Uncategorized

uituituit!

HIJ IS ERUIT HIJ IS ERUIT HIJ IS ERUIT HIJ IS ERUIT :D Mn ader is infuusjesloos :D Wat een gevoel van vrijheid weer na een laaaaange 25 dagen, en oooohw wat is douchen zalig!! Warm water over mn rechter arm en hand! Shampoo-en met 2 handen! Oksels scheren zonder atlethiek kampioenen na te doen! Hoe het verder gaat en hoe ik me voel weet ik zelf ook niet helemaal ! De ene dag, zoals gister, gaat het echt perfect en wil ik van alles doen, naja, dat wil ik de hele tijd wel, maar dan op die andere dagen is het veel lastiger en doe ik dus ook minder. Zaterdag voelde ik me heel goed, maar die avond zijn Lies en ik tot heel laat opgebleven, elkaar voorlezen uit dagboeken van toen we 8 waren!!! Echt geweldig haha het bleek dat Lisa nogal obsessed was met opruimen op 7 jarige leeftijd (al werd dat volgens haar dagboek toen elke dag als 1 van de eerste dingen gevraagd door de ouders-afdeling) en ze werd elke dag wakker, wat ze dus ook elke schrijfbeurt even als eerste meldde :D Mijn leven bestond uit viool, enge treinreizen, mn gezin, en vooral, wat elke keer weer terug kwam op dezelfde manier: paardrijden. Mijn god, dat was ernstig hoor haha.

Maargoed, volgende dag, zondag, hadden we al een tijd afgesproken om naar Amsterdam centrum te gaan. Voor de stad zelf, en ook zeker om mooie spullen te vinden om die in plastic en papieren tassen te stoppen met designer of keten namen daarop, en helemaal blij terug te gaan met de overvolle metro. Lisa heeft haar all-stars eindelijk, ik heb de mooiste jas sinds 3 jaar, en mn moeder een prachtig pak van Claudia Strater. En daarbij natuurlijk ook de nodige kleine spullen. Zoals handschoenen met een lange ‘mouw’ eraan vast, want het was (verrassend genoeg) best koud die dag, en mn gewone handschoenen kon ik niet aan, en mede omdat het een ‘niet-geweldig-gaan-dag’ was voor mij, bevroor ik aan alle kanten. Die wolle grijze handschoenen konden we dus gewoon over mn infuus over mn arm heen doen. Ideaal :)

Maandag oftewel gisteren, was mijn afspraak om 4 uur met mijn nieuwe daarvoor slechts een keer geziene dokter. Zij is ontzettend aardig, slim, kan goed luisteren en inleven, oftewel, ik ben tevreden met mijn ‘grotemensendokter’! De moeilijkste vraag was natuurlijk hoe snel het verstandig zou zijn om weer terug te gaan naar mn Zweden-thuis. Best lastig voor de arts, want zij heeft mij pas 1 keer gezien, en dat was toen ik ziek in het ziekenhuis lag. Mjah dan weet je natuurlijk niet hoe iemand er gezond uit ziet. Het grootste probleem daarna was mn gewicht. Met kleren, zonder schoenen, 51,4 kilo. Tja das te weinig, duidelijk voor iedereen. Mijn moeder was overigens weer eens mee naar een dokter gesprek, dit dus, en dat was wel even wennen weer haha, doet het nou 2,5 jaar zelf, en ook al was ik erg blij dat ik naar deze niet alleen hoefde te gaan, toch….snap je wel?! :D Maar het is goed gegaan, en voor haar is het fijn dat zij natuurlijk ook haar ‘zorgen’ heeft kunnen uitspreken. We hebben besloten dat ik nu gewoon op zoek ga naar een vlucht op zondag. Dat moet ik nu dus gaan doen, want ik zit weer in de bieb en heb nog 11 minuten precies! Daarna met moeders naar de bij-kaarthouders-avond van de bijenkorf, wie weet vind ik nog iets leuks om mee te nemen voor mn lieflieflief in zweden :) Dikke kus voor jullie.

