Uncategorized

Currently I’m… (III)

Hier is de derde post van het terugkerende thema Currently I’m…!

De vaste Currently I’ms zijn: Reading, Watching, Thinking, Feeling en Loving.


Currently I’m Reading: boek reviews op de website librarything.com. Eeuwen geleden heb ik me daar eens aangemeld en nu ben ik er bijna nooit meer te vinden – vooral omdat ik mijn wachtwoord niet meer weet en ik hem nooit opnieuw heb aangevraagd, wat natuurlijk helemaal niet eens moeilijk zal zijn. Maar elke maand krijg ik een nieuwsmail van ze en nu besloot ik om die eens niet meteen de deleten maar te openen, waarna ik wel eens wilde zien waar het allemaal over ging en vervolgens lange tijd doorbracht met het lezen van reviews and such. Het blijft een hele goede site voor boekenwormen!

Currently I’m Watching: het tweede seizoen van The Good Wife. Eerder hebben Shane en ik seizoen 1 gekeken en zoals vaker gebeurt lieten we het daarbij toen dat eenmaal was afgelopen. Toen kwam er een serie-loze periode, gewoon omdat ik de moeite niet nam om uit te zoeken wat er op de hard drive stond en wat we leuk vonden en wat nieuw was uitgekomen en wat we dus verder gingen kijken, maar een week op de bank liggen heeft zo zijn voordeel; dat werk is weer gedaan. Ik was een beetje vergeten hoe goed de serie is en ik denk dat we door dit seizoen heen gaan vliegen!

Currently I’m Thinking: Weet je dat ik echt even geen antwoord op deze vraag heb!? Ik heb geen idee waar ik nu aan denk! Goh… Ja, aan de onderwerpen van dit blog. Maar verder? Ik kan wel wat gaan verzinnen maar dat is ook weer zo nep. Ik heb een zeer leeg hoofd zo op deze zaterdag, schijnt. Dat is waarschijnlijk ook wel eens gezond.

Currently I’m Feeling: snotterig en vrolijk. Dat snotterige werd uitgelegd in mijn vorige blog en dat vrolijke, tsja, zomaar! We zijn vroeg naar bed gegaan gisteren en werden daarom ook op een zeer christelijke tijd wakker, wat wel eens lekker is in het weekend. Shane is vrij en thuis en kwam na wat tijd in de huiskamer doorgebracht te hebben even terug naar bed, waar we allebei met laptop en koffie naast elkaar hebben gechild. Ik brak namelijk mijn eigen regel en sleepte mijn macbook het bed in vanochtend. Heerlijk!

Currently I’m Loving: de Lemon & Ginger thee van Clipper. Ik dronk deze thee een paar maanden geleden voor het eerst en het is nog steeds mijn favoriet! Super lekker, net wat anders en dorstlessend. Dit merk heeft nog veel meer smaakjes en ondertussen is ook de Raspberry Leaf in dit chaotische huishouden te vinden. Ik heb zo een vermoeden dat er de komende paar weken zomaar nog wat meer gaan verschijnen.

*Bonus Currently I’m, OMG!*
Currently I’m Listening: naar de leuke tot irritant vaak gedraaide remix van ‘Cheerleader’ van Omi. Shane is hem altijd aan het neuriën, als ik het in de auto op de radio hoor duurt het een dag voordat ‘ie uit mijn hoofd verdwenen is en tijdens de verste zaterdagochtend skype versie met de giechelende Australische bende, a.k.a. Shane’s nichtjes, werd hij ook ge-performed voor ons. Het trompetje aan het begin van het nummer doet me bovendien enorm aan afgelopen zomer denken want dat geluid was te vinden in elke zomerhit die op het strand gedraaid werd. Good vibes all around!

3 Comments

 • Reply
  Sandy
  21/02/2015 at 2:43 pm

  Koffie drinken in bed is goed, samen koffie drinken in bed is the best :D

 • Reply
  Bowe
  21/02/2015 at 9:18 pm

  Ben je lid van Goodreads? Hele toffe site voor boekenwormen :-) https://www.goodreads.com/

 • Reply
  Itty
  22/02/2015 at 4:53 pm

  Die thee ga ik ook eens proberen Saartje:)

 • Leave a Reply