Reizen Uncategorized Zweden

Uit in Stockholm!

Gisteren eindelijk voor het eerst ECHT goed uitgeweest in Stockholm! Met Annalie en Mattias en heel veel andere jongens mee geweest naar club Clara. Ann en ik hadden wel een trein later dan de jongens dus we zagen elkaar in Clara. Cultuurverschillen genoeg tussen Nederland en Zweden met uitgaan 8] In plaats van cool te zijn ben je hier aardig tegen elkaar haha ja in NL ook wel maar daar heeft het toch meer met attitude te maken en alles. Hier ben je gewoon echt lief als je met elkaar begint te praten. Dus ze kunnen het wel!!! Waarom doen ze dat gewoon niet op straat en overdag?!?!? Daar heb ik trouwens uitgebreid uitleg over gekregen maar das weer zo een verhaal om op te typen, en redelijk onzinnig ook. En nog iets: hier hebben jongens dus echt ongeveer veertigduizend keer meer respect voor meisjes!!! Echt hoor moest elke keer even checken of ik wel goed hoorde of zag wat er gebeurde, maar echt..! Nou ik er zo over na denk leer je met uitgaan dus echt een groot ander deel kennen van ‘hier’.
Img_2793
Om half 3 de club uit op weg naar de McDonalds. Zag daar ook nog een aardige jongen uit mn klas dat was wel leuk! Ann en ik hadden 2 jongens ontmoet, vrienden van elkaar. Ann blijjj want erg leuke jongen en nummers uitgewisseld haha de vriend van die jongen minder blij want ik woon samen ;p maar hij had wel een roos gekocht voor me van zo een rozenverkoper die in clubs komt, stond ie daar buiten de club mee op me te wachten! Echt heel schattig. Maar die gingen ook mee naar de McDonalds wat eten. Was heel gezellig en relaxt en dus lief ook ja haha. Toen rennen naar de nachtbus van 10 over 3.
Img_2801 
Overstappen na anderhalf uur op Mxc3xa4rsta station in de andere nachtbus. Die NIET langs mijn huis bleek te gaan, terwijl dat WEL op de bushalte staat :@ Dus heb nog een zeer ontnuchterende wandeling gehad van een ruim kwartier door een lichte sneeuwval..Om 5 uur was ik thuis. Vriendlief bleek ook uitgeweest te zijn met zn broer hier in Mxc3xa4rsta, en die heeft lekker een veel ergere kater dan ik haaaaahaaaaaa (a) Maar het was echt leuk, en heb eindelijk weer uren kunnen dansen met veel mensen erom heen , heerlijk!

4 Comments

 • Reply
  Ann
  27/02/2007 at 1:20 pm

  haha dxc3xa9 jongen ook echt he
  nou eindelijk thuis van jou wegbrengen op arlanda … is het hele huis op slot =( kan k er dus niet in. gelxc3xbakkig heb ik mattias als buurjongen =P
  die staat nu onder de douche en ik zit hier =) goed geregeld he!
  trouwens echt wel moe en koppijn!!

  hoop dat je n fijne vlucht hebt gehad zonder al te veel geshake =)
  liefs, Ann

  ps. was idd heeel super tof en leuk zaterdag =D snel weer!!

 • Reply
  Marcel
  27/02/2007 at 6:04 pm

  Hoi Sarah!

  Hoe bevalt het om weer even in Nederland te zijn? Hier in Uppsala bevalt het in elk geval helemaal prima! :-) Erg gaaf om weer rond te lopen door de stad waar ik twee jaar gewoond heb, boodschappen te doen in dezelfde winkels (soms zelfs met dezelfde medewerkers), te zien wat er veranderd is en wat niet, weer wat Zweeds te kunnen oefenen, iedereen weer te spreken, enzovoort! En wat ik niet eens wist: morgen begint de bokrea, dus dat aanvullen van mijn Zweedseboekenvoorraad gaat ook helemaal goedkomen! :-)

  Nog heel veel plezier in Nederland!Ik zal zondag uitkijken naar enorm vertraagde Nederlandse passagiers… En anders kunnen we altijd een volgende keer dat ik in dit land ben (en jij niet net in Nederland) een spontane meet&greet organiseren, natuurlijk. ;-)

  Groeten!

  Marcel

 • Reply
  itty
  03/03/2007 at 5:10 pm

  leuk om je weer eens gezien te hebben en tegelijkertijd een sorry van mijn kant over een opmerking over kilootjes. Daar moeten ze bij mij ook niet over beginnen! Je ziet er super uit en ik vind je een superkanjer!
  buiging van mij voor jou en voor die super- zoon van mij!

 • Reply
  Ann
  05/03/2007 at 10:23 am

  saaar
  je bent terug =D
  goehoeddd
  met tom is t oke, smsen heen en weer, misschien zie ik m nog eens =P
  leuk gehad in NL ?! was t nog leuk bij bowe?
  ook goede vluchten enz gehad? blij om weer hier te zijn ? =)
  bel je snel,
  liefs Ann

 • Leave a Reply