Uncategorized

Toen was de wereld wit

Vandaag echt lekkere dag gehad. Vriendlief was wonderbaarlijk genoeg eerder wakker dan ik, maakte ontbijt op bed (af en toe issie wel es lief ;D) en is daarna allerlei dingen gaan doen terwijl ik weer in slaap viel en pas om 2 uur weer wakker werd!! Gedoucht en gegeten, en begonnen aan de puzzle die we een week geleden hebben gekocht! Vriendlief verklaarde me voor gek toen in de winkel (ga jij puzzelen?! waarom dat nou weer dat is dom) en hij zat toen op de computer iets te spelen.. nou tijdens het typen van dit logje zit hij braaf met een kopje thee de puzzle verder af te maken (a)
Om 4 uur naar de winkel gelopen om wat dingetjes in huis te halen en meteen door naar de auto om naar Kista te gaan, waar we hebben gegeten en naar de film ‘Deja vu’ zijn gegaan. Damn die is echt heel erg goed!!!! Liet me echt helemaal meeslepen haha was echt spannend en supergoed gemaakt! Zien, allemaal =D

Verder is het eindelijk overtuigende sneeuw wat er ligt! Dat is nu wel leuk natuurlijk, we zullen zien hoe lang het leuk blijft ;)

Cimg4025

Cimg4023

Cimg4028

KUszsz

6 Comments

 • Reply
  marijke
  21/01/2007 at 10:17 pm

  saar, stuur wat sneeuw hierheen, weten we ook weer wat winter is.
  Ik heb je log gelezen omdat ik erg geinteresseerd ben in Zweden, deze zomer komen we jullie mooie land eindelijk bezoeken.

 • Reply
  saar
  22/01/2007 at 3:09 pm

  Hihi Marijke, ik doe mn best… in een glazen potje dan maar :D Leuk dat je naar Zweden komt, ben je dr al eens geweest? En waar ga je heen dan? En hoezo zo geinteresseerd? :)

 • Reply
  Saar
  22/01/2007 at 7:51 pm

  Aha! De wereld heeft gewon een super late reactie, hopen dat t zo blijft voorlopig (maar niet langer dan een maand want dan is de kou niet meer leuk) daag koeskoes oen doekkoe knoeffoel

 • Reply
  lisa
  22/01/2007 at 7:52 pm

  Kijk, dat berichtje was dus niet van sarah nmaar van mij :)

 • Reply
  saar
  22/01/2007 at 8:37 pm

  hihi dacht al dat bowe weer es onder de naam van zn grote idool aan het posten was =D Maarem leuk dat jij ook nog es online bent LIES ghihahoehahiehoeeee mam zei dat ze hoopte dat er over 4 WEKEN weer internet is bij jullie?!?! boehoee.. mja uh oja kus (a)

 • Reply
  Bowe
  24/01/2007 at 12:11 am

  Ik plaats alleen onder de naam van mezelf reacties.. wat denken mensen wel niet.. voor de rest niks toe te voegen aan het web-log reactie gesprek..

  kusknufroffelsteplops

 • Leave a Reply