Uncategorized

Terug van Kreta, en admitted to English

Teruggegooid in de realiteit. Boem. Smash. En ook Au. Want ik mis Kreta en vooral Paleochora nu al zo erg :( Afgelopen nacht om 4 uur ongeveer aangekomen in vaders huis, hij en Demian hadden me opgehaald van Schiphol van mn met 5 kwartier vertraagde vlucht. Chania heeft echt het meest stomme vliegveld ooit, maar laten we het daarbij houden! Jenny bracht me rond 1 uur weg naar Chania, anderhalf uur rijden over misssselijkmakende bergweggetjes, maar mijn vlucht ging pas om 22:15u. Het was echter handiger als zij ‘s avonds gewoon kon werken in Calypso, dus belde ik Andreas op of hij soms zin had om wat tijd met mij te doden die laatste dag. Ja dat wou ie wel. Wie is Andreas, dat is een jongen die ik in mn 2e week daar ofzo ontmoet had, contact mee had gehouden, een keertje nog in Chania had gezien, en nu dus weer. De eerste keer dat ik hem ontmoette vertelde ie me dat ie bezig was geld van zn pa uit te geven en gewoon genieten. Goh dacht ik, dat is leuk als 30 jarige. De 2e keer dat ik hem zag vertelde hij echter dat ie de eigenaar van een krant in Chania en een radiostation was. Juist. Dus nu hadden we afgesproken op een parkeerplaats zodat mn spullen van Jenny’s auto naar zijn auto zouden gaan, verschijnt daar dus een vet mooie zwarte Chrysler met dak wat open kan en lichtbruin leer van binnen. Juist. Dus we hebben de helft van de dag door en rond Chania gereden met dat ding, en de andere helft doorgebracht op de meest mooie plekken waar we terecht kwamen.
Chania uitzichtHij kent alles daar, en had meetings voor me afgezegd, bracht me naar het vliegveld en heeft zelfs 2 uur met me zitten wachten tot ik door de douane heen liep. Het was echt hartstikke leuk en ik wou ZO niet weg. Heb echt met een IKGASNELIEMANDVERMOORDEN hoofd rond moeten lopen daar, 5 kwartier vertraging, geen bordjes of schermen of iemand die iets kan vertellen wat er gebeurt, oordopjes kapot dus dure nieuwe moeten kopen want vliegen zonder muziek kan ik niet, en ik wou NIET WEG!!! Maargoed. Wel leuk om iedereen hier weer te zien natuurlijk. Ook lekker koud hier zeg. Zucht. Hoe leven jullie hier?!

Ik heb mn lieve site verwaarloosd want Paleochora sucks at internet. Ik heb wel op Word een stukje blog geschreven van de dag dat ik naar Chania was geweest een week geleden ofzo met de bus, dat was echt heel leuk, heel veel foto’s en filmpjes gemaakt ook.
Chania marktChania havenChania centrumChania spiegelbeeldChania straatjeChania busEnnn wat ik allemaal heb gedaan verder in Paleochora is ook veel te veel om even in een blogje te vertellen.. De laatste avond was ik met Barry en Jenny wat gaan drinken, en een andere Barry had zichzelf ongeveer uitgenodigd haha dus dat was even wat minder op dat moment, maar het was alsnog gezellig, en ik kwam net thuis die nacht na uitgaan toen Barry en Jenny naar bed gingen dus hebben we een uur op de rotsen in de tuin gezeten met thee. Dat maakte de laatste avond helemaal goed.
Paleochora avondPaleochora hangstoelIk heb ZO veel leuke, mooie, lieve foto’s, maar ik weet niet in welk verhaal ik ze moet neerzetten hier :s misschien dat ik volgend logje een foto dump doe ofzo!

TO THE NONE-DUTCH PEOPLE WHO ARE BRAVE ENOUGH TO VISIT MY SITE ANYWAY AND KEEP ON COMPLAINING ABOUT MY OWN SWEET LANGUAGE WHICH ISNT THEIRS:
I decided to give in, and NOT to write everythin in English, but make your own little part, at the end of my Dutch writing. OKAY? So here I’m writing about how much I hated leaving Paleochora, how my last day was spent in Chania, about my earlier trip to Chania and my last night in Paleochora. All beautiful times! Hugs.

BARRY AND JENNY, again, thank you so much for the most wonderful time I’ve had!!! I miss you way to much already, and will be back.

5 Comments

 • Reply
  ann
  16/07/2007 at 8:06 pm

  hehe okej dan

  ja ga jij lekker opwarmen .. is dat uberhaupt nodig ??
  moessons ten top hier en onweer ook ..
  bara hxe4rligt!

  kram kram

 • Reply
  Zaar
  04/08/2007 at 12:16 am

  Ohw ik ga weer door met mn zelf-promotie. http://www.summerbabe.nl/Summerbabes/Summerbabe/tabid/226/summerbabeID/369/redirect/false/Default.aspx Stemmuhhhh!

 • Reply
  Zaar
  04/08/2007 at 12:18 am

  oh de site staat er niet goed op want is te lang geloof ik. In dat geval , ga hier heen- http://www.summerbabe.nl – klik op summerbabes, en dan ben ik op pagina 37! Thnk jouw :)

 • Reply
  Anonymous
  04/08/2007 at 2:34 pm

  Heeeeeeee fijn dat je er weer bent en fijn dat ik je weer even in levende lijve mag zien. Gezelli!
  Liefs Josxc3xa9

 • Reply
  Fred
  04/08/2007 at 11:13 pm

  Hoi Saar,

  ondanks dat je ‘daar’ zal missen, toch welkom terug HIER!
  Hoop ook voor jou dat het nog even een beetje goed weer blijf.
  Groeten Fred

 • Leave a Reply