!

 • Reply
  Ann
  07/08/2008 at 2:48 pm

  ga er eigenlijk al van uit dat ik je straks naar allerlei party’s kan vergezellen omdat je iedere week met je smile op TV bent :D

  en JA ik ga er IDD van uit dat IK dan mee mag haha
  k bel je snel koesssj

 • Reply
  Bowe
  07/08/2008 at 3:42 pm

  Als ik dit allemaal zo lees maak ik me toch ernstige zorgen. al die meiden de hele dag in de zon op het strand, dat is toch niet verantwoord? Er moet daar een officieel gekwalificeerde zonnebrandsmeerder aanwezig zijn.. Nu wil het toeval dat ik net mijn opleiding tot Zonnebrandsmeerder Eerste Klas heb afgerond en mezelf bereid heb gevonden om tijd vrij te maken in mijn drukke schema om deze jonge dames professioneel en uitgebreid van een beschermlaag te voorzien (komma’s anyone?). Betaling kan vooraf of achteraf in natura, ik zal daar niet moeilijk over doen.. Indien ik niet bij de volgende gelegenheid op uitnodiging aanwezig ben, dan ben ik genoodzaakt stappen te ondernemen richting de organisatie van dit amusante doch onverwantwoorde evenement.

  Hoogachtend,

  B. Frankema
  Zonnebrandsmeerder Eerste Klas
  http://www.iksmeeruverbrandnietdusdatismooialleenleeftijdvan18tot22aub.nl

 • Reply
  Fred
  07/08/2008 at 5:39 pm

  Hoi Saar,

  zag het vanmorgen vroeg al in de krant staan! Binnenkort ben je natuurlijk heeeeeel beroemd!

  groeten XX Fred

  (Ik kom B. F. wel helpen!)

 • Reply
  Marcel
  07/08/2008 at 8:32 pm

  Hxc3xa9 zeg, niets mis met jongens die in Zuid-Afrika wonen, toch? :-P

  Gefeliciteerd met de halve-finaleplaats! We moeten nog maar even genieten van dit rustige weblog – als het zo doorgaat ben je binnenkort wereldberoemd en krijg je hier elke dag duizenden bezoekers! :)

  Groeten!

  Marcel-die-heeeeel-snel-ook-weer-een-logje-moet-schrijven

 • Reply
  saar
  07/08/2008 at 9:22 pm

  B. Frankema, ik ga het suggereren bij de jury en organisatie, met de heer Fred als uw zaken partner. Ik laat het jullie weten.

  Mijnheer Fred, welke krant leest u? Of was dat ook het Haarlems dagblad?

  Ann natuuuuuurlijk mag jij mee ;D Maar ga er nog maar even niet van uit ok? Niet te veel verheugen enzo weet je wel

  Marcel, wat er fout is aan jongens uit Zuid-Afrika. Tja zelf ken ik er maar 2 waaronder jou – al ben je natuurlijk niet puur ZA he – en daar is absoluut vrij weinig mis mee. Ik hoop snel nog 1 tegen te komen waar al het foute en irritante er vanaf springt.

 • Reply
  ZUSJE
  09/08/2008 at 10:29 pm

  Je bikini is leuk en nikki is super mooi op die foto!

 • Leave a Reply