Uncategorized

Supertijd!

Mijn nieuwjaar was echt zo geweldig he! Vriendlief en ik hebben gister de hele dag heel rustig aan gedaan, opgeruimd, gelezen, en op het allerlaatste moment op ons geluk vertrouwd en naar Arlandastad geraced waar een paar winkels nog 10 minuten open waren, en we in die tijd nog serieus geslaagd zijn in het vinden van voor vit een broek en supergaaf overhemd, en voor mij een supergave spijkerbroek die past! Want al mn broeken zijn ongeveer 2 maten te groot de afgelopen 2 maanden. Dat waren dus kleren voor de avond. Rond 8 uur naar vriendliefs ouders, waar op dat moment alleen nog maar zn vader was want zn moeder zou 10 uur pas thuis zijn. In Litouwen is het dus de gewoonte dat je elkaar met oud en nieuw nog meer cadeautjes geeft, dus vit en ik hadden die gekocht in Kista en afgeleverd daar, wij hebben er verder weinig mee gedaan gnagna ;) En om 10 uur de pendeltxc3xa5g naar Upplands Vxc3xa4sby genomen, waarvan we naar club ‘Farbror’ konden lopen. Fanny, Lilly en 3 andere meisjes stonden daar al te wachten, mijn god ze waren echt zooo mooi aangekleed en alles, iedereen in jurkjes en de meest sensationele hoge hakjes, blote benen en bontjassen, pfsss voelde me even heel erg underdressed!!! Drie van de meiden hadden allemaal dezelfde glitterspray gebruikt, wat het verbazend genoeg nog mooier maakte (meestal is dat veel te ordinair namelijk). Toen ze klaar waren met hun sigaretten gingen we naar binnen, er was een rooie loper met een laag hek en rood lint eromheen, wat helemaal dicht was, en 4 security mannen, alleen op die loper al, en die hele groep meiden was super hyper en opgefokt en vrolijk, en stonden er al een paar minuten dus de man die het hek open deed als je ‘goedgekeurt’ was deed vrolijk mee en begon in het Zweeds om legetimatie te vragen op een grappig manier, waarop iedereen ook grappig reageerde. Je moest 21 zijn om daar binnen te komen…. Ik shit shit shit, maar pakte ook mn pasje uit mn tasje want ja .. mssn dat 18 heel soms ook wel werd goedgekeurt? Hij ging echt zo het rijtje af, 2 meisjes voor mij, en toen zei het meisje aan de andere kant van mij iets waardoor ie naar haar keek en wachtte tot zij kon laten zien wat ze had, hij ging echt iedereen af behalve mij en vit!? Deed het hek open, iedereen op de rooie loper naar ons lachen, die security guys, van welkom welkom en beleefd, k kon het nie geloven haha was echt zo blij, had mn pasje nog in mn hand maar wist nie half hoe snel ik die weer terug moest gooien in mn tas voor het geval ze hem per ongeluk te goed zagen ofzo haha :D

