Uncategorized

Tussenstand 2

Net terug van school (nou okee 2 uurtjes dan al) waar ik heen ging met eigenlijk de bedoeling om mijn po economie en wiskunde in te leveren en duits mondeling te hebben. Ik was gisternacht om half 4 gaan slapen, elk half uur wakker geworden en serieus de hele nacht over formules gedroomd haha en om 8 uur weer wakker geworden om verder te werken. Dus eigenlijk gewoon zoals het de hele afgelopen week is gegaan. Was van economie en wiskunde po allebei ongeveer op de helft. Maar wiskunde po ging gewoon NIET lukken binnen de tijd
1882452371186823319566
dus dacht ik fuck it, ik ga me concentreren op de andere helft van mn economie, dan heb ik in ieder geval IETS wat ik straks mee kan nemen om in te leveren in plaats van 2 driekwart po’s! Ik had namelijk om 13.20u mn Duits dus dan moest alles klaar zijn om mee te nemen.

Om 13.15u spuugt de printer het laatste blaadje eco po uit en ren ben ik als een gek mezelf aan het fatsoeneren want ik zie er steeds vreselijker uit dezer dagen. Alles voor de zekerheid in een plastic tas gegooid, ook mn halve po wiskunde want je weet nooit. Kwam 5 minuten te laat op school en kon de Duitse lerares niet vinden dus besloot eerst mn po aan elkaar te nieten en net toen ik het lokaal kwam binnengestormd waar economie les is, was mijn leraar zijn tas aan het inpakken en klaar om te vertrekken dus was weer zo een mooie timing. Hij is apart, eigenlijk mijn mentor maar alsnog niet zo veel contact gehad met elkaar, maar meer dan met anderen. Hij was ook de enige leraar die af en toe een beetje wist hoe het met me ging of waar ik mee bezig was, nadat ie me ongeveer psychologisch had gedwongen dat te vertellen met zn trucjes :p Gelukkig maar.. in de trant van, rekening houden met.. En 2 keer eerder dit jaar had ie me een soort speach of preek gegeven, nu ook weer toen ik weer weg wou lopen. Nou niet boos ofzo maar meer willen laten weten hoe en wat en naja lastig uit te leggen.

Ik weer naar beneden, waar ik door het raam mvr. Duitse Lerares met 2 leerlingen in haar klas zag dus ging daarnaast zitten om nog mn duits te leren. Wou dat dus eigenlijk afzeggen want heb Duits niet nodig om mijn diploma te halen, dat is iets wat ik erbij heb gekozen begin dit jaar. En had zxc3xb3 geen tijd gehad om hier echt voor te leren :s Maar dacht uiteindelijk toch van nou we proberen het wel eerst, kan altijd nog op het allerlaatste moment laten vallen. Kreeg een 6 voor mn gebrabbel, hoera!! Ik wou toen weten met welk cijfer ik mn centraal examen in zou gaan. Zei ze dat ze mn gemiddelde nog niet precies wist maar iig een 6 en dat ik geen centraal examen hoef af te leggen omdat ik alleen Duits 1 heb!! Dus dat heb ik gewoon afgerond nu! Yeah! Tijdens dat ik aan het wachten en leren was naast haar lokaal daarvoor, kwam mijn eco leraar naar beneden. Met mijn po in zijn hand, arm vooruit door de gang lopend :p Oh god was zo bang, dacht dat ie het meteen terug aan me ging geven omdat ie het te slecht vond ofzo hahaha het was zo snel nadat ik het had ingeleverd! Maar op mijn titelblad stond een 7.8.. ECHT?!  ‘Ja *knipoog* je staat nu een 7 gemiddeld en gebruik dat verdomme ook, je gaat je examen goed maken, ja?’  JA! dankje dankje dankje haha.

Dus. Mijn cijfers in totaal van het hele jaar:
Economie – 8,3 en 5,2 en 8,3 en 5,4 en PO 7,8   
Wiskunde – 4,8 en 4,2 en 6,9 en nog onbekend cijfer (denk voldoende)
Aardrijkskunde – 6,8 en 6,5 PO 6,8 en nog twee onbekende cijfers (denk not too good..!?)
Duits – 5,3 en 7,5 en 6,4 en 6  KLAAR
Geschiedenis – 5,2 en 3,8 en 6,3 en PO 6,6

En wat ook goed nieuws was – er was me eerst toch verteld dat ik in september dan moest terug komen om mijn profiel werkstuk te maken? Nou nu moest ik dus verslag uit brengen bij de opleidingsmanager hoe ver ik met alles was enzo en toen zei ik dat ik alles en alles had ingeleverd behalve po wiskunde want op de helft. Toen zei ze ok ok fijn fijn en dan kan je je profiel werkstuk volgende week dus nog doen. EUH? ik dacht dat ik daarvoor moest terug komen in September?? Nee dat kon ook zo nog wel.. Dus wederom hoop ik heeeeeel erg van harte dat ze weet waar ze het over heeft want stel je voor dan zou ik net als een gewone leerling gewoon mn diploma kunnen halen in een normale periode!?

