Uncategorized

Terug! Naar land en blog.

Wat is dit lang geleden!! Een paar van jullie zullen mijn andere log wel gevonden hebben en misschien ook gevolgd hebben – die weinige posts die geplaatst waren en in het engels ook nog. Maar die is offline en tegelijkertijd wil ik wel graag bloggen dus ben ik weer eens hier naar toe gegaan. Vond mijn oude design nog steeds heel leuk maar toch heb ik er iets totaal anders van gemaakt; ik weet vrij zeker dat ik nog nooit zo een meisjes achtige page voor mn neus heb gehad. Die van mezelf was. Weblog zelf is uiteraard ook helemaal veranderd dus moet het een en ander her-uitvinden, plus weer correct Nederlands leren schrijven want haat al die kleine 'd of t' foutjes die ik nu steeds maak haha maar dan moet het helemaal goed komen! Ik vind het wel een beetje sentimenteel om nu gewoon weer op mn oude lieve weblogje aan het schrijven te zijn! Ik heb 'm al bijna 5 jaar hallo!? 

Ik zal dit blogje overzichtelijk houden en beginnen met de facts. Sinds iets minder dan twee maandjes ben ik weer terug in Nederland. De hele zomer heb ik met australisch vriendlief Shane op een Grieks eiland (Ios) op het strand gewerkt.
IMG_3599

Daarna zijn we een paar daagjes op vakantie geweest op Kreta, waar we elkaar 3,5 jaar geleden hebben ontmoet en heb ik het gezin waarin ik toen woonde ook weer gezien, wat meer dan geweldig was. We zijn toen terug gereden naar Nederland in ons lieve auto'tje,
IMG_2867

wat helaas 1 van de laatste ritten bleek te zijn; ze staat nu in coma op een parkeer plaats en ik weet niet zeker of het nog gemaakt kan worden. Erg jammer dat een garage in Noord Brabant dat heeft geprobeerd, me daar 415 euro voor heeft laten betalen, ik als resultaat een auto meekreeg die het nog veel slechter deed en als ik op bel en dat vertel, er tegen me wordt geschreeuwd en gewoon wordt opgehangen. Die garage heet trouwens Quick service en is in Nuenen, dus breng vooral je auto of wat dan ook niet daar heen. 
We zijn toen eventjes bij mijn moeder en zusje thuis geweest maar na een paar dagen vloog Shane alweer naar Spanje om daar voor een aantal weken te werken. De dag dat hij vertrok hadden we een kamer in een gedeeld appartement bezichtigd en daar ben ik twee weken daarna ingetrokken.
IMG_4175
IMG_4178

Shane moest helaas om verdrietige reden Spanje eerder verlaten om bij zijn familie in Australie te zijn maar volgens mij gaat het ok met hem en hij is dinsdag ochtend heel vroeg weer in Nederland. Waar ik heel blij om ben!! We gaan dan proberen om hier samen te wonen. De reden dat we hier dan zijn is omdat ik eindelijk wil studeren en dat is nou eenmaal echt het goedkoopst om hier te doen..

Verder werk ik nu sinds dat ze open zijn, dus ongeveer een maand, in Mazzo. Een nieuw geopend restaurant op de Rozengracht, van dezelfde eigenaars die ook Supperclub, Eny, Vyne, Nomeds, etc. hebben. Ik werd aangenomen drie dagen voordat ze open gingen en heb dus eerst geholpen al het puin van de verbouwen weg te slepen en al het nieuw servies uit te pakken en wat er dan ook moest gebeuren. Nu is het er mega druk en de dagen zijn behoorlijk lang (of moet ik nachten zeggen, aangezien ik meestal pas rond 6 uur savonds begin en pas laaat weer thuis ben) maar bijna alle mensen met wie ik werk zijn heel leuk dus ik ben best blij. 
IMG_4093
IMG_4094
IMG_4091

En nu ga ik me weer klaar maken voor een zaterdag avond op werk! Tot snel :)

 

5 Comments

 • Reply
  Judith
  30/06/2009 at 12:04 pm

  Ach, jij meldt het tenminste nog, haha ;). Ik heb gewoon 2 maanden niks van me laten horen…

  Maar heel begrijpelijk, soms ligt je prioriteit gewoon niet hier. Heel veel succes met alles (vooral je gezondheid) en ik volg je wel op Facebook, haha.

  x, Judith

 • Reply
  Michiel
  30/06/2009 at 12:36 pm

  dan volgen we je toch gewoon op twitter :) met af en toe een leuke foto uit Australixeb, is bijna net zo leuk!

 • Reply
  Ann
  30/06/2009 at 1:01 pm

  Is goed konijn

  xe4lskar dig

 • Reply
  itty
  01/07/2009 at 8:32 am

  Een therapeut zei ooit tegen mij:
  als dingen teveel moeite kosten NIET doen!
  dus dat geldt ook voor schrijven: het moet spontaan uit je pen rollen…..
  natuurlijk ga ik je schrijfsels missen, maar daar kom ik wel overheen hoor!
  bovendien houdt Bowe me wel op de hoogte over je wel en wee.
  dikke kus

 • Reply
  Marcel
  04/07/2009 at 2:08 am

  Niets mis met af en toe een tijdje niet bloggen… ;)

  Succes met de Vier Voornemens! Ik hoop op Twitter/Hyves (en uiteindelijk weer hier) te lezen hoe het ermee gaat!

  (…voegt Sarah toe op Hyves…)

 • Leave a Reply