Uncategorized

thuus 6/8

Ben nu lekker sinds 3 dagen thuis zooo veel fijner dan in t ziekenhuis. Daar voelt t wel ‘veiliger’ als er iets mis is enzo, maar in mn eigen kamer met mn moeder die toch thuis is gekomen van dr vakantie en super lief nu voor me zorgt is het toch veeeel fijner. Donderdag moest ik wel meteen weer ff terug naar amc want mn infuus lekte aan alle kanten dus overal zat bloed en antibiotica. Ik hoopte eigenlijk dat dokter sprikkelman m weer kon prikken maar zij werkt zich ook 5 keer in de rondte dus die had het te druk, toen heeft ‘verpleegkundige Sebastiaan’ het gedaan en hij zat in 1 keer jeeeeje lang leve hij hij zit nou wel in mn arm omdat ik rechts perse niet wou, ook omdat ik nog moet schrijven met mn exame, en mn linkerhand was al helemaal onbruikbaar door eerder infuus en fout geprikte, dus in mn linker onderarm met een dik verband er om heen ik lijk bijna zielig het bloedde wel zeg, aaaalllees zat onder het bloed de hele bank, mn arm, hun handen. maarja details? neh. Eergister had ik echt een rotdag ik had totaal geen energie om te lopen, had zoooo erge buikpijn en hield mn eten ook weer niet binnen. Gister ging het al wat beter en vandaag wordt geloof ik wel een goeie dag. Gister had mn buikarts ook gebeld en die zei dat de buikpijn geen kwaad kon ook al was het mn milt. Daar was ik wel heel blij mee want ik wist totaal niet wat ik er mee moest en of het gevaarlijk was ofzo maar het blijkt vaker voor te komen met cf. De lever is te groot, waardoor het milt te groot wordt, waardoor er infarcten en alles kunnen komen, maar dat kan geen kwaad, dat moet zelf genezen en dat duurt enkele weken. hm… ik word weer geroepen om nog meer eten in me te duwen (serieus.. NIEMAND propt zich ZO vol als ik de afgelopen en waarschijnlijk de komende weken ook) daaaaag dikke kus

2 Comments

 • Reply
  Michiel
  06/08/2005 at 10:59 pm

  Nou daar ben ik weer! ik heb het allemaal weer gelezen! Heb je in ieder geval het idee dat er tenminste xc3xa9xc3xa9n iemand is die het leest he :P Nou ben ik weer een beetje op de hoogte :) Ik hoop dat je je morgen een beetje okxc3xa9 voelt! lijkt me wel gezellig als je nog even langskomt! see you later alligatorrrr ;)

 • Reply
  Bowe
  07/08/2005 at 1:42 pm

  Yo Saar en Chiel,

  Ik lees het ook hoor :) Al staat er eigenlijk niks nieuws in :) Maar gewoon blijven schrijven, al is het alleen voor ons 2 :P Altijd leuk om later terug te lezen als je groot en sterk bent !

  Kus van mij

 • Leave a Reply