Heb mijn wiskunde leraar een lief beleefd mailtje met uitleg gestuurd – aangezien hij het blijkbaar erg moeilijk vindt om te onthouden dat ik hem niet in de zeik neem maar cf heb en we dus al 2 ruzies hebben gehad waarbij hij het nodig vond om de opleidingsmanager bij te halen – met het voorstel dat ik als ik mijn wiskunde po af heb, ik dat inscan en naar hem toe mail. Zit nou steeds mn mail te checken in de hoop wat van mn wiskunde leraar te horen maar nog niets..Nu kibbeling kopen en dan als een gek mn po af krijgen. :) Maar ik ben best wel opgelucht :)

16 Comments

 • Reply
  Marcel
  14/04/2008 at 7:01 pm

  Stil?

 • Reply
  Marcel
  14/04/2008 at 7:01 pm

  Ik?

 • Reply
  Marcel
  14/04/2008 at 7:01 pm

  Vind je?

 • Reply
  Marcel
  14/04/2008 at 7:01 pm

  Welnee…

 • Reply
  Marcel
  14/04/2008 at 7:02 pm

  Hoe dan ook: sterkte met de rest van je schoolwerk en de gezondheid!

 • Reply
  Saar
  14/04/2008 at 7:28 pm

  dankjewel voor het zorgen voor 1 van de heel weinige smiles on my face vandaag marcel =D

 • Reply
  Rosan
  14/04/2008 at 7:59 pm

  Hoi meid..
  Ik leef mee met de ellende van je. Op het moment (ofja al een hele tijd maar dat doet er verder niet toe) zit ik me thuis te vervelen omdat verdere actie er niet in zit en ik heb bijna elke dat het geluk om te genieten van een nieuw stukje saar ;)
  Ik voelde zelfs zo mee dat ik dacht, wie weet zou ik haar nog kunnen helpen met haar schoolwerk (aangezien ik echt niks te doen heb) maar ik heb een heeeel ander profiel gedaan dan jij haha dus sorry.. Maar het idee was er (a)..
  Die PO’s ga je gewoon halen.. En de rest ook. Op een of andere manier krijg je het altijd voor mekaar om het onmogelijke in een onmogelijke tijd bij elkaar te schrapen! Dat is de kracht van de scholier ;)

  Succes meisje :) xx

 • Reply
  Saar
  14/04/2008 at 8:08 pm

  oh dankjewel lieve Rosan!! medeleven helpt :)

 • Reply
  John
  14/04/2008 at 10:47 pm

  WHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! BOEM BOEM BOEM!!!!!!!!!!!! TINGELINGELINGELING!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHH!!!!!! uch uch uch, ben meteen helemaal schor… Wel weer even genoeg geschreeuwd, lucht bij mij eigenlijk ook wel even op :-). Wilde bij je vorige log nog zeggen dat er op de site van die fotograaf ook nog een paar mooie foto’s staan van die serie. Op een paar foto’s zou ik je echt niet zomaar herkend hebben trouwens. Nog even doorzetten Saar, sterkte!!!

 • Reply
  Bowe
  15/04/2008 at 12:01 am

  Als er een 10e reactie komt op je log moet ik dat natuurlijk zijn.. veel succes saartje, gaat je zeker zeker zeker lukken! Kus ;)

 • Reply
  itty
  15/04/2008 at 7:19 am

  en anders maar gewoon stoppen met die handel…..je komt er hoe dan ook wel!
  of is dat diploma van levensbelang?
  net zoonlief uitgezwaaid…..zucht…loslaten is moeilijk!!!

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  16/04/2008 at 5:08 pm

  Yo go girl!!!
  Thumbs up for you!!!
  Succes met je allerlaatste PO en daarna de voorbereidingen voor je CSE (ik dacht, gooi er ook eens een afkorting tegenaan! ;-)).

 • Reply
  Fred
  16/04/2008 at 7:02 pm

  Hoi Saar!

  Dat heb je toch wel goed gedaan!

  Groeten en tot horen

  Fred

 • Reply
  John
  16/04/2008 at 9:14 pm

  Al met al straks toch een happy end??
  In ieder geval fijn dat het harde werken wel succes heeft.

  Groetjes, John.

 • Reply
  Jannie
  16/04/2008 at 11:51 pm

  Hahaha herkenbaar dat half 4 en 5 minuten nadat je had moeten vertrekken nog aan het printen zijn ;)
  Maar goeie van je cijfers!

 • Reply
  itty
  17/04/2008 at 8:50 am

  goed gedaan saartje!
  wat wil je trouwens doen met je diploma, of is dat ook weer een blonde vraag haha
  Bowe loopt tussen vxc3xa9xc3xa9xc3xa9l zwervers (ipod hij …ja zijn tel. doet het daar niet!)…nou daar past hij prima tussen of niet dan?

 • Leave a Reply