8 Comments

 • Reply
  sarah
  29/11/2006 at 1:01 am

  OOOO wat fijn dat je dr donderdag uit mag!!!!
  Hoop dat je snel genoeg weer helemaal boven Jan bent en lekker met Lies Viet en Paps kan kerstmissen, dat gun ik je van harte!!!

  Heel veel liefs en knufjes van Josxe9

 • Reply
  Irxe8ne
  29/11/2006 at 12:19 pm

  Ha Saar,

  Jeeej, morgen naar huis!!!
  Weg uit dat nare ziekenhuis en in Amstelveen lekker op krachten komen.
  Laat je lekker verwennen door iedereen die dat wil en ongetwijfeld ook doet. :-)

  Kus,
  Irxe8ne

 • Reply
  Annalie
  29/11/2006 at 3:47 pm

  hej meis

  klinkt lekker irritant allemaal daar … vandaag of morgen naar huis geloof? gister vitalius nog gezien, maar ik moest eerder weg bij zweedse les voor n afspraak met Nik voor de repetitie vanavond .. ( geloof dat hij je best wel mist, nee k weet t zeker )
  zucht druk druk =)
  ik hoop dat je alles nog n beetje volhoudt …
  en ja met Micke is heel tof en ben ook echt helemaal blij en inderdaad heel stom en vervelend dat je er niet bent want nu kan ik niet eens lekker in t nederlands tegen iemand aankletsen =)
  nu peer ik m weer naar boven, romeo en nemo breken de tent lichtelijk af hier =|
  hou je taai! =)
  dikke knuffel!

 • Reply
  Judith
  01/12/2006 at 2:48 pm

  Zoow, als het goed is zit je nu thuis. Bevalt het een beetje? Zal wel lekker zijn, weer zo uit het ziekenhuis, dat is toch maar echt niks.
  En nu snel opknappen zodat je weer naar Zweden kan!
  Liefs, Judith

 • Reply
  Saarzelfus
  04/12/2006 at 12:14 am

  Heey lieve allemaal, (judith bedankt voor je kaart) Ik ben thuis nou idd, die dag nog wel infuus toestanden gehad , en ook is het vaak lastig hier thuis met wat de bedoeling is, maar vandaag is mn laatste dag (tot morgenochtend) dat ik 3 verschilende antibiotica moet, dan vanaf morgen tot de 15e nog maar 1, maar daar zit natuurlijk weer het probleem aan vast: hoe houden we de ader open!! Verschillende dingen zijn bedacht, en hopen dat het zich morgen laat oplossen, ik schrijf binnenkort wel een echter verhaal op mn site, zit nou thuis via een telefoonlijntje, dus morgen ofzo ga ik naar de bieb voor meer :) dikke kus!!!

 • Reply
  Marcel
  06/12/2006 at 1:37 pm

  Hej Saar!

  Een beetje aan de late kant, maar heel veel beterschap! Ik kom zelf net terug van een weekje in Nederland. Vond het heel gaaf om weer even terug te zijn, maar ik kan me voorstellen dat dat wel heel anders is als je moet omdat je ziek bent… Hopelijk geniet je toch nog een beetje van de Sinterklaas- en Kerstsfeer!

  Sterkte, en groeten uit Parijs!

  Marcel

 • Reply
  Bob
  13/12/2006 at 10:10 am

  Fijn dat je naar Zweden mag! Ik kan je eerste indruk over Weersink bevestigen. Heb haar ook een aantal jaar gehad in het AMC en was erg blij met haar, je geeft een goede omschrijving. Succes er mee en geniet van Kerst in Zweden (daar zal vast wel sneeuw liggen:P)

 • Reply
  Hans de Rooij
  17/12/2006 at 5:49 pm

  Ha die Sarah,

  Zo af en toe lees ik je web-log weer eens, nadat we elkaar zo’n twee jaar geleden voor het laatst gezien hebben bij de fotoshoot van jou en Bowe.
  Jammer te zien dat je weer zo ziek bent geweest.
  Ik hoop voor jou dat het eenmaal terug in Zweden weer lekker een stuk beter gaat! En vieren dat je een jaar met Vita bij elkaar bent…
  Veel sterkte en plezier nog! En leuke foto’s blijven maken en plaatsen hier…
  Groeten,

  Hans de Rooij

 • Leave a Reply