Uncategorized

Updaterij

Ben zo strontverkouden! Dus goed mn vitamientjes aan het innemen met alle antibiotica die er standaard bij horen natuurlijk, enorme inhaalspurt aan het maken voor alle slaapgebrek van vorige week en dan hopen dat het goed komt :) Vandaag toch nog even naar buiten geweest, gewandeld door de stad en dat was wel goed want was gezellig en anders had ik toch alleen maar mn hoofdpijn erger liggen te maken zonder enige buitenlucht. Kwam trouwens schoon-neef Jordi opeens tegen! Hele tijd geleden dat we elkaar hadden gezien en zouden wat gaan drinken snel maar kwam er maar niet van, was een leuke verassing. Ook had ik voordat ik doorhad wat ik deed eigenlijk een sollicitatie gesprek bij Gall&Gall bij Magna Plaza geregeld voor komende maandag hahaha dat ging erg snel! Dan om kwart over 3 de 10jarige ophalen want mijn oppas en kook dagen zijn volgende week dus maandag en dinsdag. Maandag heeft ze tapdansen dus wordt spannend om dat goed te vinden enzo haha. Het gezin gaat een weekje weg in de vakantie dus dit kwam beter uit, daarna hoef ik dus anderhalve week alleen hun beestjes eten te geven en dat moet toch lukken! Iemand nog (niet te moeilijke) kook ideeën trouwens?? Heel erg welkom om die op te sturen of bij de reacties te zetten.

Probeer nu mezelf aan mijn geschiedenis PO te zetten want mijn AK mocht dan eindelijk wel ingeleverd zijn, er wachten er nog 4 (inclusief profiel werkstuk dan. Bah wat klinkt dat onaantrekkelijk. Vier!!) Ook moet mijn kamer echt heel ernstig opgeruimd worden want hij was al niet zo heel netjes meer – ahum – en in combinatie met eerst SE week, dan ziek en zeer lusteloos zijn is het natuurlijk van worse naar worser hihi ;). Heb eindelijk van dat plakgum gekocht zodat ik fotos op kan hangen zonder de muur teveel drama aan te doen, bedacht alleen toen k dat wou gaan doen, ik nog even mijn digitale fotos op een cdtje moet zetten om ze ergens uit te laten printen haha. Dat krijg je met al die mooie techniek. Morgen Ann die langs komt om voor het eerst mijn kamertje te zien – nog een reden om het weer wat schoner te maken dan het nu is, de afwas is wel mooi al gedaan want die stond er ook al een aantal dagen te lang, bah bah. Te druk, te weinig slaap en te veel hoofdpijn en snot (nu dan). Maar hopelijk is dat nou weer allemaal (aan het) veranderd(en, en dan zonder de d)!

Verder mis ik mijn lieverd heel heel erg maar zijn o zo belangrijke gasten (beroemdheid met gezin!) zijn vanavond weer van de boot af dus kunnen we hopelijk wat meer tegelijkertijd online zijn weer.

Goed. Dus. Geschiedenis. Heksenjacht. Stalin. Nu.

1 Comment

 • Reply
  Fred
  17/02/2008 at 6:36 pm

  Hoi Saar,

  niet gaan schelden hoor!
  De afkortinen vind ik leuk, je kan ze overslaan!
  bedankt voor je berichtje, doe de groeten aan Ann en tot horen!

  XX Fred

 • Leave a Reply