Uncategorized

Summerbabes finale

Koud en vroeg en de verkeerde bushalte (internets schuld!) dus 50 minuten lopen. Maar toen het erop aan kwam begon de zon echt heel plotseling helemaal te schijnen – en precies wanneer de winnares bekend gemaakt was kwam de regen weer! Heel prachtig ;) Tja wij moesten er al om 9 uur zijn, the happening begon pas rond half 4, toen er allerlei mensen waren gekomen om het te zien.
Wij summerchicks waren toen al in de make up gezet, kleren (tuniekjes) doorgepast, lopen oefenen, programma doorgenomen, wat te doen, wanneer te doen, waar te staan en hoe te lachen en in welke volgorde, etc!
Iedereen was wel freakin zenuwachtig achter maar ach dat schept dan weer een band ;) Het was net als vorige keren erg leuk met alle meisjes maar wel jammer dat we niets meer echt ‘deden’ – al dat sporten en alles was heel leuk! Nu dat dat afgelopen is toch eens naar die sportschool..?
Een half uur na al het lopen en showen en vragen beantwoorden midden in de aandacht, was de uitslag. Er zijn 4 prijzen gevallen maar niet voor mij! Ik had het al verwacht maar had toch graag die nieuwe telefoon van prijs nummer 3 willen hebben hihi. Michelle heeft gewonnen, een leuk klein vrolijk meisje wat er heeel blij mee was!
‘sAvonds zou er zoiezo feest zijn en sommige mensen bleven daarop wachten – nu waren er ook dj’s en drankjes, maar de regen die net begonnen was deed weinig goeds voor de openlucht dansvloer :s Mijn moeder was ook komen kijken en die wou al redelijk snel weer richting huis, toen ben ik maar met haar meegereden. Was zo totaal op! Alsof de moeheid van de hele afgelopen veels te hectische week opeens samen kwam. Zijn nog samen wat gaan eten eenmaal terug in Amsterdam, en ongeveer 2 uur geleden weer thuis aangekomen.

Helaas niet veel foto’s gemaakt maar ;
Tijdens de vroege voorbereidingen
Cimg2954

In de make up
Cimg2955

Vlak voor de finale met iedereen klaar en aangekleed
Cimg2957

Al met al was het hartstikke leuk om hier zo aan mee te doen, dingen gedaan die anders nog wel lang zouden duren voordat ik dat eens ging doen, en ook mensen ontmoet waar ik wel mee in contact ga blijven geloof ik. Niet te vergeten de Oneill bikini die we mochten houden ;) !! 

3 Comments

 • Reply
  ann
  16/08/2008 at 11:39 pm

  ik zit er nog vol van ;)

  good luck tmrrow!!! kraaam

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  17/08/2008 at 7:51 pm

  Dat ziet er super leuk uit. Leuk dat jullie dat doen :)

 • Reply
  Anonymous
  17/08/2008 at 11:55 pm

  Niet gewonnen, maar wel een supersaar!!!!
  Liefs Josxc3xa9

 • Leave a Reply