Eenmaal binnen gingen we naar de tafel die door Fanny en Lilly was gereserveerd, uiteindelijk zouden we met zn 10en zijn daar, en moest iedereen 200 kronen betalen om eraan deel te nemen. Er kwam een enorme schaal met allerlei glazen flesjes met drankjes zonder alcohol, en 3 grote flessen met alcohol die je kon mixen daarmee, en daaronder allemaal ijsklonten voor in je glas, en iets voor 12 uur kregen we een emmer vol ijs en daarin een champagne fles op de tafel, met natuurlijk een passend glas voor iedereen. Het was zooo leuk, de club was super hip, en het was maar goed dat we vroeg waren gekomen want zoals fanny al zei, hoe later het is, hoe moeilijker om binnen te komen, laat staan als je niet de goede leeftijd hebt, want voor 12en stond er alweer zoon belachelijke rij voor de rooie loper en deden de securitys heel moeilijk in wie ze selecteerden om naar binnen te laten! Om 12 uur allemaal geproost met de hele groep en gekust en geknuffeld, en daarna naar buiten om het vuurwerk te zien (en de mensen die niet naar binnen mochten jaloers te maken). Daarna heel veel gedanst, iedereen met iedereen, heel veel nieuwe mensen ontmoet, ook buiten de groep, waar alweer mee gesmst en gebeld is vandaag. Om 3 uur ging farbror dicht, en waren er een hele hoop meiden van onze groep verdwenen, Een paar waren er nog, 1 daarvan was Sahahb, die vertelde dat ze naar Stockholm waren gegaan, en dat ze een afterparty zou hebben bij haar thuis en of we mee wilden. Jaaaa :D En via mensen die we die avond hadden ontmoet en die ook mee mochten hadden we vervoer, waar we heel fout en gevaarlijk met zn 7en in zijn gaan zitten, maar de chauffeur was nuchter, toch nog iets goeds ;) Het koste ook niets omdat het allemaal vrienden waren dus dat scheelt weer een half fortuin aan een taxi! Uiteindelijk zijn dat alle mensen geweest die naar Sahahb gingen, maar was ontzettend gezellig, we hadden 2 Nederlanders ontmoet, Peter en Ruud. Peter woont hier al 4 jaar en is bezig met zn eigen bedrijfje en Ruud was zn broer die hem kwam opzoeken maar eigenlijk ook hierheen wil, dan waren er Mustafa en Saffi, Mustafa was een vriend van Peter en Saffi was de chauffeur, en weer de beste vriend van Mustafa. En verder natuurlijk vit, ik en Sahahb. Rond 5 uur hebben Saffi en Mustafa ons naar huis gereden waar we natuurlijk redelijk snel in slaap zijn gevallen :p en vandaag echt  de meest chille dag ooit hebben gehad. Vits vader nog even langs gekomen om half 7 toen wij dachten dat het rond 3en was haha, eerst gezellig gepraat en daarna gingen ze even over grote plannen praten voor werk, verder heel af en toe iets verplaatst in de trant van opruimen als we zin hadden, heel veel in bed gelegen, film gekeken, gelezen, gebeld, gesmst… Hmmm :) Nou en yeeeey we hadden eraan gedacht om een fototoestel mee te nemen (dat moest die van vit zijn omdat het anders niet paste in mijn uberplatte tasje) en dus hebben we veel fotos gemaakt waarvan hier een paar komen te staan nou!

Cimg3881

De helft van de gang aan de tafel

Cimg3878

Vriendlief met een versgemaakte vriend en Fanny op de achtergrond

Cimg3899

Proosten om 12 uur!!

Cimg3903

Nieuwjaarkus

Cimg3911

Lilly vit en ik

Cimg3917

The perfectdressed biatches Lilly, Janet en Fanny :D

Cimg3934

Vrolijkheid Peter ikkes versevriend en Mustafa!

Cimg3926

Fanny en ikk

Cimg3946

Peter ik en Vit op het afterfeestje

4 Comments

 • Reply
  Martin
  02/01/2007 at 12:18 am

  ziet er gezellig uit allemaal. nog de beste wensen voor 2007!

 • Reply
  Judith
  02/01/2007 at 1:54 pm

  Leuk om te lezen zeg :D. Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst voor 2007 trouwens ;). Hopen dat dit jaar net zo goed gaat als vorig jaar :D.
  xxx Judith

 • Reply
  Anonymous
  02/01/2007 at 3:42 pm

  Ziet er goed en gezond uit.
  Gelukkig 2007 met blakende gezondheid!

  Liefs Josxc3xa9.

 • Reply
  Bowe
  03/01/2007 at 1:38 pm

  Ziet er zeer boven je stand uit allemaal.. pakken, jurken, champagne :D Hahaha ik zie al weer helemaal voor me hoe je daar in de wolken rondliep.. tantoe faya! Al mn SMSjes kwamen niet aan dus hierbij alsnog een happy newyear en tot snel!

  Kus :D

 • Leave a Reply